İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Nika Metreveli diye 91'li bir uzunu var Gürcistan'ın.
İtalya'da oynuyor, sanırım Rimini'de.
Ayrıca çifte vatandaş ama Gürcü milli takımını seçmiş.
Adını birkaç kez duymuştum.
Potansiyel NBA adaylarından bana kalırsa.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Ayhan Hocam,İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoğuz ben litvanya dan umudumu kestim,gürcüler favorim.,
boisa,tsikitisvili (nba de oynamıstı diye hatırlıyorum)stepania (bıraktı diye biliyorum)shermardini şu an neredeler,bonservisleri uygun mudur?
V. Boisa Union Olimpija'da.
V. Stepania bıraktı.
Shermadini ise Pana tarafından Olimpija'ya kiralandı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
* Reha ÖZ (1978-SF-202): Pınar KŞK bırakmış.
* Tufan ERSÖZ (1980-SG-196): Olin'de mutlu değil, ayrılacak.
* Murat KAYA (1984-SG-194): Bornova'da mutlu değilmiş, ayrılmayı düşünüyormuş.
* Hakan KÖSEOĞLU (1981-PG-188): Boştaydı. Mersin BŞB ile anlaşmış.
Ve süpriz:
* Ender ARSLAN (1983-PG-190): Kupada pek süre alamadı, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Antalya Bşb maçında oynamadı. Perasovic'le sorun yaşadığı söyleniyor. Olası ayrılıkta Euroleague takımlarında rahatlıkla yer bulur. Ama ciddi süre garantisiyle kiralanabilir belki (yine de maddi açıdan zor)...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz Abi Ender Arslan bize gelirse müthiş bir işe imza atmış oluruzİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Reha ÖZ (1978-SF-202): Pınar KŞK bırakmış.
* Tufan ERSÖZ (1980-SG-196): Olin'de mutlu değil, ayrılacak.
* Murat KAYA (1984-SG-194): Bornova'da mutlu değilmiş, ayrılmayı düşünüyormuş.
* Hakan KÖSEOĞLU (1981-PG-188): Boştaydı. Mersin BŞB ile anlaşmış.
Ve süpriz:
* Ender ARSLAN (1983-PG-190): Kupada pek süre alamadı, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Antalya Bşb maçında oynamadı. Perasovic'le sorun yaşadığı söyleniyor. Olası ayrılıkta Euroleague takımlarında rahatlıkla yer bulur. Ama ciddi süre garantisiyle kiralanabilir belki (yine de maddi açıdan zor)...
Yorum
-
bugun ku efes maçını ızledım,ender arslan ipleri koparmış belli,sure alamıyor kiralık alınabilir. bu arada shermardını yı ilk kez izledim,bizde rahatlıkla oynar,ama efes kalıtesinde değil.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz Abi Ender Arslan bize gelirse müthiş bir işe imza atmış oluruz
Yorum
-
Evet Ayhan Hocam, hem Oberto hem de Vujcic yeni takımlarına gittiler. Reha da Olin'le anlaştı.İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoğuz, bu arada fabricio oberto benim diğer takıma gitmiş.(go blazers)
vujcic de efes te. acil transfere ihtiyacımız var bence. reha öz de alınabilirdi.
Şu anda şutör olarak Tufan Ersöz müsait. Bugün Bjk Ct koçu Burak Hoca, skorer aradıklarını söyledi. Belki onlar Tufan'la ilgilenir. Gerçi Iverson işini yarın öğlede resmen açıklayacaklarmış.
Ben hala "atletik 4-5" diyorum! Bu tarz bir oyuncu lazım bize.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz kardeşim bilmem takip ediyormusun eurobasket.com diye bir site var ben devamlı takip ederim. Gecen gün karıştırırken Tbl sayfasında söyle bi haber vardı Interperformances: Top free agent Centers diye.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Ayhan Hocam, hem Oberto hem de Vujcic yeni takımlarına gittiler. Reha da Olin'le anlaştı.
Şu anda şutör olarak Tufan Ersöz müsait. Bugün Bjk Ct koçu Burak Hoca, skorer aradıklarını söyledi. Belki onlar Tufan'la ilgilenir. Gerçi Iverson işini yarın öğlede resmen açıklayacaklarmış.
Ben hala "atletik 4-5" diyorum! Bu tarz bir oyuncu lazım bize.
Linkini veriyim:http://www.eurobasket.com/Turkey/bas...owcomments=1#c
Burda bazı isimler geciyor aralarında bildiklerin adamlar veya bize uyabilecek dediğin bi uzun varmı?
Yorum
-
eurobasket, referans sitedir, takip ederim.İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz kardeşim bilmem takip ediyormusun eurobasket.com diye bir site var ben devamlı takip ederim. Gecen gün karıştırırken Tbl sayfasında söyle bi haber vardı Interperformances: Top free agent Centers diye.
Linkini veriyim:http://www.eurobasket.com/Turkey/bas...owcomments=1#c
Burda bazı isimler geciyor aralarında bildiklerin adamlar veya bize uyabilecek dediğin bi uzun varmı?
Bu haberi gördüm, menajerlerin yayınlattığı bültenler bunlar.
Boateng, NBA yaz liginde ve hazırlık kampındaydı. Aslında bence bize uygun bir yapısı var. Atletik, savunmacı bir uzun.
S. Milosevic de Partizan'daydı. Ama tutunamadı.
*Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ciddi ciddi geliyormuş Iverson. Yaşı 35-36 olsada Iverson ismi Türkiye'de oynayacak. Vakti zamanında Dominique Wilkins'in Avrupaya Panathinaikos'a gelmesi baya olay olmuştu. Şimdi Iverson geliyor ve cidden Bjk'li olunmasa bile sırf Iverson için gidilirdi maçlara. 19 Mayıs'da izleme fırsatını yakalayanlarda pek şanslı basketbolseverler olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum