Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupalı boştaki uzunlar

Tomas van den SPIEGEL - Belçika - 214 cm, 118 kg

Jake TSAKALIDIS - Yunanistan - 220 cm, 130 kg

Predrag DROBNJAK - Karadağ - 211 cm, 122 kg

Cezary TRYBANSKI - Polonya - 218 cm, 107 kg (Çek liginde oynuyor)

Dalibor BAGARIC - Hırvatistan - 216 cm, 132 kg
    Belki bu oyuncular için şimdilik uygun koşullara sahip değilizdir.

Ekonomik şartları zorlamayacak, hep bahsettiğimiz atletik yeteneklere sahip 4/5 oynayabilen Avrupalı bir uzun:

Patrcik HILLIMAN

Hollanda'nın Rotterdam Challangers takımında oynuyor (kötü bir takım açıkçası). Zayıf bir lig olmasına rağmen geçen sezon bu ligin All-Star 5'ine seçilmiş bir oyuncu Hilliman (36 maç, 32 dak., 13,6 sayı - %54,8 FG - %66,3 serbest atış - 10,2 rib - 1,5 blk - 1,9 top çalma).

Aynı zamanda Hollanda milli takımında yer alıyor.

NCAA'lerde Big South Konferans'ında mücadele eden High Point Üniversitesi'nde forma giydi.

Bu yılki ortalamaları: 3 maçta - 37 dk. - 19.3 sayı - % 64,7 FG - %58,3 Serbest atış - 12 rib - 1,7 blk - 3 top çalma
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.10.2010, 14:53.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dodo istediğimiz oyuncuyu Trabzon'a getirtiriz demiş.Hazır Türk takımlarının radarındayken Oberto'yu getirse sınıf atlarız.Şuan sadece Efesden yarım sezonluk bir teklif almış.

Yorum

Rafer Alston...

Kendimi bildim bileli "hayranlık" derecesinde izlediğim oyuncular Tamer Oyguç, Conrad McRae, Zeljko Rebraca, Rasho Nesterovic ve Ben Wallace'tır.

Ama bunların yanına dışarıdan ekleyebileceğim tek isim: Rafer "Skip to my Lou" Alston!

Tüm New York'ta, en çok sevilen basketbolcu. Efsane...

Ve şu anda boşta

Ne boşta mı ?

Skip 2 My Lou !

Yok yok. Hayal kurmayalım. Hayatta gelmez.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dodo istediğimiz oyuncuyu Trabzon'a getirtiriz demiş.Hazır Türk takımlarının radarındayken Oberto'yu getirse sınıf atlarız.Şuan sadece Efesden yarım sezonluk bir teklif almış.
          Oberto'nun gelmesi hayal olur.
          Nba için halen tercih edilebilir bir uzun konumunda.
          Ayrıca Efes ilgileniyormuş.
          Avrupanın en düzey ligi olan Euroleague'de Efes gibi, belki daha iyi takımlarda rahatlıkla 30 dakika süre alıp, iyi işler çıkartabilir.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oberto'nun gelmesi hayal olur.
            Nba için halen tercih edilebilir bir uzun konumunda.
            Ayrıca Efes ilgileniyormuş.
            Avrupanın en düzey ligi olan Euroleague'de Efes gibi, belki daha iyi takımlarda rahatlıkla 30 dakika süre alıp, iyi işler çıkartabilir.
            Bu sene için hayal olduğu doğru.
            Ama NBA dan hala bir teklif alamadı, boşta...
            Şuan sadece Efes ve bir Arjantin takımının gündeminde diye biliyorum.
            Ben tbl ye gelsin ve Efes'de de olsa burada oynasın isterim.
            En son Özkan Şentürk tarafından düzenlendi; 16.10.2010, 01:33.

Yorum

• Portland Trail Blazers Oberto'yla ilgileniyor.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Gürcistan'dan birkaç oyuncu

* Davit Imnadze (Pivot, 208, 1985 - Gürcü) : 21,7 sayı, 14,5 rib, 1,3 blk

* Sergo Atuashvili (Pivot, 222, 1985 - Gürcü): 18,0 sayı, 10,3 rib, 1,7 blk

* Davit Barbakadze (Power forvet, 203, 1982 - Gürcü): 16,5 sayı, 8,9 rib, 1,2 blk

Yorum

Gürcistan'dan birkaç oyuncu

* Davit Imnadze (Pivot, 208, 1985 - Gürcü) : 21,7 sayı, 14,5 rib, 1,3 blk

* Sergo Atuashvili (Pivot, 222, 1985 - Gürcü): 18,0 sayı, 10,3 rib, 1,7 blk

* Davit Barbakadze (Power forvet, 203, 1982 - Gürcü): 16,5 sayı, 8,9 rib, 1,2 blk
                  Oğuz bu arkadaşlar Gürcistanda mı oynuyor?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuz bu arkadaşlar Gürcistanda mı oynuyor?
                    Evet Cengiz Abi, Tiflis'teler...

Sert bir ligleri yok. Ama oradan çıkan uzunları düşününce referansları sağlam...

Yorum

Evet Cengiz Abi, Tiflis'teler...

Sert bir ligleri yok. Ama oradan çıkan uzunları düşününce referansları sağlam...
                      zaza paculya gibi mi ?

Yorum

• Shermadini, Tsiktishvili, Boisa, Stepenia...

Yorum

Shermadini, Tsiktishvili, Boisa, Stepenia...
                          Yalan yok Oğuz, bu isimleri ilk defa duydum

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalan yok Oğuz, bu isimleri ilk defa duydum
                            Zaten kötü oyuncular abi.

Yorum

• V. Radivojevic, Belgrat Panterleri Zeleznik'e transfer oldu.

Yorum

• oğuz ben litvanya dan umudumu kestim,gürcüler favorim.,
                                boisa,tsikitisvili (nba de oynamıstı diye hatırlıyorum)stepania (bıraktı diye biliyorum)shermardini şu an neredeler,bonservisleri uygun mudur?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X