Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba transfer kapandı mı?
    Dodo son zamanlarda pek basın açıklaması da yapmıyor.
    Yönetime yakın isimler bizi aydınlatırsa seviniriz.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eski oyuncumuz Volkan İncekara, TB2L ekiplerinden Başakşehir ile anlaştı.

Başarılar Volkan...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eski oyuncumuz Volkan İncekara, TB2L ekiplerinden Başakşehir ile anlaştı.

Başarılar Volkan...
        anladığım kadarıyla Başakşehir son yıllarda basketbola çok yatırım yapıyor..Volkan inşallah burada tekrar kendini gösterir ve ondan beklenen çıkışı yapar...

Yorum

• fener karşısında pota altında ezildik. jamison çok kısa kalıyor. ortayı iyi kapatan pivot almak en mantıklı hamle olacaktır. dodo durumun farkındadır zaten, bakalım kimi almaya çalışacaklar.
          ilginç

Yorum

• Oğuz kardeşimizin uzun süre dile getirdiği Chucky Atkins'i Suns serbest bırakmış.Kariyerinin son döneminde bizim takımı toparlayabilecek bir oyuncu ama Snow'dan sonra imkansız tabi.

Yorum

• Oğuz, Turgay zeytingöz diye basketbolcu vardı tanıyormusun ismini falan duydun mu? 2.liglerde oynadı genelde,bırakmıştır şimdi

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğuz, Turgay zeytingöz diye basketbolcu vardı tanıyormusun ismini falan duydun mu? 2.liglerde oynadı genelde,bırakmıştır şimdi
                Tanımıyorum. Bilgim yok kendisi hakkında. Kimmiş?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz kardeşimizin uzun süre dile getirdiği Chucky Atkins'i Suns serbest bırakmış.Kariyerinin son döneminde bizim takımı toparlayabilecek bir oyuncu ama Snow'dan sonra imkansız tabi.
                  C. Atkins, bir modeldi. Hem teknik hem de zihnen...

Teknik olarak: Topla oynama becerisi yüksek, hem seti hem açık sahayı oynayabilen/oynatabilen, gerektiğinde skor üretebilen, savunması da iyi olan bir oyuncu.

Zihnen: Kendisi artık emeklilik dönemine yaklaşmış bir veteran. İlk yılımızda, en büyük ihtiyacımız tecrübeyse böyle bir oyuncu bize şarttı. Ekonomik boyutu da olağanüstü seviyede değildir.

NBA oyuncusunu ikna etmek zor diyenler olabilir; alternatifler de sunmuştum kendimce. Mesela ABD'li Will Blalock. Saf oyun kurucudur. Müthiş savunmacı, iyi skorerdir.

Snow'a biraz daha süre vermek gerekir. Henüz bir hafta oldu geleli. Koç memnunsa sorun yok...

Yorum

• Oguz abi Transfer yapilacak mi daha ?
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oguz abi Transfer yapilacak mi daha ?
                      Bilgim yok. Son olarak Tufan Ersöz'le ilgileniyorduk ama nihai bir açıklama yapılmadı. Zaten, sakatlık yaşayan oyuncularımızın dönüşü yeni transfer etkisi yapacaktır.

Yorum

Tanımıyorum. Bilgim yok kendisi hakkında. Kimmiş?

http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=612

David navarro lakaplı inanılmaz bir oyuncuydu, Onun için kombine almıştım izlemek büyük zevkti,
                        -tanıyorsan düşüncelerini merak ettim Onun için sordum

Yorum

NBA oyuncusunu ikna etmek zor diyenler olabilir; alternatifler de sunmuştum kendimce. Mesela ABD'li Will Blalock. Saf oyun kurucudur. Müthiş savunmacı, iyi skorerdir.

...
                          Evet, birçoklarının aklına NBA oyuncusu Trabzon'da oynar mı diye soru düşebilir ama ücreti ödeyebilirsen çok rahat gelirler bence.Bugün S.Marbury Çin'de oynuyorsa veya birçokları Filipinler'e bile gidiyorsa Atkins de gelir Ny çocuğu Alston da gelir

Bu arada konu dışı ama umarım bjk İverson nu alır.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            David navarro lakaplı inanılmaz bir oyuncuydu, Onun için kombine almıştım izlemek büyük zevkti,
                            -tanıyorsan düşüncelerini merak ettim Onun için sordum
                            Anladım, Uşak Bld. de oynamış. Geçen yıl Pamukkale Üni'deymiş.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet, birçoklarının aklına NBA oyuncusu Trabzon'da oynar mı diye soru düşebilir ama ücreti ödeyebilirsen çok rahat gelirler bence.Bugün S.Marbury Çin'de oynuyorsa veya birçokları Filipinler'e bile gidiyorsa Atkins de gelir Ny çocuğu Alston da gelir

Bu arada konu dışı ama umarım bjk İverson nu alır.
                              Rafer Alston...

Kendimi bildim bileli "hayranlık" derecesinde izlediğim oyuncular Tamer Oyguç, Conrad McRae, Zeljko Rebraca, Rasho Nesterovic ve Ben Wallace'tır.

Ama bunların yanına dışarıdan ekleyebileceğim tek isim: Rafer "Skip to my Lou" Alston!

Tüm New York'ta, en çok sevilen basketbolcu. Efsane...

Ve şu anda boşta

Yorum

Rafer Alston...

Kendimi bildim bileli "hayranlık" derecesinde izlediğim oyuncular Tamer Oyguç, Conrad McRae, Zeljko Rebraca, Rasho Nesterovic ve Ben Wallace'tır.

Ama bunların yanına dışarıdan ekleyebileceğim tek isim: Rafer "Skip to my Lou" Alston!

Tüm New York'ta, en çok sevilen basketbolcu. Efsane...

Ve şu anda boşta
                                Evet, ara ara ben de hala youtube deki sokak basketbolu görüntülerini izlerim

Dediğin gibi boşta ve o da Çin takımlarıyla görüşüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X