İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adil ağabey, yanlış anlaşılma olmasın.İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltan aynı kişinin dünkü beyanatını istersen sana göndereyim. Arşivimde var.
İlgili sitede dün yayınlanan beyanatı Milletvekili Suat Kılıç vermemiştir.
Bu haber, art niyetli bir kişi (?) tarafından masa başında yazılarak servis edilmiştir. Bu konuda birinci elden, kesin bilgi sahibiyiz."... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz geniş aile...
Biraz Aşk-ı Memnu..
Biraz kavak yelleri...
Biraz Ezel..
Biraz Kurtlar vadisi pusu...
BARİZ yaprak dökümü olarak bitecek bu dizi...
Çok yaşayın emi.
Aslında "yalan rüzgarı" kıvamında gibi daha çok .
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
kameralar önünde işlenen cinayette eldiven taksan ne olur, parmak izi bırakmasan ne oluur.İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan eldiven kullanırdı da parmak izi bırakmazdı yahu.
Bordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan eldiven kullanırdı da parmak izi bırakmazdı yahu.
Olsun yine de bir işi adabıyla yapmak gerek.İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekameralar önünde işlenen cinayette eldiven taksan ne olur, parmak izi bırakmasan ne oluur.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Bu iş olurda,
Herhangi birinden (en yetkili kişi bile olsa) özür gelirse,
Malum kişi çıkıp aferdersiniz derse,
Birileri çıkıp gelin Orman için yeriniz hazır derse,
Hatta abartıyorum, Başbakan bile bu konuda konuşup, halledildi der ve bu iş kapatılırsa,
şahsım adına konuşayım hiç mutlu olmayacağım.
Benim istediğim bu işin sonucu nasıl biterse bitsin, kesinlikle o Başbakanlığa verilen isimler burda zikredilmeli, kayıt varsa paylaşılmalı. Aksi her türlü davranışda ben havada kalmış gibi olacağım. Şimdiler konu hukukta anlıyorum, ama bittiğinde burda davası görülmeli...
Yorum
-
adamların sitelerinden okuduğum kadarıyle anladığım şu oldu.sorun milletvekili değilde sorun oradaki taraftar gruplarında.iki takmın taraftar grupları biraraya gelse diyalog kurulsa. belkide bu sorun çözülür.karşılıklı hatıra ormanı yapılsa bu iş biter.
Yorum
-
Hak her zaman yerini bulur; kimsenin ahı da kimse de kalmaz Recep kardeşim.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş olurda,
Herhangi birinden (en yetkili kişi bile olsa) özür gelirse,
Malum kişi çıkıp aferdersiniz derse,
Birileri çıkıp gelin Orman için yeriniz hazır derse,
Hatta abartıyorum, Başbakan bile bu konuda konuşup, halledildi der ve bu iş kapatılırsa,
şahsım adına konuşayım hiç mutlu olmayacağım.
Benim istediğim bu işin sonucu nasıl biterse bitsin, kesinlikle o Başbakanlığa verilen isimler burda zikredilmeli, kayıt varsa paylaşılmalı. Aksi her türlü davranışda ben havada kalmış gibi olacağım. Şimdiler konu hukukta anlıyorum, ama bittiğinde burda davası görülmeli...
Bundan hiç şüphen olmasın."... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum