Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 dakikalık videodan tuttum bu adamı Oğuz
    Youtube'dan mı izlediniz abi?

Takibimdeki oyunculardan biri. Aslında bu yıl ilk turda draft olması bekleniyordu ama geçen sene bir sakatlık geçirdi. NBA için hazırlayamadı kendisini. Bu sezonu ise sorunsuz bir şekilde tamamladı. Büyük ihtimalle Avrupa'ya gelecek. Eğer bir numara için ABD'li düşünüyorsak bence uygundur. Hele Snow'u düşünürsek... Ohooo... (:

Bir numaraya Lucas'ı ve yanına bir yerli alırsın ( Mehmet Yağmur - Soner Şentürk - Hakan Demirel dışında pek aday yok); iki numaraya takımı sırtlayacak bir skorer bulursun (Douby olabilir mesela; o da ne tam bir numara ne de iki) ve yanına Altan Erol gibi iyi bir savunmacı; üç numaraya kalacaksa Ersin kalmazsa Tofaş'dan İnanç Koç olabilir ya da Telekom'daki Ceyhun veya bırakırsa Kşk'dan Alper; dört numarada Wright % 80 kalacak demiş Doğan Bey; 5 numaraya Avrupalı sert bir uzun (önceki sayfada düşüncemi paylaşmıştım); bir de alt lige düşen Oyak'tan Umut Yenice düşünülebilir kadro genişliği açısından...

Mis gibi kadro
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Youtube'dan mı izlediniz abi?

Takibimdeki oyunculardan biri. Aslında bu yıl ilk turda draft olması bekleniyordu ama geçen sene bir sakatlık geçirdi. NBA için hazırlayamadı kendisini. Bu sezonu ise sorunsuz bir şekilde tamamladı. Büyük ihtimalle Avrupa'ya gelecek. Eğer bir numara için ABD'li düşünüyorsak bence uygundur. Hele Snow'u düşünürsek... Ohooo... (:

Bir numaraya Lucas'ı ve yanına bir yerli alırsın ( Mehmet Yağmur - Soner Şentürk - Hakan Demirel dışında pek aday yok); iki numaraya takımı sırtlayacak bir skorer bulursun (Douby olabilir mesela; o da ne tam bir numara ne de iki) ve yanına Altan Erol gibi iyi bir savunmacı; üç numaraya kalacaksa Ersin kalmazsa Tofaş'dan İnanç Koç olabilir ya da Telekom'daki Ceyhun veya bırakırsa Kşk'dan Alper; dört numarada Wright % 80 kalacak demiş Doğan Bey; 5 numaraya Avrupalı sert bir uzun (önceki sayfada düşüncemi paylaşmıştım); bir de alt lige düşen Oyak'tan Umut Yenice düşünülebilir kadro genişliği açısından...

Mis gibi kadro
      litvanyalı hiç oyuncu yok mu takibinde?

Yorum

litvanyalı hiç oyuncu yok mu takibinde?
        Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bir sene önce Seibutis vardı
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

yeni seibutis yok mu?

Yorum

yeni seibutis yok mu?
            Martynas POIUS var Cengiz Abi. Büyük ihtimalle büyük bir transfer yapacak bu yaz.

Litvanyalı 2 numara için Adas Juskevicius var. Çok tecrübeli değil. Yani henüz Seibutis seviyesinde değil. Ama uzun süreli düşünmek için diyorsak, süper oyuncu.

(1989 doğumlu, 194 cm 89 kg) Zalgiris'in oyuncusu ama bu sene kiralanmıştı.

Yorum

• Kazlauskas Pocius'u takımına istiyormuş. Cska olmasa bile Euroleague'de oynayacağı kesin. Onu geçelim bi kere
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Andreja MILUTINOVIC (Sırbistan, 8 Haziran 1990, 200 cm - 86 kg)

Avrupalı genç SG

(Alternatif olarak SF de oynayabiliyor ama çok kuvvetli olmadığı için güçlü forvetleri savunmakta güçlük çekebiliyor).

Benzeri: Cenk Akyol

İyi şutör. Zeleznik'i hücumda sırtlayan oyuncu.

*

#Daha önceki çalışmalar#

PG için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2459

PG - SG için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2437

Yerli SG için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2445

Yabancı SG için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2465

SF için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2441

PF ve C için http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2440

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kazlauskas Pocius'u takımına istiyormuş. Cska olmasa bile Euroleague'de oynayacağı kesin. Onu geçelim bi kere
                  Pocius bu sene kesin gider Avrupa'ya (:

Yorum

• bakalım bu sene kimleri tutturacaksın Oğuz? ben Trabzonspor yöneticilerinin yerinde olsam bu başlığı takip ederdim

Yorum

• Oğuz Abi Ümit Sonkol transferi nasıl olur sizce ?
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Wright kalacaksa gereksiz olur. Çünkü aynı fizikte aynı pozisyonun oyuncuları ikisi de... İyi oyuncu mu? Evet.

Yorum

Wright kalacaksa gereksiz olur. Çünkü aynı fizikte aynı pozisyonun oyuncuları ikisi de... İyi oyuncu mu? Evet.
                          onu yedeklese iyi olmaz mı ? Hadi var gerçi...

Yorum

• Oğuz değerli bilgilerini daha çok Basketbol sever taraftarımıza ulaştırmak için facebook sayfamızda paylaşıyorum izninle
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuz değerli bilgilerini daha çok Basketbol sever taraftarımıza ulaştırmak için facebook sayfamızda paylaşıyorum izninle
                              Burçak, diğer platformlardaki arkadaşlarımız bu oyuncuları takımın transfer etmeyi düşündüğü oyuncular zannedebilir. Kafa karışıklığına sebep olmak istemeyiz.

Bmn Basketbol sayfalarında birbirimizi tanıyoruz, neyi ne amaçla ve hangi şekilde söylediğimizi biliyoruz. Bunun dışındaki taraftarlarımızı yanıltmak istemem.

Yoksa izin mizin estağfirullah...

*

Ya bu vesileyle şunu da açıklayayım: Ben A oyuncusunu paylaşırım, Cengiz Abi B der, sen C'yi söylersin... Takım gider Snow'u alır

Yani yaptığımız biraz da suya yazı yazmak. İsimlerden ziyade SİSTEM önemli. Oyuncuların attığı sayıdan ziyade oyun tarzını tartışalım istiyorum. Biz bu sene pota altı savunması yapamadık mı; o zaman sert uzunlara mı ihtiyacımız var; Wright kalacaksa onu tamamlayabilecek özellikte bir mi lazım; takımı önetecek saf oyun kurucu mu gerekiyor; dış istikrarlı skorerin var mı... vs.

gibi eksikliklerden yola çıkarak açıklarımızı kapatacak tarzda oyuncular önermeye çalışıyorum. Yoksa bu oyuncular asla ve asla çok iyi değiller.

Bir de maliyet tarafı var (gerçi bazen düşünüyorum; bana ne ki? Sanki para benim cebimden çıkıyor. Ama böyle değil işte... Sonra krizler yaşanıyor.). Önerdiğim oyunculardan bazıları ligimizde daha önce oynamış. Daçka'nın getirebildiği Douby'i biz niye getiremeyelim mesela?

Rubio, Siskauskas, Fotsis demiyoruz ki, değil mi?

Ama ne yalan söyleyeyim, Siskauskas'ı izlemek isterdim. Neyse, hayallere dalmadan bitireyim.

Teşekkürler...

Yorum

• İlk olarak kolbasti28 tarafından gönderildi
                                ciddi bir dedikodu dönüyor basket şubemizde. Khalid El-Amin gelebilir uşaklar.
                                Ciddi misin abi? El-Amin sezonu kapatmamış mıydı. Eğer ki gelirse çok sevinirim şahsen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X