Baris Ozcan ne yapti bu yaz, bilen var mi? Sagligi filan ne durumda acaba? Kadroya derinlik katmak icin dusunulebilir mi acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaaber'in Turkiye'yi kastettigini sanmiyorum, o durum inanciyla alakaliydi.
Iyi savunmaci ve atletiktir, saha gorusu de muazzam bence.
Bence kafaca basketbolu bırakmış, İran'daki istatistikleri de pek iç açıcı değil.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv3 de basketbol ligine doğru programında ismet bademin söylediğine göre el-amin şu anda takımda görüşme halindeymiş yerine yeni transfer yapılacakmış.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an devam ediyor mu program?
Yorum
-
curtis jerrells bizim için belki de en uygun özellikte oyuncu hem Kaya hem de Tutkuyu tanıyor. Ama Şu anda Armani de gelmesi çok zor D- Leauge den bir combo guard alma yoluna gidebilirl NBA takımlarının kamplarında olup da kadroya giremeyen adamlar olabilirler Oğuz araştırmacıdır anlaşmış oyunculardan alamayacağız diye düşünüyorum
Yorum
-
Ynt: Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecurtis jerrells bizim için belki de en uygun özellikte oyuncu hem Kaya hem de Tutkuyu tanıyor. Ama Şu anda Armani de gelmesi çok zor D- Leauge den bir combo guard alma yoluna gidebilirl NBA takımlarının kamplarında olup da kadroya giremeyen adamlar olabilirler Oğuz araştırmacıdır anlaşmış oyunculardan alamayacağız diye düşünüyorum
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
BASKETFAUL
Banvit, Türkiye Basketbol Federasyonu'na başvurarak, Trabzonspor'un yeni yabancılarına nasıl izin verdiğini sordu. Banvit'in bu girişimine, eski borçlarını ödemediği sürece yeni yabancı transferi yasak olan Trabzonspor'un Kirk Penney, Jack Cooley ve Mindaugas Katelynas'a TBF tarafından lisans verilmesi neden oldu.
Bilindiği gibi Trabzonspor'a FIBA tarafından yeni oyuncu yasağı gelmiş ve güncellenen listeden Trabzonspor'un ismi ödeme yapılmadığı gerekçesiyle çıkarılmamıştı.
Banvit'in TBF'den gelecek yanıta göre hareket tarzını belirleyeceği öğrenildi.
Gaziantep'teki Federasyon Kupası maçlarında Trabzonspor birinci, Banvit ise üçüncü sırayı almıştı.
Yorum
-
jaaber ile ilgili guzel bir yazi (ingilizce):
kendisini canli olarak 2006 yilinda izleme firsati buldum (hatta ayni universitede okudugumuz icin tanisma firsatim da oldu) sonrasinda da yakindan takip ettim. cok begendigim bir oyuncu ve bir o kadar da enteresan bir kisiliktir. birileri turkiye'deki icki tuketiminin gittikce azaldigindan bahsederse trabzon'da rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum