Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bmn oturmuyor çalışıyor dört bir koldan. Allaha şükür ki buradayım. Allahım şahit olsun ki ''doğruların'' ortaya çıkması için çalışacağız. Herkes çalışmalı .

açıklama tam bir siyasetçi açıklaması o açından beğendim. Ama iğnelemeleri ve tanıdık cümleleri de canımı sıkmadı değil.
    Altan aynı kişinin dünkü beyanatını istersen sana göndereyim. Arşivimde var.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Biraz geniş aile...
      Biraz Aşk-ı Memnu..
      Biraz kavak yelleri...
      Biraz Ezel..
      Biraz Kurtlar vadisi pusu...

BARİZ yaprak dökümü olarak bitecek bu dizi...

Yorum

• Milletvekili Suat Kılıç, Anayasa değişikliği ile ilgili beyanlarla meşgul oldu dün ve bugun
        O kadar ciddi meşguliyet içinde Samsun. biz de duyurulması için mesajmı yayınlamış pehhh. Bizde yedik vesselam.

Yorum

• ''AKP Samsun milletvekili Suat Kılıç, hatıra ormanı konusunda bir açıklama daha yaptı''

İlki nereye gitti sayın vekilim?
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Altan aynı kişinin dünkü beyanatını istersen sana göndereyim. Arşivimde var.
            Adil ağabey, yanlış anlaşılma olmasın.

İlgili sitede dün yayınlanan beyanatı Milletvekili Suat Kılıç vermemiştir.

Bu haber, art niyetli bir kişi (?) tarafından masa başında yazılarak servis edilmiştir. Bu konuda birinci elden, kesin bilgi sahibiyiz.
            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz geniş aile...
              Biraz Aşk-ı Memnu..
              Biraz kavak yelleri...
              Biraz Ezel..
              Biraz Kurtlar vadisi pusu...

BARİZ yaprak dökümü olarak bitecek bu dizi...

Çok yaşayın emi.

Aslında "yalan rüzgarı" kıvamında gibi daha çok .
              TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İnsan eldiven kullanırdı da parmak izi bırakmazdı yahu.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnsan eldiven kullanırdı da parmak izi bırakmazdı yahu.
                  kameralar önünde işlenen cinayette eldiven taksan ne olur, parmak izi bırakmasan ne oluur.
                  Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsan eldiven kullanırdı da parmak izi bırakmazdı yahu.
                    İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kameralar önünde işlenen cinayette eldiven taksan ne olur, parmak izi bırakmasan ne oluur.
                    Olsun yine de bir işi adabıyla yapmak gerek.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Açıklamaları hala sitede duruyor..burda başka takım taraftarı organizasyon yapamaz deniliyor yazıda..
                      Suat Kılıç'ın açıklamasında ise karşılıklı orman kurulursa bu iş olur deniliyor..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Bu iş olurda,

Herhangi birinden (en yetkili kişi bile olsa) özür gelirse,

Malum kişi çıkıp aferdersiniz derse,

Birileri çıkıp gelin Orman için yeriniz hazır derse,

Hatta abartıyorum, Başbakan bile bu konuda konuşup, halledildi der ve bu iş kapatılırsa,

şahsım adına konuşayım hiç mutlu olmayacağım.

Benim istediğim bu işin sonucu nasıl biterse bitsin, kesinlikle o Başbakanlığa verilen isimler burda zikredilmeli, kayıt varsa paylaşılmalı. Aksi her türlü davranışda ben havada kalmış gibi olacağım. Şimdiler konu hukukta anlıyorum, ama bittiğinde burda davası görülmeli...

Yorum

• Tezgah devam ediyor gördüğüm kadarıyla..bu işi organize eden vatandaş,her önüne geleni kullanmaya devam ediyor..
                          Bir kutuplaşma olduğunu gösterip,kendini aklama derdinde anlaşılan..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• adamların sitelerinden okuduğum kadarıyle anladığım şu oldu.sorun milletvekili değilde sorun oradaki taraftar gruplarında.iki takmın taraftar grupları biraraya gelse diyalog kurulsa. belkide bu sorun çözülür.karşılıklı hatıra ormanı yapılsa bu iş biter.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu iş olurda,

Herhangi birinden (en yetkili kişi bile olsa) özür gelirse,

Malum kişi çıkıp aferdersiniz derse,

Birileri çıkıp gelin Orman için yeriniz hazır derse,

Hatta abartıyorum, Başbakan bile bu konuda konuşup, halledildi der ve bu iş kapatılırsa,

şahsım adına konuşayım hiç mutlu olmayacağım.

Benim istediğim bu işin sonucu nasıl biterse bitsin, kesinlikle o Başbakanlığa verilen isimler burda zikredilmeli, kayıt varsa paylaşılmalı. Aksi her türlü davranışda ben havada kalmış gibi olacağım. Şimdiler konu hukukta anlıyorum, ama bittiğinde burda davası görülmeli...
                              Hak her zaman yerini bulur; kimsenin ahı da kimse de kalmaz Recep kardeşim.

Bundan hiç şüphen olmasın.
                              "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• Çakır;

Bundan hiç şüphem yok kardeşim. Ama bu sefer anlaşıldı, özür dilendi, Orman işi gerçekleşti diyip bitirmek olmasın.

Herşey dökülsün ortaya.

Hem biz rahatlayalım, hemde muhatabımız.

Bundan sonra bu tarz işe gireceklere de güzel örnek olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim