Ligin yeni ama iştahı fazla takımı Medical Park Trabzonspor, Evren Büker transferinin ardından bir diğer değerli yerli oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Küme düşen Kepez Belediyesi takımının sözleşmeli oyuncusu Ersin Görkem de yeni sezonda bordo-mavili formayı giyecek. Resmi açıklama henüz yapılmadı ancak Ersin'in Kepez'le olan kontratını feshettikten sonra resmi açıklama da gelecektir Trabzon kanadından. Birkaç iyi yerli oyuncuyla daha temasta olan Medical Park Trabzonspor, yeni sezonda tepelere oynama isteğini lafta bırakmayacak gibi duruyor.
eee tabi ki basketbolun başında hacısalihoğlu toptan anlamayan bir adam yok doğan hakyemez bu işin kurdu bu 2 transfer gayet iyi ben ilk sene lig de tutunmayı umarken bu 2 transferden sonra play off a göz diktim..pivot olarak gönül ister ömer aşık olsun ama büyük ihtimal maliyeti fazla olmayan fatih solak alınabilir benim izlediğim kadarıyla da jamison hadi ve hakan da yetenkli olmalarına rağmen boydan zaafları olduğu için ribaunta sıkıntı yaşarız oraya biir de yabancı takviyesi gelecektir umut tınay bence yeterli bir oyun kurucu değil orda sayı yükünü kldıracak bir oyuncu kurucu alınacaktır her n olursa olsun bugün futbolda beklediğim transfer gerçekleşmediği için başım ağırmaya başlamıştı ama basketbolda bu olumlu gelişmelerdn sonra daha sonraki senelere çok daha fazla umutlu bakmaya başladım ....
[QUOTE=wasudoku;3242257]Ümit Sonkol 3
Barış Hersek 4
Fatih Solak 5
evet bir eski bir fanatik efesli olarak söylüyorum barış hersek te olabilir alt yapısını efes te aldı fazla şans bulamadı ama bulduğu maçlarda da gayet iyiydi inşallah alırız )))
Yorum