Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporum - konyaspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karadenizhaber gazetesinde yayinlanan fikra :

Barcelona ile Fenerbahçe Kadiköy'de bir maç yapacaktir. Barca'li Ronaldinho arkadaslarina "Siz gidin Kadiköy'ü gezin, ben tek basima hallederim" demis. Arkadaslari bu ise çok sevinmis ve gezmeye gitmisler ama bir yandan da akillari statta kalmis tabi.

Maçin 30. dakikasinda stada gelmisler bakmislar skor: Fenerbahçe 0 - Barcelona 1. Sevinmisler tekrar gezmeye gitmisler.

Maçin sonunda tekrar gelmisler, bakmislar skor 1-1.

Ronaldinho son derece üzgün. Arkadaslari ona teselli vermisler, "Ya niye üzülüyorsun. Sen tek basina koskoca bir takima yenilmedin. Üzülmen anlamsiz!" ^

Ronaldinho da cevap vermis: "Ya ben ona üzülmüyorum. Maçin 52. dakikasinda kirmizi kart yedim ona üzülüyorum...."
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
      Emrah helikopterden mi çektin fotograflari,az bi zumlasaydin bari[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ambiyans görünsün diye genis açi takildim Kaan [img]smileys/smiley2.gif[/img] Edited by: perhaps

Yorum

• evet arkadaslar her zamanki gibi maçtaydim... ama bu sefer kapali degil maraton tribünündeydim... üstelik taraftarlar derneginin tam ortasindaydim... maç baslamadan 1,5 saat önce tezahürata basladik... maç basladiginda tezahürat yapacak gücümüz kalmamisti... [img]smileys/smiley17.gif[/img]yine de ilk yarida da acaip tezahürat yaptik... ikinci yari da iyice gücümüz gitti... amaelimizden geldigi kadar bagirmaya devam ettik... sonuç olarak sunu söyleyebilirim ki; takima mükemmel destek olduk... gerçi kapali ve yol tarafi kale arkasi hiç tezahürat yapmadi ama, biz yettik de arttik bile...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

büyük siyah bayragi 3-4 kere boydan boya açtik... maçtan önce dagitilan kirmizi bayraklari sürekli elimizde tuttuk... bir ara fenerbahçe formasi yaktik(anelka)... tezahürat da aynen suydu: ''yangin var yangin fener yaniyoooorrr....'' [img]smileys/smiley36.gif[/img]

kaptan klasik kafa golünden bir tane daha atti... ceza sahasi ortalarindatopa yükseldi ve asirtma kafa vurusu seklinde topu aglara gönderdi... ayrica 4. golümüz mükemmeldi, harika paslasmanin sonunda szymek mükemmel kesti ortayi...

ikinci yarida Türk bayragi dagittilar... bi ara baktim bayraklar yerde geziyor...aldim bayraklari yerden dedim ''beyler, bayraklari kaldiralim yerden''bi tanesi yamuk yamuk bakti amaverdim bayragi eline essek gibi aldi... [img]smileys/smiley7.gif[/img]

maç hakkinda teknik bir bilgi veremem çünkü benim de en ufak bir fikrim yok... ben de izleyemedim maçi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ben öldüm arkadaslar...[img]smileys/smiley17.gif[/img]yorgunluktan öldüm... [img]smileys/smiley17.gif[/img]hayatimda hiç bu kadar bagirmamistim... iki gündür deli bagirmaktan baska bir sey yapmiyorum... ama bunun zevkini dedünyada HIÇ BIR SEYE DEGISMEM!

neyse ben artik 1-2 gün yokum heralde... [img]smileys/smiley4.gif[/img]iptal oldum... neyse hadi görüsürüz... Edited by: yattara11
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• resmi sitedeki maç anlatimindan

45. dakikada Zafer Demir'in yaklasik 45 metreden vurdugu sert sutta, üst direge çarparak kale çizgisine dogru düsen topu savunma uzaklastirmayi basardi ve maçin ilk yarisi Trabzonspor'umuzun 3-0 üstünlügüyle sona erdi.

45 metre ne demek yaa, ortasahadan mi vurmus topa, maça gidenlerden izahat lütfen..
          Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• Fatih Tekke ?Atmosferi çok farkli bir maç oynadik?
            Konyaspor karsisinda attigi üç golle hat-trick yapan milli futbolcumuz Fatih Tekke, maç sonrasinda yaptigi basin toplantisinda, atmosferi ve heyecani farkli bir maç oynadiklarini belirtti ve taraftarin destegine tesekkür etti.

Taraftarlara övgü
            Fatih ?Geçen haftaki talihsiz maçtan sonra, hafta içinde olan gelismeler maça farkli bir anlam yükledi. Bu maçta da taraftarimizin müthis destegi vardi. Açikçasi, desteklerini her maçta görmek istiyoruz. Konyaspor maçinin galibi bence taraftarimiz. Konyaspor da bir çok pozisyona girdi ama bunlari degerlendiremedi.? diye konustu.

?Amacim rekor kirmak degil?
            Bu maçta attigi gollerle Trabzonspor?un en çok gol atan oyuncusu olan ve 100?ler kulübüne giren Fatih Tekke, bu konuyla ilgili bir soruya söyle yanit verdi: ?Rekor kirmak gibi bir hedefim yok. Sadece gol atmak ve attirmak hosuma gidiyor. Önemli olan takimimizin galip gelmesi. Bugün kazanigimiz maçin anlami büyük. En büyük istegim Trabzonspor formasi altinda sampiyon olmak. Insallah Cuma günü yapilan halk yürüsündeki kalabalikla gelecekte bir sampiyonluk kutlamasi yapmak nasip olur.?

insallah kaptanim,o kupayi kaldiracaksin...yaninda su an o formada bulunan bütün yüreklerle birlikte...sen böyle konusuyorsun ya...sizinle oldugum çin sükretmekten baska hiçbisey yapamiyorum...bi de,hani kelimelerin bittigi yerde gözyaslari baslar ya...anca bunu becerebiliyorum...gözyaslarimiz hep mutluluk için akacak kaptanim...martilar için...........

"Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• yok ya bari kale vurusu yapti zafer demir bizim kale direginden geri döndü deseydi! Bu resmi site ümit abiden sonra saçmalamaya mi basladi ne! Maç hakkindaki yorumlarim ise su sekilde!

Evet bugün avni aker yine muhtesem günlerinden birini yasadi.25 bin kisi,çok anlamli protestolar,hoparlörden anlamli sarkilar,tribünlerde çosku! hersey bugün sahada vardi! Maça ilk isinmaya hakemler çikti! O ani sizlerin de yasamasini çok isterdim,hakem sahada isindigi 15 dakikada adeta dumur oldu! Maç basladi bir 15 dakika vasat bir oyun vardi bizim takimda herhalde geçen haftanin moral bozuklugu da bunda etken olsa gerek.Ama muhtesem taraftar destegi futbolcularimiza da moral kaynagi oldu. 11. dakikada Celo ne yazik ki sakatlandi ve yerini ademe birakti. Bundan sonra sag kanattan özellikle etkili geldik hep! Bunun sonucunda Gökdeniz Fatih'in pasiyla topu filelere gönderdi. Özellikle Yattara'da bugün girdigi pozisyonlar itibariyle Fatih'e çalisacagim kanisini herkese gösterdi ve iyi de yapti Fatih den sadece bu pozisyonlardan 2 tanesini kaçirdi. Defansta ve kalede sorunlar oldugu belli celo sakatlandi yerine volkan oynadi ama yeterli degildi orada,keza Özgür büyük ugraslar sonucu alindi ama bende hayal kirikligi yasatmaya devam ediyor! Bundan sonra artik 3 maç kaldi 9 puan insallah cepte malum takimlardan kanatlisi artik bu asamada bu isi kolay kolay birakmaz! Haftaya Konya-D.Bakir maçiniza dikket etmenizi öneririm! Kaleciyi saymadim burada bazen forumdaki arkadaslara bu kaleci sorunumuz yok diye katilmazdim ama artik o kalede bir sorun var! Ve seneye sampiyonluktan bahsetmek istiyorsak kaleye saglam biri sart! Hadi eyvallah!

Yorum

• Taraftarin hepsinden ALLAH razi olsun takimi boyle bir gunde yanliz birakmayip desteklerini esirgemeyen bu taraftara tabiki sampiyonluk yakisir ama alemde serefsiz cok...

"senin bu adaletsiz arenada verdigin onurlu mucadelen yeter"
                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Benim sahsen begenmedigim bir konu var takimimiz mac 3-0 dan sonra son vuruslarda ciddi olmuyor futbolcular yada oyun genelindede kopuyorlar mactan yanilmiyorsam baskanda acikladi mactan sonra Senol hoca buna bir cözüm bulmali bence trabzonspor karsi takima aciyormus gibi bir görüntü veriyor bana bu benim hosuma gitmiyor trabzonspor bu ligde hergelene öyle bir darbe vurmaliki trabzona birdaha geldiklerinde ayaklari titresin benim görmek istedigim trabzonspor bu umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir

Yorum

• fotolar için perhaps kardese tesekkürler ve bir destek de

"altin çapula" ödül önerisi için.)

Yorum

• hersey güzelde bi de maçi izleyebilseydik!

resimler için çok tesekkürler. en azindan gol sorasi sevinçleri görmüs oluduk [img]smileys/smiley36.gif[/img]

benim için en önemlisi ise; maçtan önce çok iyi bir protesto yapilmasini istemistim. insallah güzel bir protesto olur diye!odu da .gerçekten ellerine saglik herkezin. güzel protestolar çok güzel ve anlamli pankartlar ayraca süper dev lütfen bayragi !

bu maç ile ilgili tüm ümitlerim gerçeklesti. helal olsun trabzonumun halkina[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

• Genelde maçlari sürekli Maraton tribününde izlerdim.Ama bu maçta sabah erken saatlerde bilet almaya gittigimde "Maraton tribünü için bilet kalmadi" cevabini aldigim için Kapali tribüne gittik.Tam takimin sahaya çiktigi yerin önündeydik.Oyuncularla bire bir diyaloglar yasama imkani da bulduk.Özellikle taraftarla çok sicak diyaloglarda bulunan Celaleddin'e olan sevgim daha da artti.

Dünkü maç biz izleyenler için oldukça zevkli bir maç oldu.Bizim huyumuzdan midir suyumuzdan midir bilmiyorum ama ne kadar farkli galip durumda olsak da maçi aninda rizikoya sokabilme gibi bir yetenegimiz! var...Savunma bayagi açiklar verdi.Bizim kaçirdigimiz gollerin yanisira Konya'nin da girdigi bayagi pozisyon var.Tolga orasi için çok önemli bir isim.Celaleddin'in sakatlanip çikmasi sanssizlikti.

Utku'nun da bahsettigi gibi hakemlerin ilk isinmaya çiktiklari an gerçekten çok ilginçti.Sahada isinirlarken yüzlerini Maraton tribününe dogru çevirip oraya dogru kosmaya basladiklarinda islik sesleri tavana vurdu.

Son olarak bir paragraf da Fatih Sultan Tekke'ye...Artik sanirim en önemli hedeflerden birisi Fatih'in bu ligi kral olarak bitirmesi.Görünen de o ki Kral bu isi bitirecek gibi.Dünkü maçta Fatih'in attigi gollerin hepsi de yine klas gollerdi.Özellikle kafa gollerindeki zamanlama harikasi ve son goldeki klasik asirtma vurusu göz zevkimizi oksadi.Bu adam gerçekten bir harika.Kendine güveni müthis.Devre arasinda ve maç sonunda soyunma odasina giderken yakindan gördügüm o yüz ifadesinde ne kadar kendinden emin bir oyuncu oldugu açik seçik görülüyor.

Yorum

• 100 golünüde atdi fathimiz sergen atinda önce girdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          FIRTINA61

Yorum

• su hakem protestosu olayini da bir açikliga kavusturayim... [img]smileys/smiley17.gif[/img]maçtan önce bize bir sürü kirmizi kart dagittilar... sonra herkesten önce hakemler isinmaya çikti... orta saha çizgisi üzerinde karsidan karsiya kosu yaptilar... maraton tribününe yüzlerini döndükleri anda hemen kirmizi kartlari havaya kaldirdik, çalabilen islik çaldi benim gibiler de yuhaladi... [img]smileys/smiley4.gif[/img]bu hakemler isindigi sürece sürekli olarak böyle devam etti...

maçtan önce hep beraber konyaspor diye tezahürat yaptik ve takimi tribünlere çagirdik... onlar da geldi selamladilar tribünü...

maçtan sonra iki takim el ele hep beraber tribüne diye tezahürat yaptik ama konyalilar pek orali olmadi ve hemen soyunma odasina gittiler...
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• Ttrabzonsporuma ve oriya giden bütün taraftarlara tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• kaldi 3 mac 3ünü de kazanip ligi bitircez insallah fatihin 3 gol atmasina cok sevindim boyle devam eder petkovic dun cok kotuymus seneye yeni bir kaleci alinir artik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X