Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporum - konyaspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi
    100 golünüde atdi fathimiz sergen atinda önce girdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

BIR TANEDIR BENIM FATIH'IM O ATLA KIYASLANAMAZ BILE
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FATIH TEKKE [img]smileys/smiley32.gif[/img]ben daha ne söyliyim yaaa...
      <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
        Karadenizhaber gazetesinde yayinlanan fikra :

Barcelona ile Fenerbahçe Kadiköy'de bir maç yapacaktir. Barca'li Ronaldinho arkadaslarina "Siz gidin Kadiköy'ü gezin, ben tek basima hallederim" demis. Arkadaslari bu ise çok sevinmis ve gezmeye gitmisler ama bir yandan da akillari statta kalmis tabi.

Maçin 30. dakikasinda stada gelmisler bakmislar skor: Fenerbahçe 0 - Barcelona 1. Sevinmisler tekrar gezmeye gitmisler.

Maçin sonunda tekrar gelmisler, bakmislar skor 1-1.

Ronaldinho son derece üzgün. Arkadaslari ona teselli vermisler, "Ya niye üzülüyorsun. Sen tek basina koskoca bir takima yenilmedin. Üzülmen anlamsiz!" ^

Ronaldinho da cevap vermis: "Ya ben ona üzülmüyorum. Maçin 52. dakikasinda kirmizi kart yedim ona üzülüyorum...."

Süperdi be!...

Yorum

• BU MAÇA GELMEYEN ÇOOOOK SEY KAÇIRDI ABI!!!1
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            BU MAÇA GELMEYEN ÇOOOOK SEY KAÇIRDI ABI!!!1

[img]smileys/smiley20.gif[/img]
            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• Taraftarlara sonsuz tesekkürler.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Hakemlerin yerinde olmak istemezdim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Isinirken maratona arkalarini döndüler.

Yorum

• Evet bende dun mactaydim biletler tukenmis karaborsadan 10 milyona aldim bilet girdim maca taraftarlar derneginin ordaydim atmosfer muhtesemdi superdi ezik formasini yakarken cok guzeldi YAK YAK YAKMAYAN IBNE[img]smileys/smiley4.gif[/img], butun stad bordo mavi sampiyon trabzon yaparken superdi kendimden gectim o an muhtesemdi, potansiyel var gercekten super taraftarimiz var yonetim biletleri her mac boyle tutsun her mac dolar avni aker dunku mactaki taraftar harikaydiTrabzonumdan birkez daha gurur duydum! macta birkac resim ve video cektim anca belcikaya gittikten sonra koyabilirim buraya!

HER MAC BÖYLE TARAFTAR OLSUN SAMPIYON OLURUZ!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi

HER MAC BÖYLE TARAFTAR OLSUN SAMPIYON OLURUZ!

her maç böyle taraftar olmaz abi... olsaydi bu sene de sampiyon olurduk... tezahürat çok baska bir önemli nokta da oyunculari psikolojik baski altina almamizdi... yanlis hareketlerde kimse oyunculara yüklenmedi... derbi maçlarda böyle bir tavir olsaydi... o maçlar da farkli sonuçlanirdi...
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• çok güzel oynadik fatih abinin de çok güzel 3 golü ve 1 asistini gördük her maç böle olsun haftaya rize maçina gidin trabzon'daki arkadaslar 80 km gidin da hadee

Yorum

• fatih konusmalinda da söyledi taraftardan baya atkilenmisler isalah samsun macinda full olur[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        FIRTINA61

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]taraftari takimimizi ve özellikle Fatih i tebrik ediyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• TARAFTAR ÇOK IYIDI GÜZELDI VEDE MAÇTA YATTARANIN DUN KI MAÇTA DEVAMLI FATIH TEKKEYE ÇALISTIGINI GÖRMÜS OLMALISINIZ KENDI ATABILECEGI ÇOGU POZISYONU ATMADI VE FATIH TEKKE ATMASI IÇIN ONA PAS ÇIKARDI EVET ÇOK GÜZELDI MAÇ
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• isbirlikçiler yine isbasinda idi ama bu sefer basaramadilar taraftar
                              harikaydi ama daha fazlasi olmasi lazimdi çünkü isbirlikçiler bunu
                              istiyorlar onlarin anladigi dilde konusmak lazim bundan sonra bu hiç
                              bitmesin heryerde eylem her zaman eylem sonuna kadar sonuç alinana
                              kadar devam haydi trabzonlum haydi trabzonsporlum kim tutar seni
                              CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

• hayret bi olay oldu trabzonda baya sasirdim keske taraftar hep böyle olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X