Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporum - konyaspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kalan 4 mactan 12 puan alirsak 77 puanla 2. oluruz herhalde. sampiyonlar Ligine katilip 8-10 milyon gelir etmeliyiz.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

her maçtan sonra aynisini yaziyoruz stat dolsun diye falan filan ama gene 8 10 bin kisi olur diye düsünüyorum. konyayi yeneriz. artik 2. sirayi düsünmemiz lazim.

Yorum

Bence 8-10 bininkat katüstüne çikip fenerasyona bizim kim oldugumuzu onlarin anlayacagi dildeanlatmaliyiz. Ayrica bu onurlu müdecedelemizde takimin arkasinda oldugumuzu da gösterir. Senol Günes takimin moralinin çok bozuk oldugunu söylemis. Bu herfutbolcu için tek tek bir seyler yapilmali demek...
        \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

insallah fener maçinin moral bozuklugunu atariz ve yeneriz bu maçi

Yorum

İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi
            2 oluruz artik diyorum ts miz klan bütün maclari alir gs de ne kadar iyi oynarsa oynasin hakem onlarida yakar kaybeder bize sampiyonlar ligine gideriz

insallah olur ama bence olmaz.niye?

çünkü fb'yi bizim maçta kollayarak aslinda gs'ye hizmet ettiler.bence hesaplari bunlar 100.yilinda sampiyon olamadilar bari samp.ligine gitsinler.

neyse allah'tan ümit kesilmez.biz onurlu mücadelemizi yapariz gerisini serefsizler düsünsün..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ligi ikinci bitirmisiz veya besinci...önemli degil...zerre kadar vicdani olan herkes adaletsizligi gördü...!

bu macda Fatih abimize bol bol attirmak lazim...

bak: sota, eskisehir maci :-)
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Sampiyonlar ligi önemli degil...

Trabzonspor'umuzun bu adaletsiz ve serefsiz arenada vermis oldugu onurlu ve asil mücadele yeter

ben yurtdisindayim maca geidemem ama Trabzons'daki taraftarlarimiza sesleniyorum

Lütfen Takimimizi yanliz birkmayin... Bu son haftalrda bize ihtiyaclari var
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

evet gercekten o stad tiklim tiklim dolmasi lazim , bütün trabzondaki akrabalarimi aradim ve maca gitmelerini istedim .

biryandan düsünüyorumda biz ugrasiyoruz burda taraftar maca gitsin diye niye ?

kendimizde biliyoruz ki traftar taraftarligini yapmiyor , insallah beni utandirirlar .

hepimiz birimiz birimiz hepimiz

Yorum

stadin tamamen dolmasini öyle çok istiyorum ki! ama eminim ki tribünler korkunç derecede bos olur...
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

ARKADASLAR BENDE STADIN DOLMASINI ÇOK ISTIYORUM...

BENCE BU IS LIG ISI FALAN DEGIL OLMAMALI..

ONUR ISI OLMALI.. HER TRABZONSPORLU YAPILAN HAKSIZLIGA TEPKISINI BU MAÇA GELEREK TRABZONSPORUMUZA SAHIP ÇIKARAK VERMELIDIR..

BEN MAÇA GIDECEGIM!..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

eger stad dolarsa ki insallah dolar bu trabzonsporumuzun iyiligini istemeyen cevrelere verilecek cok güzel bi mesaj olur.

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi
                          2 oluruz artik diyorum ts miz klan bütün maclari alir gs de ne kadar iyi oynarsa oynasin hakem onlarida yakar kaybeder bize sampiyonlar ligine gideriz

insallah olur ama bence olmaz.niye?

çünkü fb'yi bizim maçta kollayarak aslinda gs'ye hizmet ettiler.bence hesaplari bunlar 100.yilinda sampiyon olamadilar bari samp.ligine gitsinler.

neyse allah'tan ümit kesilmez.biz onurlu mücadelemizi yapariz gerisini serefsizler düsünsün..

gs puan kaybetsin bugün kayberderse umudu artik kezerler bizde kolaylik la geceriz
                          FIRTINA61

Yorum

2.olmak ve sampiyonlar ligine gidebilmemiziçin sadece konya maçi degil kalan tüm maçlari kazanmamiz lazim.yeterki trabzondaki taraftarin takima küsmeyip stadi sölen yerine getirsinler.Takim ruhu yasiyor taraftar ruhuda yasasin.FB ile GS kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar buda bizim isimize yariyor onlar birbirlerini yesinler bizde ikinci olalim.
                            TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

SAMPIYONLAR LIGI ICAT OLDUGUNDAN BERI ORADA BULUNABILMEK GERÇEK SAMPIYONLUK ...

LIGI 2. BITIRIP ,YARINLARIMIZ IÇIN O LIGE KATILMALIYIZ.

GESE 2. OLAMAZSA 128 MILYON DOLAR BORC ONLARI ARADAN ÇIKARIR. VALLA DÜSMEMEYE OYNARLAR.

UYANIK OLALIM SAMPIYONLAR LIGINE KATILAMAMAK SAMPIYON HANENE +1 YAZDIRMAKTAN BASKA BISEY DEGIL.

DIGER TARAFTAN HEP BERABER LIVERPOOL TARAFTARIYIZ.

HAYDIII LIVERPOOL ÖNCE CHEALSE SONRA MILAN YE SUNLARI AL KUPAYI
                              fenerbahçe dünya pisliğidir..
                              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Galatasary duruken bizi göndermezler SLgine.Galatasaraya yardim için henüz geç degil kampanyasi var biliyosunuz onun için hiç ümitlenmeyelim.Galatasaray SL ne gidemezse batacagini herkes biliyo federasyonda çok iyi biliyo geregini yaparlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X