Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Madem gard eksikliği çekiliyor, neden Ümit Milli gardımızı bırakıyoruz?
Herhalde Alan Iverson'ı alacağız. (Boşta )
3 senedir bir gıdım gelişme gösteremeyen Volkan'dan bahsediyorsanız onun gidişine belki de ondan çok biz üzüldük, üstelik gerçek bir Trabzonsporlu olması da ayrı bir üzüntü kaynağı...
evrenin gitmesiyle 1 numaradan sonra 2 numaraya da transfer şart oldu. bir avrupalı bir amerikalı olmak üzere 2 yabancı transferi ile genç bir guarda 3. alternatif olarak kadroda olmalı.
En son danger00 tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 00:00.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Aslinda konusulmasi gereken bir baska konu daha var bence, yasanan maddi sikintinin nedeni ne acaba ?
En onemli gelir kaynagimiz takimin sponsoru Medical Park, baska da gelir kaynagimizin oldugunu zannetmiyorum ben.
Medical Park bizimle birlikte bir sürü kulübe sponsor oldu demek oluyor ki bize verdiği rakamlar öyle ahım şahım paralar değil, şahsi görüşüm bu işler öyle sponsorla tek başına götürülecek işler değil...
Medical Park bizimle birlikte bir sürü kulübe sponsor oldu demek oluyor ki bize verdiği rakamlar öyle ahım şahım paralar değil, şahsi görüşüm bu işler öyle sponsorla tek başına götürülecek işler değil...
Ayri bir kulup olarak yola devam etmek sanki biraz zorluk yasatacak bize.
Yarin birgun ciddi bir mali sikintiya girdigimiz zaman Trabzonspor kulubu basketbol kulubune bir sekilde para aktarabilir mi ?
Yorum