Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporum - konyaspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
    TARAFTAR ÇOK IYIDI GÜZELDI VEDE MAÇTA YATTARANIN DUN KI MAÇTA DEVAMLI FATIH TEKKEYE ÇALISTIGINI GÖRMÜS OLMALISINIZ KENDI ATABILECEGI ÇOGU POZISYONU ATMADI VE FATIH TEKKE ATMASI IÇIN ONA PAS ÇIKARDI EVET ÇOK GÜZELDI MAÇ

Sampiyonlugumuzu caldilar bari Kaptanin gol kralligini calmasinlar diye düsünmüstür ;-)

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• walla taraftaR MÜTHISTI KESKE HEP BÖYLE OLSA GENE...ESKI GÜNLEERDE GIBI HERKESIN AYAKLARI TITREYECEGI BIR STADDDD
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• ALEMIN KRALI RINGLERE IKI SENEDIR GÖZ KIRPIYOR [img]smileys/smiley2.gif[/img]

SENEYE DE ÖZLEDIGIMIZ SEVGILIYE KAVUSACAGIZ! [img]smileys/smiley20.gif[/img]

TRABZONUM ÇOK YASA!![img]smileys/smiley10.gif[/img]
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Içimde kalmasin, son bir not daha ekleyecegim:

Konyaspor'un Rizeli golcüsü Altan ilk golleri öncesinde SEREFSIZ SERKAN gibi KIVIRARAK yere düsmek yerine delikanlica mücadeleye devam etti ve golü de attirdi.

Onca serefsizin oldugu bir ortamda, sesimizi bu serefsizlere yükseltirken, böyle efendi adamlari da alkislamak istedim.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Arkadaslar maçin görüntülerini kaydeden bir arkadas yok mu? Yogun ders
            ve sinavlar yüzünden golleri seyredemedim.Kaydeden varsa simdiden
            Tesekürler...

“The first 90 minutes are the most important”
            "What makes this game so delightful is that when both teams get the ball they are attacking their opponent's goal."
            "Strangely, in slow motion replay, the ball seemed to hang in the air for even longer."

Yorum

• İlk olarak Badboy61 tarafından gönderildi
              Arkadaslar maçin görüntülerini kaydeden bir arkadas yok mu? Yogun ders ve sinavlar yüzünden golleri seyredemedim.Kaydeden varsa simdiden Tesekürler...

+1967 Tigin kardes koyuver su maçin gollerini yaa, hala göremedik[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Baskana kulak verin!

Bu bir uyaridir!
                TRABZONSPOR Baskani Atay Aktug, Konyaspor maçi sonrasinda futbolcu kadrosuna yönelik olarak yaptigi 'Fanteziye gerek yok' açiklamalariyla Bordo-Mavili ekibin teknik heyeti ve futbolcu kadrosuna önemli bir mesaj gönderdi. Atilan 4 gole ve alinan galibiyete ragmen maç sonrasi keyifsiz gözüken Baskan Aktug,
                mikrofonlara, "Ne yazik ki bazi futbolcularimiz hala fantezi yapmaya çalisiyor. Bu tip maçlarda fantezi yapmaya hiç gerek yok. Sayisiz gol pozisyonunu bu yüzden harcadilar" ifadelerini kullandi.
                Günes'e de anlatti
                BASKAN Aktug, bu sözlerinin futbolculara yönelik bir uyari niteligini tasidigini da belirterek, otoritesini de net bir sekilde ortaya koydu. Bazi futbolculara anlamli bir mesaj gönderen Aktug'un, Senol Günes'le de bu konuda detayli bir görüsme yaptigi ve ayni sikintiyi Günes'e de ilettigi belirtildi. Bundan sonraki maçlarda böyle görüntüleri bir daha görmek istemedigini belirten Baskan Aktug'un bu sert çikisinin, özellikle teknik heyet tarafindan futbolculara iletildigi dile getirildi.

---------------------------------------

BRAVO BASKAN. BRAVO [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

İlk olarak Badboy61 tarafından gönderildi
                  Arkadaslar maçin görüntülerini kaydeden bir arkadas yok mu? Yogun ders ve sinavlar yüzünden golleri seyredemedim.Kaydeden varsa simdiden Tesekürler...

+1967 Tigin kardes koyuver su maçin gollerini yaa, hala göremedik[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Aynen yahu, göremedik daha...
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• hadi birincisi neyse de ikinciye nasil penalti veriyor bu hakem. bizim protestolar ters mi tepiyor. siz bizi protesto ederseniz bizde böyle penalti çalariz mi demek istiyor. maç berabere bitse ne olacak?
                    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• hemen pesinde fatihin düsürülmesine nasil penalti vermes gözümün önünde oldu net bir penalti idi hakem sonlara dogru dozutmaya basladi..
                      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• goller güzeldi ,hele 4 gol ü çok begendim ,baskanada katilmamak elde degil,3-0 dan sonra yine basladik sova adamlar caktilar 2 tane
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
                          İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

İlk olarak Badboy61 tarafından gönderildi

Aynen yahu, göremedik daha...

maçin özet görüntüleri elimde ama 270 mb düsüre düsüre 70'e düsürdümnasil koysam onu düsünüyorum [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• parça parça koy böl 3 e
                            Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                            Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• Özet görüntülerini bilemem de Hasan, benim çektigim 15-20 saniyelik 4-5 görüntü var, maç öncesini yansitan. Protesto bayraginin açilmasi, Fatih Tekke'nin çagrilmasi, takimin sahaya çikmasi vs. Ilgilenirsen ulastirayim sana...

Yorum

• tamam videolari böldüm 4 golüde ayri ayri yüklüyorum birazdan hazir olur.maç öncesi görüntülerde var ama boyutu çok fazla.Emrah sendekileri bana maille gönderebilirsen iyi olur.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X