Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kelati ve 2 numara için iyi bir yerli diyorlar.

Yorum

• yerli kalite 2 numara kim olabilir
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Geçen sene Trabzonda maçları izleyenlerden bu sene Hayri Gür de Zuza yı görmeye taamülü var mı? Zuza yı görev adamı olabilir demek kulübe zarar vermektir. Zuzayı stepne olarak tutulacaksa yani kadroda 4 tribünde Zuza olup amaç ekstra 150 bin dolar ödememekse söylensin. Yoksa Zuza için 150 bin dolar federasyona yatırmak mantıklı mı?Yaş ortalamasının kaç olduğuna bakmakta fayda var. Kaya 33 Penney 33 El amin 34 Tutku 33 Önder 33 Zuza 36 Erdem 34. BU sizlere geçen seneyi hatırlatmıyor mu? Veteran takımın oyunun iki yönünü oynayamadığını görmedik mi? Böyle olunca oyunun tek tarafını bilr oynayamayıp 2 ara bir derede kalmadık mı? Hala 36 lık Bekir 36 lık Ersin 33 lük barş özcan isimleri geçiyor. Oyuncu yok piyasada deniyor. O zaman niye Alican ı gönderdin? Nİye yunus çankaya yı almadın diye sorarım?
        Ali Karadeniz de bekle gör taktiği mi yapılıyor?Fiyatı düşmesini bekleyene kadar bir takım almaz mı? Ali nin de boşta kalması ilginç. Maliyet düşündüğünüzde Ali ile Zuza ya ödenen arasında pek de fark yok.
        Hasan hoca savunma koçu olarak biliniyor. Alınan ve bulunan temel dış oyuncular hücum ağırlıklı savunması vasat oyuncular. Nasıl dış savunma yapılacak merak ediyorum? Atan mı takım olacağız yoksa tutan mı? Bu durumda Alper özcan ı iyi yetiştirmek lazım. Yunus akçay kalacaksa o da aynı şekilde. Can önemli yetenekti Efes teyken ama şimdi? Bu oyunculardan sayı beklemeyecen savunma yapacaklar topla drive veya penetre edecekler.
        Pota altında savunmada iyi işler yaparız ancak hücumda boya altını domine edecek bir oyuncumuz yok. Cooley de Kaya da Eren de Önder de tamamlayıcı. Esas roldeki adam? O yüzden ALi hem de yerli.
        Kelati çok iyi bir şutör.Alınmasını isterdim ama mevcut kadroda kim savunma yapacak? Alınacaksa anlayalım ki Penney-Kelati değişimli oynayarak bu oyuncular sayı lideri olacak. Israrla 3-4 oynayabilen siyahi atletik savunmacı 30 - oyuncu şart.
        Dinamizm takım kimyası oturması için yaşlı-genç savunmacı-hücumcu dengelelemeleri şart. Görevi adam tutmak için sahada olanların 5-6 dakikayı geçmemesi gerekiyor ki oyundan düşmesin.Geçen sene yabancı guardları forvetleri yerlilerimiz bir çeyrek savunmaya kalktığında etkili olmadığını gördük.
        Yapılacak transfer varsa bunlara göre yapılması lazım.
        En son dread61 tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 03:23.

Yorum

• İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene Trabzonda maçları izleyenlerden bu sene Hayri Gür de Zuza yı görmeye taamülü var mı? Zuza yı görev adamı olabilir demek kulübe zarar vermektir. Zuzayı stepne olarak tutulacaksa yani kadroda 4 tribünde Zuza olup amaç ekstra 150 bin dolar ödememekse söylensin. Yoksa Zuza için 150 bin dolar federasyona yatırmak mantıklı mı?Yaş ortalamasının kaç olduğuna bakmakta fayda var. Kaya 33 Penney 33 El amin 34 Tutku 33 Önder 33 Zuza 36 Erdem 34. BU sizlere geçen seneyi hatırlatmıyor mu? Veteran takımın oyunun iki yönünü oynayamadığını görmedik mi? Böyle olunca oyunun tek tarafını bilr oynayamayıp 2 ara bir derede kalmadık mı? Hala 36 lık Bekir 36 lık Ersin 33 lük barş özcan isimleri geçiyor. Oyuncu yok piyasada deniyor. O zaman niye Alican ı gönderdin? Nİye yunus çankaya yı almadın diye sorarım?
          Ali Karadeniz de bekle gör taktiği mi yapılıyor?Fiyatı düşmesini bekleyene kadar bir takım almaz mı? Ali nin de boşta kalması ilginç. Maliyet düşündüğünüzde Ali ile Zuza ya ödenen arasında pek de fark yok.
          Hasan hoca savunma koçu olarak biliniyor. Alınan ve bulunan temel dış oyuncular hücum ağırlıklı savunması vasat oyuncular. Nasıl dış savunma yapılacak merak ediyorum? Atan mı takım olacağız yoksa tutan mı? Bu durumda Alper özcan ı iyi yetiştirmek lazım. Yunus akçay kalacaksa o da aynı şekilde. Can önemli yetenekti Efes teyken ama şimdi? Bu oyunculardan sayı beklemeyecen savunma yapacaklar topla drive veya penetre edecekler.
          Pota altında savunmada iyi işler yaparız ancak hücumda boya altını domine edecek bir oyuncumuz yok. Cooley de Kaya da Eren de Önder de tamamlayıcı. Esas roldeki adam? O yüzden ALi hem de yerli.
          Kelati çok iyi bir şutör.Alınmasını isterdim ama mevcut kadroda kim savunma yapacak? Alınacaksa anlayalım ki Penney-Kelati değişimli oynayarak bu oyuncular sayı lideri olacak. Israrla 3-4 oynayabilen siyahi atletik savunmacı 30 - oyuncu şart.
          Dinamizm takım kimyası oturması için yaşlı-genç savunmacı-hücumcu dengelelemeleri şart. Görevi adam tutmak için sahada olanların 5-6 dakikayı geçmemesi gerekiyor ki oyundan düşmesin.Geçen sene yabancı guardları forvetleri yerlilerimiz bir çeyrek savunmaya kalktığında etkili olmadığını gördük.
          Yapılacak transfer varsa bunlara göre yapılması lazım.
          Merhaba Burak,

Nasılsın?

"Zuza yı görev adamı olabilir demek kulübe zarar vermektir"

Bu taş bana galiba.

Zuza'nın (kalacaksa) senin deyiminle görev adamı olabileceğini söylüyorum. Bu mu zarar verecek kulübe?

Eğer verecekse, tüküreyim o kulübe! Bizim yorumlarımız Trabzonsporluluk ve basketbol çerçevesi dışına çıkmaz. İnandığımız, gördüğümüz, bildiğimiz doğruları söylüyoruz diye kulüp zarar görecekse onlar bir yerlerde yanlış yapmıştır.

Geçen sene bas bas o adamın TB2L için yanlış tercih olduğunu bağırdığımda da kulübe zarar verdiğimi söylüyordunuz/söylüyorlardı. Peki ne oldu? Ben mi zarar verdim kulübe? Yoksa Zuza'yı getirenler mi? Getirenleri pohpohlayanlar mı? Kulübü BeoBasket'in kucağına atanlar mı? Bunun karşısında susanlar mı? Yoksa farkedip ortaya çıkaran mı? Altar'ın rezil tivitlerini sindirenler mi? Tek kelime edemeyenler mi? Koçuna bütçe vermeyip gönderenler mi?Açmayalım eski defterleri...

Evet, Zuza şu uzun rotasyonunda iş yapar. Haa ne yapar? Onu da söylüyorum: Gelir skor yapar. Zone'a, high posttan şut atar. Bu adam ribaunt çekmez - savunma yapmaz dediğimde, twitter'da "işte yeni sezonun ribaund kralı" diye şov yapanlar 20. haftadan sonra gitsin diyordu. Bense şimdi (kalırsa) faydalı olabilir diyorum, nedenini de yazıyorum.

Ali ile Zuza arasında maliyet farkı yok demişsin, bildiğim kadarıyla 2,5'a 1 gibi oran var. Zuza'dan çıkabilselerdi (ki çıkmak istediklerini artık cümle alem biliyor) elbette daha iyi biri gelmeliydi. Ama olmadı şu ana kadar.

"Zuza giderse, Wright'ı boyalı alanda skor yapacak şekilde kullanabiliriz. Ve doğan yabancı hakkını 4 numaraya kullanabiliriz." diye yazmışlığım da vardır. http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=3792

O dört numarayı açıklamıştım da: "Savunmada çember savunacak - Hücumda dışarı açılabilecek"
          Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bunlardan mı zarar görecekmiş kulüp?

Susayım o zaman. Buyrun; Jasikeviciuslar, Bonsular gelsin... Penney varken, Kelati gelsin. Onlar zarar vermez!

İyi pazarlar...
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 06:34.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhaba Burak,

Nasılsın?

"Zuza yı görev adamı olabilir demek kulübe zarar vermektir"

Bu taş bana galiba.

Zuza'nın (kalacaksa) senin deyiminle görev adamı olabileceğini söylüyorum. Bu mu zarar verecek kulübe?

Eğer verecekse, tüküreyim o kulübe! Bizim yorumlarımız Trabzonsporluluk ve basketbol çerçevesi dışına çıkmaz. İnandığımız, gördüğümüz, bildiğimiz doğruları söylüyoruz diye kulüp zarar görecekse onlar bir yerlerde yanlış yapmıştır.

Geçen sene bas bas o adamın TB2L için yanlış tercih olduğunu bağırdığımda da kulübe zarar verdiğimi söylüyordunuz/söylüyorlardı. Peki ne oldu? Ben mi zarar verdim kulübe? Yoksa Zuza'yı getirenler mi? Getirenleri pohpohlayanlar mı? Kulübü BeoBasket'in kucağına atanlar mı? Bunun karşısında susanlar mı? Yoksa farkedip ortaya çıkaran mı? Altar'ın rezil tivitlerini sindirenler mi? Tek kelime edemeyenler mi? Koçuna bütçe vermeyip gönderenler mi?Açmayalım eski defterleri...

Evet, Zuza şu uzun rotasyonunda iş yapar. Haa ne yapar? Onu da söylüyorum: Gelir skor yapar. Zone'a, high posttan şut atar. Bu adam ribaunt çekmez - savunma yapmaz dediğimde, twitter'da "işte yeni sezonun ribaund kralı" diye şov yapanlar 20. haftadan sonra gitsin diyordu. Bense şimdi (kalırsa) faydalı olabilir diyorum, nedenini de yazıyorum.

Ali ile Zuza arasında maliyet farkı yok demişsin, bildiğim kadarıyla 2,5'a 1 gibi oran var. Zuza'dan çıkabilselerdi (ki çıkmak istediklerini artık cümle alem biliyor) elbette daha iyi biri gelmeliydi. Ama olmadı şu ana kadar.

"Zuza giderse, Wright'ı boyalı alanda skor yapacak şekilde kullanabiliriz. Ve doğan yabancı hakkını 4 numaraya kullanabiliriz." diye yazmışlığım da vardır. http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=3792

O dört numarayı açıklamıştım da: "Savunmada çember savunacak - Hücumda dışarı açılabilecek"
            Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bunlardan mı zarar görecekmiş kulüp?

Susayım o zaman. Buyrun; Jasikeviciuslar, Bonsular gelsin... Penney varken, Kelati gelsin. Onlar zarar vermez!

İyi pazarlar...
            İyi Pazarlar kardeşim.
            Binlerce km uzaktan senin yazdıklarını okumak için uğruyorum başlığa.
            Yorumların kalite kokuyor.
            Devamı gelsin lütfen.
            Selamlar.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sinirlenme Oğuz.Burakta kendine göre doğru olduğuna inandıklarını söylüyor.Bizler senin yorumlarını severek takip ediyoruz ve çoğuna da katılıyoruz.Daha hoşgörülü olman bir abi nasihatıdır.Gözlerinden öperim.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kelati ve 2 numara için iyi bir yerli diyorlar.

Göksenin Köksal olmasın sakın, aklıma da başka hiç kimse gelmiyor.

Yorum

• bencede zuza yerine ali karadeniz+bir çember savunucusu daha güzel gibi.
                  kaya-ali-önder
                  cooley-çember savunucusu-eren

güzel duruyo.

Göksenin hem genç hem Trabzonlu hem savunması iyi hücumda da ceza sutlarını sokabilir, 2 numara için daha iyi kimi bulabilriz ki?
                  Bu arada zaten yaşlı olan takımda Kelatinin de 82 li olduğunu söylemekte fayda var.Keşke zamanında shipp i alsaydık.
                  Alınabilecek yabancı sf içinde terrence williams ismini bir daha söylemekte fayda var.
                  'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Göksenin yazıyorsunuz da gsnin bu kadar potansiyelli oyuncusunu elden çıkarmak gibi bir niyeti var mı?
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oğuz geçen sene Zuza transferine sevinenlerdendim. Zuza nın yanına Hadi gibi sert bir uzunla başlasa, sezon öncesi iyi bir kondisyon ve antrenman programı yaptırılsa, genç oyuncular ile oynasa idi daha iyi performans sergilerdi. Sezon başlangıcında her takım ve oyuncu Zuza nın kalıbından ve isminden korkmuştu. Zamanla anlaşıldı ki Zuza nın sadece ismi kalmıştı. Bırak yabancı guard ve pivotları, yerli guardlar bile Zuza nın üzerine rahatça gidebiliyordu. Zuza ya faul yapıyor ya da oyuncuların yanından rahatça geçmesini izliyordu. Ribauntlar eline düşerse ancak alabiliyordu, boyu 2 08 zıplayınca 2 09 olan bir adamın üstünlüğü kalmıyordu. Ayaklarını çekemiyor box out yapamıyordu. Aralık ayında bu işin olmayacağını salondaki Sacit Mehmet murat yunus emre hami semih utku ben ve basketboldan anlayanlar biliyordu. Trabzonda olamadığından Zuza nın performasını canlı olarak izleyemedin. Zuza nın basketbol hayatı miyadını doldurdu. İsteyen biri olarak hatayı görüp vazgeçebiliyorsam neden millet hala Zuza inadı devam ediyor? Eski yazılarımı okuyanlar ne kadar sert eleştirdiğimi ve yerine oyuncu alınması gerektiğini defalarca belirtmiştim. Pinkney gelmese muhtemelen çıkamayacaktık.
                      Ali Karadeniz muhakkak alınmalı. Ali taraftar etkisi üzerinde büyük etki bıraktı. Geçen senenin sayı kralı. Üstelik yerli olması sahaya 1 yerli ile çıkmamızı sağlar. Yalnız vasat savunmacı olduğunu yaşının 33 e geldiği unutulmamalı. Yanında olacak oyuncularımız sert olması bizim için büyük avantaj. Alicanın gönderilmesi ve Yunus Çankaya nın ve Barış Güney in alınmaması yerli yokluğunda affedilemez hatalardır. Ne ersini ne barışı ne de bekiri isterim. Takımı veteran yapmanın ne kadar zararlı olduğunu geçen sene izlemedik mi? Ersin in 3 sene önce antrenmanlarda neler yaptığını, maç seçtiğini, maçlarda çömez bulunca iyi oynar sertlik karşısında vazgeçtiğini Oğuz sen de benim gibi iyi biliyorsun.
                      Kaya çok iyi transfer. Tutku da öyle yanız sezonun yarısını sakatlıklarla geçirebileceği unutulmamalı. Tutku-Penney- El amin den ikisinin sahada olduğu dakikalarda guard savunmasında büyük handikaplar yaşamayacak mıyız? Bu üçlünün yaşının da 33 ün üzerinde olduğu unutulmamalı. El amin geçen BBL ye çıkmamızda büyük rol oynadı. Yalnız Giresun final serilerinde hem psikolojik hem de oyunsal açıdan ezildi. Giresun serisi seviye olarak BBL maçlarından daha düşük olması El amin için soru işareti değil mi? El amin in fiziğinin de büyük dezavantaj olduğunu biliyoruz. Tutku da var iken El amin gönderilip Avrupalı oyuncu hakkımı savunmacı ve asistçi 25-29 yaş arası bir guarddan yana kullanılmalı. Örnek mi bizdeki Rasic gibi.
                      Cooley iyi transfer yalnız benim tercihim BBl nin en iyi pivotlarından 26 yaşındaki Stimac olurdu. Cooley, Ali , Kaya ve Eren in pota altı olarak düşündüğümüzde hiç birinin çabuk ayaklı olmadığını görüyoruz. Aminu,Slaughter,Hosley, Marshall ve Chuck Davis gibi oyuncuları savunmamızda handikaplar yaşayacağız. Bu oyuncuların 4 ünü Nihat Mala birini de Hasan hoca takımlarına kazandırmıştı. Nihat Maladan beklediğim 3 ve 4 numaralara siyahi atletik 30 yaşını geçmemiş oyuncular almasıdır. Penney TED de 3 numara oynasa da 2 numara da daha çok katkı vereceğini düşünüyorum. 3 numaraya Sacit in dediği gibi Carter tarzı bir oyuncu almak gerekir. Tahminimce Erdem Hasan hoca tarafından gönderilecektir, Önder in 6. Uzun olarak kalması lüks mü olur o da ayrı bir konu.
                      Takım kimyasının, yaş dengesinin, maç dakikaları ayarlamaların ve antrenmanların ne kadar önemli olduğunu geçen sene tecrübe ederek bir kez daha öğrendik.
                      Burak Yılmaz
                      Oğuz Zeytin
                      olayı tek bir cümleye sinirlenip yine kesip atmışsın.Tek bir cümleyi almışsın diğerlerini ya okumamışsın ya da hiçe saymışsın. Alıntı yaptığım yazıda ismin geçtiğinde bir tepkin yok, bmn de özel mesaj attım yine tepki yok ama bu cümleye tepki var ve cevap yazıyorsun Genel olarak yazdıklarının birçoğuna katılıyorum. Katılmadığım noktaları da belirtiyorum. Bu sitede seni takip eden seni okuyan kişiler var. Fikirlerini benimseyenin çok olması,Zuza da yanılgıya düşmesine neden olabilir bunu düşünmüyor musun? Ara sıra siteye bakarım, okurum pek de yorum yapmam. Ağırlık başka sitelerde yazdığımı sen de biliyorsun. Örnek mi Trabzonspor Basketbol Kulübü facebook, Trabzonbasket.com. . Yukarıdaki yazımda neden olmayacağını da belirtmişim. Geçen sezon, sezon başlamadan önce herkes gibi bu kadro yapısı ile olmayacağını hocaya söylediğimde “sen çok biliyorsun” diye dalga geçtiğinde, inşallah sen haklı çıkarsın ama zaman içersinde kimin haklı çıkacağı belli olur demiştim.

Takip edilen birileri olduğumuzdan üstekilerin işlerine geldiğinde bizlerden alıntı yaptıklarından bu fikrinin kullanılacak olup Zuza nın kalmasında bir faktör olarak kullanabileceğinden kuşkun olmasın. Nerden mi biliyorum daha önce örnekleri çok yaşandı. Korkum da Zuza yı kabullendirme politikası. Sütten ağzımız çok yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Dediğin dış şut özelliğini geçen sene 2.ligde zorlu maçlarda yapamadığını izledik, gördük. Hatta maçın kırılma anlarında 2 sayı dış sevdası yüzünden maçları verdik. Orda atamayan burada nasıl atacak? BBL de kendimizden daha iyi en az 7 takıma karşı oynayacağımızı da biliyoruz. Zuza nın olduğu dakikalarda pota altı savunmasında ne kadar zorluk çekeceğimizi de unutmamalıyız. Geçen sene takım savunmasında sertleştiğimiz anlarda Zuza pota altında idi. Zuza ribauntu seyrederken rakip hücum ribauntunu alıyor savunma direncimiz düşüyordu. Bu 1 değil 2 değil 3 değil … Zuza yı savunmada pota altına koymayıp 4 numara ile dolaşabileceğini düşünüyor musun? Zuza nın çok kolay faul yapabildiğini defalarca izledik. Trabzon da değildin maçları internetten izleyebildin mi? Malum askerde idin net problemi olabilir. Aralık ayında gönderilmesi gerektiğini söylediğimizde para sıkıntısı vardı. İstanbulspor ligden umudunu kesmiş, yabancıları bırakmış ekonomik külfetten kurtulmak istemişti .Alternatif olarak maliyeti düşük 2. Ligin o zamanki ribaunt kralı Kevin Bristol ı söylemiştim. Ligi bilen bir oyuncu idi. Dobie transferine karşı çıkanlardandım, takıma geldi ne verebildiği ortada.
                      El amin, Cooley,Penney ve Zuza ile yabancı sayımız 4 değil mi? 1 yabancı oyuncu daha alırsak sayı 5 e çıkacak. 5 yabancı kadroda olursa Zuza için TBF ye 150 bin dolar vermeyecek miyiz? Kalve ye yarım sezon için 30 bin dolar verilmişti. Ama maliyeti bu muydu? Hayır, dış transfer yasağı için Beobaskete belli miktar ödenmişti üzerine 150 bin dolarda TFF ye. 150 bin dolar+ maaşı da 200 bin dolar olsa maliyeti 350 bin dolar olmuyor mu? Ali bu paraya gelebilir mi? Piyasada geçen 400 bin dolar istediğini. Zuza yı yerli yapamayacağımızı sen belirtmiştin. Zuza yı fesih bedeli ne olur bilemem. O zaman geçen sene yerlerdeki Zuza mı Sayı kralı Ali Karadeniz mi? Gibson da sayı kralı idi ama tek başına oynayabiliyordu. Ali nin beslenmesi gerektiğinden tek başına oynayamaz. 2 sayı dışının da Zuza dan daha iyi. Bahsettiğim nokta geçen senenin verileri daha önceki senelerin değil. Önemli olan şimdi değil mi zaten?

Daha önce yazdığım ve buradaki nedenlerden ötürü Zuza nın kalması kulübe zarar verir.

Not: Oğuz 3 sene önce sitelerde yazanları,yorum yapanları Trabzon da buluşmasını sağlamıştı. Yüz yüze, nette, telefonda hatta beraber program yapmışlığımız var. Oğuz ile aramızdaki kişisel durumdan ötürü merhabasına,nasılsını na samimi bulmadığımdan o şekilde başlamadım. Açıkçası kırgınlığım var. Basketbolu kişisel olaya bulaştırmıyorum,sadece açıklama yapıyorum. Seviyeyi koruyarak fikirleri tartışalım . Bu durumun okuyuculara saygısızlık olarak nitelendirilmemesini dilerim. Saygılar
                      En son dread61 tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 15:30.

Yorum

• Basketbol Gündemi ‏@basketgundemi 15 dk
                        Trabzonspor, Thomas Kelati transferini bitirdi. (via @DjordjeMatic)

Yorum

• TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 2 dk
                          SON DAKİKA: Thomas Kelati Trabzonspor'umuzda!

Yorum

• İlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 2 dk
                            SON DAKİKA: Thomas Kelati Trabzonspor'umuzda!
                            Hayırlı olsun.Ama oğuz'un pek uygun görmediği(Penney varken gereksiz dediği)bir transfer.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Savunmadan çok ciddi bir şekilde korkmaya başlıyorum ben de. Basketbol ne yazık ki, biz iyi atalım maçı kazanırız felsefeli bir spor değil. Alınacak yerli 2 ve 3 numaralı oyuncuların iyi savunmacı olmasını bekliyorum. Bekir Yarangüme gerçekleşti mi tam bilmiyorum ama rotasyonda faydalı bir oyuncu olabilir. Birkan Batuk'u bir şekilde tekrar alabilirsek inanılmaz etkili olur ama bu sezon Efes'te geçen seneye nazaran daha fazla forma şansı bulacaktır bence.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Göksenin yazıyorsunuz da gsnin bu kadar potansiyelli oyuncusunu elden çıkarmak gibi bir niyeti var mı?
                                1-2-3 numaraları çok şişkin bu sene gelişmesi için yeterli süreyi veremeyecekler.( ender, engin, arroyo, gordon, sinan, domercant, cenk, markoishvili)

Kelati eğer doğruysa hayırlı olsun. Penney ile aynı anda sahada oldukların savunmada çok zorlanırız.Şimdi sıra 2-3 numara yedeklerinde ve birde pota altı takviyesinde.
                                'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X