Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Andrew Nicholas vardı eskiden Efes'de o nerde oynuyor şimdi bilgisi olan var mı ?
    Bence 1 numara için iyi bir transfer olur.Yanılmıyorsam heralde 2 numarada oynuyordu
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Granger ve Brown İkisi de basketbolu bıraktı
      Granger için sasirmadim da, Brown daha yeni milli takimda oynuyordu yaa, dün gibi akilimda yaaaa acayip 3lük atardi ikisi de...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Andrew Nicholas vardı eskiden Efes'de o nerde oynuyor şimdi bilgisi olan var mı ?
        Bence 1 numara için iyi bir transfer olur.Yanılmıyorsam heralde 2 numarada oynuyordu
        Drew Nicholas Panathinaikos'ta oynuyor.Alma şansımız yok.Zaten oyun kurucu değil o.2 numara oynuyor.Skorer guard yani.
        Colmandante

Yorum

• litvanyalı yada sırp oyun kurucu üzerinde duralım. evet yine ben.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Granger için sasirmadim da, Brown daha yeni milli takimda oynuyordu yaa, dün gibi akilimda yaaaa acayip 3lük atardi ikisi de...
            JR Holden'la karıştırıyorsunuz galiba. Marcus Brown, Rus milli takımında oynamadı diye biliyorum.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Aydın örs Alaaddin hocanın yerine mi düşünülüyor yoksa başka bir görevemi?
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• Alaeddin Hoca A takım koçu olarak göreve devam edecek.

Aydın Örs ise A takım ve altypaıların teknik koordinatörlüğünü üstlenecek.

Bir nevi danışman gibi...

Ayrıca oyuncu taramaları, koç eğitimleri gibi görevler üsleneceği de belirtiliyor.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aydın örs Alaaddin hocanın yerine mi düşünülüyor yoksa başka bir görevemi?
                  Aydın Örs'ün Trabzonspor'a gelmesi durumunda takımın başında coach olarak yine Alaeddin hocamız olacak.Aydın Örs daha genel bir göreve getirilecek.

Yorum

• bi kaç gun içinde 1 numaraya bir amerikalı alacaz demiş dodo bakalım kim gelecek ben amerikalı hakkımız olmadıgını sanıyorum...
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Benim bildiğim Amerikalı hakkımız kalmadı tabi yabancı sistemi önümüzdeki sezon bu seneki gibi olursa.

Yorum

• Geçen hafta bu konuyu araştırdım biraz ama 2010-2011 sezonu için TBL yabancı oyun statüsü hakkında bilgi edinemedim.

Konu dün bu şekliyle basına paylaşılmışsa bildikleri vardır.

Ancak benim çeşitli yerlerden edindiğim bilgiye göre Avrupalı gard düşünülüyor.

Yorum

• Ben de birkaç kişiye sordum ama herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylediler.

Yönetim kombine biletlerle ilgili nasıl bir adım atmayı düşünüyor bunu da merak etmeye başladım.

Yorum

• İyi transferler yapılıyor Beko için inşallah yeni sezon ilk 6'ya girersek ki zor ama çok büyük bir başarı yakalamış oluruz.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• 5 NUMARALAR: HAROLD JAMISON---SERHAT BÜKER---EDDY FOBBS---KEREM ÖZTOPRAK

4 NUMARALAR: MICHEAL WRIGHT---HAKAN YAPAR---HADİ ÖZDEMİR

3 NUMARALAR: DERRICK OBASOHON---ERSİN GÖRKEM---CANER ÖNER---MELİH KABAKÇI---G.ORÇUN TUNCA---İSMET ALKAN---

RAMAZAN ÖKSÜZ---ERDAL ALBAYRAK

2 NUMARALAR: EVREN BÜKER

1 NUMARALAR: UMUT TINAY---İLKER TÜREL---FIRAT AYDEMİR---VOLKAN İNCEKARA

Şuan kadromuzda bulunan oyuncular bunlar olarak gözüküyor. 2 numara bölgesi sıkıntılı gibi duruyor ancak, bu kadrodaki çoğu kısa forvet oyuncumuz şutör guard olarak oynayabilir diye tahmin ediyorum. Bu nedenle orada pek sıkıntı olmayacaktır. Eddy Fobbs'un gitmesi kesin sanırım. Serhat Büker'in de kalması kesin olduğuna göre, Kerem Öztoprak gönderilip yerne yerli bir 5 numara alınabilir. Asım Pars'ın ismi geçiyordu, alınırsa iyi olur. Uzun forvet pozisyonundaki 3 oyuncumuz şimdilik yeterli gibi. Hakan Yapar kesinlikle takımda kalmalı, zaten kalacaktır da. Hadi'nin de takımda kalmasını istiyorum. Umarım o da kalır. 3 ve 2 numaralara gelirsek, İsmet, Ramazan ve Erdal'ın pek süre alma şansları yok. 1 numara pozisyonuna ise Avrupalı bir guard alınacağını biliyoruz. İlker, Fırat, Umut ve Volkan'dan biri gönderilir sanırım. Mesela Volkan süre alabileceği bir takıma kiralanabilir. Tüm bunlar sonunda şöyle bir kadronun ortaya çıkmasını istiyor ve bekliyorum:

5 NUMARALAR: HAROLD JAMISON---ASIM PARS---SERHAT BÜKER

4 NUMARALAR: MICHEAL WRIGHT---HAKAN YAPAR---HADİ ÖZDEMİR

3 ve 2 NUMARALAR: DERRICK OBASOHON---EVREN BÜKER---ERSİN GÖRKEM---CANER ÖNER---MELİH KABAKÇI---G.ORÇUN TUNCA

1 NUMARALAR: AVRUPALI GUARD---UMUT TINAY---İLKER TÜREL---FIRAT AYDEMİR

Tüm bunların yanında bir de Aydın Örs basketbol şubenin başına geçerse tadından yenmez..
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Fırat bu sene hep 2 numara posizyonunda oynadı, ayrıca Caner Öner de maçların büyük çoğunluğunda yine 2 numara olarak oynadı.Serhat da 4 numarada oynuyor benim bildiğim kadarıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X