Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toprakta yeşeren fidanın salacağı oksijeni teneffüs edip "bu orman bmn'nindir" diyebilecek bir şahsiyet zarar verecekse varsın versin.Ormanda benimdir, yenisini de yaparım.

18 Fidanın anısına yeşerecek 1000 fidanı "bu fidanlar bmn'nindir" deyip toprakla buluşmasına engel olanlar, olsunlar, o canlarda benimdir.O canların fidanlarını bin değil, ikibin, hatta üçbinle yeşertmesini de biliriz biz.
    bu sözü yeşertiyorum. Ormana 200 fidan daha bağışlıyorum!
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her şerde bir hayır var demek vardır bizim inancımızda, adetimizde...
      Ona inanır, öyle rahatlarız ve doğrudur da zaten...

Saatlerdir bu olayı takip ediyorum.
      Hiç alışık olmadığım düşünceler, hiç alışık olmadığım sözler geçiyor yüreğimden.

ama her işte var bir hayır...

Bugün, bu olaya verilen tepkiye bakıyorum; çok onurlu duruyorsunuz abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim!
      Dimdik...

BMN yönetim kurulu üyesi abilerim, arkadaşlarımın yükünü görüyorum, Aktan hocamın, Altan abimin emeklerine bakıyorum, onların kaybettiğimiz, şu an belki de kemikleri sızlayan kardeşlerimizin aileleriyle olan diyaloglarının etkisini düşünüyorum, Aygün abimin kat ettiği kilometreleri hesap ediyorum, Samsun'a gitmek için harçlığını köşeye koyan binbir hesap yapan Ankaradaki öğrenci kardeşlerim geliyor sonra aklıma, Tokat'tan Trabzon'dan gelecek olan heyecan içindeki dostları düşünüyorum, edilen duaları ekliyorum listeme sonra, hatimleri... uzuyor listem... Karışıyor ve yoğunlaşıyor hislerim.

Ve sonra bütün bu insanların beklediği günü sabote eden acınası, kompleksli, "devir, dönem adamcıklar"ına bakıyorum...
      sinsi sinsi gülümsediklerini hissediyorum...

Öyle yanılgıdalar ki..

evet bir hayal kırıklığıdır bu zorunlu "erteleme"
      ama emin olun ey insanlık fakirleri, o hayal kırıklığının yanına kocaman bir öfke, daha da ötesinde kocaman bir yumak koyduk biz.
      Şerrin hayırı, safların sıklaşması.

Ey insanlık fukaraları;

Burdaki insanlık dersi, size en büyük cevaptır...

Yazıp çizmeye mahal vermeyen, çok sade, çok içten bir ayıp aynasıdır.

Bakar bakar ne hale döndüğünüzü görürsünüz artık...

Bakar bakar ufalırsınız...

Bu ayıbınız ve tüm emektarlara edilen bu hakaretin, verilen bu sıkıntının günahı size bu dünyada da Ahiret'te de yeter...
      süpersin abla.

Yorum

• hala daha anlayamıyorum akıl erdiremiyorum, sünepenin teki nasıl devlet kurumlarını etkisi altına alabiliyor.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İntikamın bile bir şerefi var abi!!!

Ben bu harekette intikamlık birşey de görmüyorum.

Cahiliye dönemi kan davaları.........
          Kendine yakıştırdıysa zaten diyecek söz yok..
          Herkese Merhaba

Yorum

• - İş siyasete girmesin diye fazla açık olamıyacağım...

- Kimileri elleri kanlıdır halaylarla karşılanırlar hoşgeldin denilerek , sen ağaç dikmeye gidersin daha evden çıkarken hoop gelme derler...

- Bu nasıl iştir ya anlayan beri gelsin....
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yahu şu Samsun'a girişi yasaklamak nasıl bir iştir.Düşünüyorum birkaç saattir mantıklı bir açıklama kuramadım kafamda.Böyle bir yasa felan var mı?
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Bu Organize Samsun Valiligi tarafindan mi iptal edildi?

Yorum

• ben bu kişinin Trabzonsporluluğundan bile şüphe duyarım

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben bu kişinin Trabzonsporluluğundan bile şüphe duyarım
                    Ben insan olduğundan şüpheliyim.
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

sadece trabzonsporluluğundan değil insanlığından da şüphe duymak gerekir...
                      bıdık
                      -Kutadguye- :)

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben insan olduğundan şüpheliyim.
                        haklısın abi kelimeler yetmiyor malum şahsa

Yorum

İnsan olamayanın Trabzonspor duygusunu ölçmeye çalışmak bile hatadır güzel kardeşim.

Boşver sen!

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bismilllaahhh abi tüm türkiye işi benim aklıma yattı biz 81 ile 1000 fidan diksek 81.000 fidan 81.000 fidan için ihale bile açarız alırız ucuzdan samsundakinin isminide HAİNLER ÇİREMEZ hatıra ormanı olur

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne demişti üstad Necip Fazıl...

Mehmedim sevinin başlar yüksekte..
                              Ölsekte sevinin geri dönsekte.
                              Sanma bu tekerlek kalır tümsekte...
                              Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
                              Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.

Kimse sanmasın ki bu tekerlek tümsekte kalacak...
                              Kimse sanmasın...
                              Hiç üstada kadar gitmeye gerek yok . Böylelerine Neyzen Tevfik'in dilinden konuşmak lazım .

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Yanındayız altan abi.....
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim