İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
süpersin abla.İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şerde bir hayır var demek vardır bizim inancımızda, adetimizde...
Ona inanır, öyle rahatlarız ve doğrudur da zaten...
Saatlerdir bu olayı takip ediyorum.
Hiç alışık olmadığım düşünceler, hiç alışık olmadığım sözler geçiyor yüreğimden.
ama her işte var bir hayır...
Bugün, bu olaya verilen tepkiye bakıyorum; çok onurlu duruyorsunuz abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim!
Dimdik...
BMN yönetim kurulu üyesi abilerim, arkadaşlarımın yükünü görüyorum, Aktan hocamın, Altan abimin emeklerine bakıyorum, onların kaybettiğimiz, şu an belki de kemikleri sızlayan kardeşlerimizin aileleriyle olan diyaloglarının etkisini düşünüyorum, Aygün abimin kat ettiği kilometreleri hesap ediyorum, Samsun'a gitmek için harçlığını köşeye koyan binbir hesap yapan Ankaradaki öğrenci kardeşlerim geliyor sonra aklıma, Tokat'tan Trabzon'dan gelecek olan heyecan içindeki dostları düşünüyorum, edilen duaları ekliyorum listeme sonra, hatimleri... uzuyor listem... Karışıyor ve yoğunlaşıyor hislerim.
Ve sonra bütün bu insanların beklediği günü sabote eden acınası, kompleksli, "devir, dönem adamcıklar"ına bakıyorum...
sinsi sinsi gülümsediklerini hissediyorum...
Öyle yanılgıdalar ki..
evet bir hayal kırıklığıdır bu zorunlu "erteleme"
ama emin olun ey insanlık fakirleri, o hayal kırıklığının yanına kocaman bir öfke, daha da ötesinde kocaman bir yumak koyduk biz.
Şerrin hayırı, safların sıklaşması.
Ey insanlık fukaraları;
Burdaki insanlık dersi, size en büyük cevaptır...
Yazıp çizmeye mahal vermeyen, çok sade, çok içten bir ayıp aynasıdır.
Bakar bakar ne hale döndüğünüzü görürsünüz artık...
Bakar bakar ufalırsınız...
Bu ayıbınız ve tüm emektarlara edilen bu hakaretin, verilen bu sıkıntının günahı size bu dünyada da Ahiret'te de yeter...

Yorum
-
Kendine yakıştırdıysa zaten diyecek söz yok..İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİntikamın bile bir şerefi var abi!!!
Ben bu harekette intikamlık birşey de görmüyorum.
Cahiliye dönemi kan davaları.........Herkese Merhaba
Yorum
-
- İş siyasete girmesin diye fazla açık olamıyacağım...
- Kimileri elleri kanlıdır halaylarla karşılanırlar hoşgeldin denilerek , sen ağaç dikmeye gidersin daha evden çıkarken hoop gelme derler...
- Bu nasıl iştir ya anlayan beri gelsin....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben insan olduğundan şüpheliyim.İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kişinin Trabzonsporluluğundan bile şüphe duyarımTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kişinin Trabzonsporluluğundan bile şüphe duyarım
sadece trabzonsporluluğundan değil insanlığından da şüphe duymak gerekir...bıdık
-Kutadguye- :)
Yorum
-
haklısın abi kelimeler yetmiyor malum şahsaİlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen insan olduğundan şüpheliyim.
Yorum
-
KUTADGU
İnsan olamayanın Trabzonspor duygusunu ölçmeye çalışmak bile hatadır güzel kardeşim.İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kişinin Trabzonsporluluğundan bile şüphe duyarım
Boşver sen!
Yorum
-
İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sözü yeşertiyorum. Ormana 200 fidan daha bağışlıyorum!
bismilllaahhh

abi tüm türkiye işi benim aklıma yattı biz 81 ile 1000 fidan diksek 81.000 fidan 81.000 fidan için ihale bile açarız alırız ucuzdan samsundakinin isminide HAİNLER ÇİREMEZ hatıra ormanı olur
Yorum
-
Hiç üstada kadar gitmeye gerek yok . Böylelerine Neyzen Tevfik'in dilinden konuşmak lazım .İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demişti üstad Necip Fazıl...
Mehmedim sevinin başlar yüksekte..
Ölsekte sevinin geri dönsekte.
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte...
Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
Kimse sanmasın ki bu tekerlek tümsekte kalacak...
Kimse sanmasın...
Yorum
-
- Yanındayız altan abi.....İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sözü yeşertiyorum. Ormana 200 fidan daha bağışlıyorum!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum