Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim sorunumuz Türk oyuncularımızın yetersizliği.Wright Türk statüsünde ama sonuçta yabancı.Ersin de yeterli değil.

Yabancılarımız iyi.Zaten 4 Sırp oyuncumuz oldu ki mini Sırp milli takımı kurduk.2-3 tane Türk oyuncu alabilsek çok yüksek seviyelere gelebiliriz.

Yorum

• 2.Ligde bazı isimler düşünülebilir.
      Özellikle istikrarlı oyunuyla Admir Aziz Kan (PG) - Tenis Eskrim Dağcılık
      92 Doğumlu, bence gerçekten yetenekli Can Uğur Öğüt (PG) - Genç Telekom
      Ali Işık'ı Efes'ten kiralamıştı Pertevniyal, sanmıyorum onların onu bırakacağını.
      O da gelecek vaat eden uzunlardan.
      Ayrıca ısrarla MAxim ve Erbil'in Fb Ülker'den kiralanabileceğini düşünüyorum.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2.Ligde bazı isimler düşünülebilir.
        Özellikle istikrarlı oyunuyla Admir Aziz Kan (PG) - Tenis Eskrim Dağcılık
        92 Doğumlu, bence gerçekten yetenekli Can Uğur Öğüt (PG) - Genç Telekom
        Ali Işık'ı Efes'ten kiralamıştı Pertevniyal, sanmıyorum onların onu bırakacağını.
        O da gelecek vaat eden uzunlardan.
        Ayrıca ısrarla MAxim ve Erbil'in Fb Ülker'den kiralanabileceğini düşünüyorum.
        Dodo bunların hiç birini istemez, eminim !!!

Yorum

• Milosevic'i transfer ettik. Bu Basktebolcu hakkinda bilgisi olan varmi?

Daha dogrusu iyi bir Transfer mi?
          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 04.01.2011, 01:43.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kanal Mavi ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan, Spor Müdürü Tuncay Lakot'un hazırlayıp sunduğu Ribaund adlı basketbol programı gündem belirledi. Programa katılan MP Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Hakan Usta, Banvit karşılaşmasında kötü bir performans sergilediklerini belirterek Erdemir karşısında kazanılan galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.

Sakatlıkları süren Dragojlovic ve Harold Jamison hakkında bilgi veren Usta, "Dragojlovic bu hafta takımdaki yerini alacak. Sakatlığı bir türlü düzelmeyen Jamison'un yapılan kontroller sonucunda sakatlığının iyileşme sürecinin çok yavaş işlediğini gördük. Bu oyuncuyla yolları ayıracağız" dedi.

kaynak:facebook Trabzonspor Basketbol Kulübü

Yorum

• Anladığımız kadarıyla tahminlerimiz doğru.

Jamison ve Snow yolcu.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bekliyorduk bir point guard transferi ve yine sırp bir oyuncu alındı.Bakalım işin sonu nereye gidecek.

İyi bir oyuncu Rasiç ile 1-2 oynayabilir. Belki takım düzeni biraz daha yerine oturabilir ama yerli oyunculardan katkı almadan bu iş çözülmez.Rotasyonda bile zorlanırsınız.Sahada en fazla 3 yabancı olabiliyor.Wright ve Ersin dışında oyuna katkı yapan hatta doğru dürüst süre alan yerli oyuncu yok.İlker,Hadi,Caner gibi oyuncuların en azından 10-12 dakika alabilecek kadar performanslarını artırmaları gerekir.

Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir laf vardı hatta M.Murathanoğlu söylemişti sanırım yıllar önce; takımda iki sırp varsa diğer yabancılar gider,üç sırp varsa koç gider(bu sefer koç da sırp gerçi),dört sırp varsa başkan(burada gm olur) gider. Bakalım...
                Takımda 4 sırp beni açıkçası korkutuyor...

Bu akşamki idmanda Cakic'in sürekli Hadi ile didişmesi, tabiri caizse Hadi'ye posta koyar tavırlarda olması beni oldukça rahatsız etti. Bir nevi birbirlerinden güç alıyorlar gibi algıladım...

Tek rahat olduğum nokta ise koçun da sırp olması.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Benm çözemediğim konu bu basketbolda transfer sezonu diye birşey yok sanırım gelenın gıdenın haddı var hesabı yok...
                  Ayrıca oyuncular da bedelsiz mi gelip gidiyor onu yolla bunu al bunu yolla onu al sadece bizim takım için değil her takım için soruyorum..

Yorum

• Bence birkaç tane kaliteli yerli oyuncu transfer edersek daha da güçlü takım olacağımıza inanıyorum

Bir ara Ender Arslan ismi geçiyordu.O konuda bir gelişme var mı ?
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yerli yabancı kaliteli uzunlara ihtiyacımız var. Drago hep sakat Cakic'te yetersiz bence

Yorum

• Hüseyin Beşok 1+1 bjk Cola Turka ile anlaşmış
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• D.Hakyemez: Yavaş Yavaş İstediğimiz Seviyeye Çıkıyoruz

İki haftadır kritik deplasman galibiyetleri alıyoruz. Bu çok önemli bir gelişim bizim için. Zaten basketbol anlamında da yavaş yavaş istediğimiz seviyeye çıktığımıza inanıyorum ben. Önümüzde peşpeşe kendi evimizde oynayacağımız iki kritik maçımız var. Karşıyaka ve Bornova'yı bizi Aliağa'da da yalnız bırakmayan seyircimizin desteğiyle ve elbette güzel oyunla devirmek amacındayız. Devireceğimize de canı gönülden inanıyorum.

Aliağa Petkim Spor Kulübü'ne gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz. Bir teşekkür de Banvit Spor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'a. Alakasız gelebilir ama hemen nedenini açıklayayım. Aliağa'da takımca yenecek maç yemeği konusunda bir sıkıntı yaşadık. İstediğimiz menüyü bir türlü hazırlatamadık. Bu sıkıntımızdan haberdar olan Banvit Spor Kulübü, derhal 40 kg. tavuk yollayarak bu işi çözdü. Kendilerine çok müteşekkiriz. Spora ve sporcu sağlığına verdikleri önemi bir kez daha ispatladılar, çok teşekkür ediyoruz

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence birkaç tane kaliteli yerli oyuncu transfer edersek daha da güçlü takım olacağımıza inanıyorum

Bir ara Ender Arslan ismi geçiyordu.O konuda bir gelişme var mı ?
                            Rüzgar gibi geçti... Çoğu şey gibi havada kaldı.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aliağa Petkim Spor Kulübü'ne gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz. Bir teşekkür de Banvit Spor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'a. Alakasız gelebilir ama hemen nedenini açıklayayım. Aliağa'da takımca yenecek maç yemeği konusunda bir sıkıntı yaşadık. İstediğimiz menüyü bir türlü hazırlatamadık. Bu sıkıntımızdan haberdar olan Banvit Spor Kulübü, derhal 40 kg. tavuk yollayarak bu işi çözdü. Kendilerine çok müteşekkiriz. Spora ve sporcu sağlığına verdikleri önemi bir kez daha ispatladılar, çok teşekkür ediyoruz
                              Bu bölümü anlayamadım.İzmir'e değil de Afrika savanlarına maç oynamaya gidilmiş sanki.

Niye menüyü hazırlatamadınız hadi o ayrı, 40 kg tavuk alamıyormusunuz da Banvit'ten istediniz.

Garip...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Ogün Sevinç Oyak Renault İle Anlaştı

Kepez Belediyesi kadrosunda yer alan Ogün Sevinç, Beko Basketbol Ligi'ne kötü başlayan ve 2 galibiyetle ligin son sırasında bulunan Oyak Renault ile anlaştı. Bu yıl forma giydiği 12 maçta, maç başına 30 dakika sahada kalan genç oyuncu, 11.75 sayı - 3.4 ribaund - 1.5 asist ortalamalarını tutturdu. Bursa ekibinde dış atışlar bazında Ufuk Kaçar, Alpaslan Uruk ve hatta takıma sonradan ktılan Serkan İnan'ın veremediği katkıyı verecektir bence Ogün.

Salsabasket

* *

Ben bayağı beğeniyordum kendisini. Faydalı olabilirdi bence bize. Daha çok tecrübe kazanmıştır hem..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X