Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    behçet hocam, bizde fidan bağışladık. Bizde kuran okuduk,okuyacağız!

Ama bilinsin ki bu ülkede herkes dinin,Allahın,peygamberin adını kullanarak kendi yalanlarını,ihtiraslarını örtbas ediyor.

Peki, rabbimiz ne diyor özü itibari ile!

Beni her şeye şahit kılmayın, ben zaten her şeye şahidim!

Rabbim her şeye şahittir!!!!!!
    - Allah bizi doğru yoldan ayırmasın abi...

- Birde bu iş sevdalanan uğraşan arkadaşalrımız üzülüyorlar organizasyon iptal oldu diye..bence hiç üzülmesinler sonuçta herkes herşeyi biliyor...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Sonuçta eleştirsekte Hayrettin Hacısalioğlu Cemil usta hatıra ormanımıza gelmişti ben destek vericeklerine inanıyorum...
      Bu hayırlı işe engel olanı, Cemil Usta Hatıra Ormanında yetişecek olan ağaçlarda sallandırmak lazım.

Yorum

• Ne demişti üstad Necip Fazıl...

Mehmedim sevinin başlar yüksekte..
        Ölsekte sevinin geri dönsekte.
        Sanma bu tekerlek kalır tümsekte...
        Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
        Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.

Kimse sanmasın ki bu tekerlek tümsekte kalacak...
        Kimse sanmasın...
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• Bu saatten snr orman projelerinin önemi daha da artmıştır...

Yaşadığı topraktan çok kendine değer verenleri Allah'a havale ediyorum...

Bir küçük fidana muhtaç kalırsınız da; bakmaz yüzünüze...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• abiler kusura bakmayın ama takıldım bu türküye.

Münkir münafığın soyu
            Yıktı harap etti köyü
            Mezarına bir tas suyu
            Dökeninde avradını !!!

Derince kazın kuyusun
            İnim inim inlesin
            Kefen dikmeye iğnesin
            Vereninde avradını !!!

Kazak abdal söz söyledi
            Cümle halkı dahleyledi
            Sorarlarsa ne söyledi
            Soranında avradını !!!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orman yahu bu Sedat. Orman!

Gelmeselerdi en aciz insan kabul ederdim zaten onları. Ekstra bir hareket değil yani.

Orman bu, orman!

Gencecik yaşta toprağa verdiğimiz kardeşlerimiz için.

Samsun'da Samsunspor'da bilir bu acıyı.

Bu acıyı kim bilmez ki zaten?

İnsan olan bilir, insan.
              - İşin kötüsü ne biliyormusun..

- Samsunluların üzerine yıkmak olayı..

- Diyelimki biz safız bu olayı yedik samsunla düşmanlık başladı ve insanların canı yandı...düşünebiliyormusun...

- Ama bu kocakafalı bundan zevk alıyor olucakki sonunu bile düşünmüyor...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sabahtan beri şaşkınlık içerisindeyim...zor tutuyorum kendimi kötü şeyler yazmamak için...sadece merak ediyorum bu şahıs yaptıklarından dolayı gurur duyuyor mu?
                ayrıca ona birşey hatırlatiyim biz 5 kişiden ibaret değiliz,binlerceyiz...
                bıdık
                -Kutadguye- :)

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail abi, Maçka'daki ormanımıza da zarar verir bu herifler?
                  Toprakta yeşeren fidanın salacağı oksijeni teneffüs edip "bu orman bmn'nindir" diyebilecek bir şahsiyet zarar verecekse varsın versin.Ormanda benimdir, yenisini de yaparım.

18 Fidanın anısına yeşerecek 1000 fidanı "bu fidanlar bmn'nindir" deyip toprakla buluşmasına engel olanlar, olsunlar, o canlarda benimdir.O canların fidanlarını bin değil, ikibin, hatta üçbinle yeşertmesini de biliriz biz.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vay be ..millet nelerle uğraşıyor..
                    Bu şahsı tanımam etmem..tek tanışıklığım BMN forumlarında yazdığı yazılar dolayısıyladır..
                    Bazı konularda anlaşmazlığa düşmek,böylesine manevi yönü ağır basan bir organizasyonu iptal ettirmek için,elinden geleni ardına koymamayı mı gerektirmeliydi..
                    İntikam kelimesini hiç sevmem..İntikam soğuk yenen bir yemektir,deyişinden tiksinirim..
                    Eğer,Dünya dönmeye devam edecekse,bu orman kurulacak ve dallanıp budaklanacaktır arkadaşım..sana soğuk yemeğin için afiyet olsun..ne amaca hizmet etmeye çalışıyorsan,şimdilik amacına ulaştın..

İntikamın bile bir şerefi var abi!!!

Ben bu harekette intikamlık birşey de görmüyorum.

Cahiliye dönemi kan davaları.........

Yorum

- İşin kötüsü ne biliyormusun..

- Samsunluların üzerine yıkmak olayı..

- Diyelimki biz safız bu olayı yedik samsunla düşmanlık başladı ve insanların canı yandı...düşünebiliyormusun...

- Ama bu kocakafalı bundan zevk alıyor olucakki sonunu bile düşünmüyor...
                      Fitne, fesat Bizans oyunudur.

Bizans oyunu bilenlerin soylarına edilecek laf da yoktur.

Çok şükür biz bu yükün altından kalkmasını biliriz.
                      Sonuçta bir yüktür bu.

Ancak vebal altında kalanların yatacak da yerleri yoktur hani.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her şerde bir hayır var demek vardır bizim inancımızda, adetimizde...
                        Ona inanır, öyle rahatlarız ve doğrudur da zaten...

Saatlerdir bu olayı takip ediyorum.
                        Hiç alışık olmadığım düşünceler, hiç alışık olmadığım sözler geçiyor yüreğimden.

ama her işte var bir hayır...

Bugün, bu olaya verilen tepkiye bakıyorum; çok onurlu duruyorsunuz abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim!
                        Dimdik...

BMN yönetim kurulu üyesi abilerim, arkadaşlarımın yükünü görüyorum, Aktan hocamın, Altan abimin emeklerine bakıyorum, onların kaybettiğimiz, şu an belki de kemikleri sızlayan kardeşlerimizin aileleriyle olan diyaloglarının etkisini düşünüyorum, Aygün abimin kat ettiği kilometreleri hesap ediyorum, Samsun'a gitmek için harçlığını köşeye koyan binbir hesap yapan Ankaradaki öğrenci kardeşlerim geliyor sonra aklıma, Tokat'tan Trabzon'dan gelecek olan heyecan içindeki dostları düşünüyorum, edilen duaları ekliyorum listeme sonra, hatimleri... uzuyor listem... Karışıyor ve yoğunlaşıyor hislerim.

Ve sonra bütün bu insanların beklediği günü sabote eden acınası, kompleksli, "devir, dönem adamcıklar"ına bakıyorum...
                        sinsi sinsi gülümsediklerini hissediyorum...

Öyle yanılgıdalar ki..

evet bir hayal kırıklığıdır bu zorunlu "erteleme"
                        ama emin olun ey insanlık fakirleri, o hayal kırıklığının yanına kocaman bir öfke, daha da ötesinde kocaman bir yumak koyduk biz.
                        Şerrin hayırı, safların sıklaşması.

Ey insanlık fukaraları;

Burdaki insanlık dersi, size en büyük cevaptır...

Yazıp çizmeye mahal vermeyen, çok sade, çok içten bir ayıp aynasıdır.

Bakar bakar ne hale döndüğünüzü görürsünüz artık...

Bakar bakar ufalırsınız...

Bu ayıbınız ve tüm emektarlara edilen bu hakaretin, verilen bu sıkıntının günahı size bu dünyada da Ahiret'te de yeter...

Gamzecim çok güzel ifade etmişsin...Teşekkürler...
                        bıdık
                        -Kutadguye- :)

Yorum

• bin fidanlık ormanı iki bin fidanlık yapalım arkadaşlar- en iyi cevap böyle verilir zannımca
                          çarşamba akşamı istanbul'da oynanacak basket maçında kampanyaya hız veririz
                          yapanın yanına kar kalmaz böylelikle
                          vuvuzela dersleri:
                          bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
                          şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

- Sonuçta eleştirsekte Hayrettin Hacısalioğlu Cemil usta hatıra ormanımıza gelmişti ben destek vericeklerine inanıyorum...

BMN, Trabzonspor'un gülen yüzüdür, dedik... BMN, Trabzonspor'un aleyhine olan, olacak hiç bir organizasyonda olmayacak...

Arkadaşlar, yanlış anlaşılmasın! Trabzonspor, Samsunspor, Samsunspor taraftarlar derneği, Orman bölge müdürü, karayolları bölge müdürlüğü v.s... kurum ve kuruluşların bilgisi dahilinde gerçekleşecekti bu organizasyon.Kafamıza göre boş bulduğumuz arsaya ağaç dikmek için çıkmadık bu yola.Her şey usülüne uygundu...

Burada bizi inciten kısım, bu işe devletin kurumları alet edilerek başta Aktan hocam ve diğer arkadaşlarımın tacize uğramasıdır.Devlet elimizdeki fidanların tehlikeli olduğuna kanaat getirmişki bizim Trabzon'a, Samsun'a girişimiz yasaklanmış.

İşin düşündürücü kısmı ise, bunların hepsi Cumartesi günü oluyor.Birde derlerki bu ülkede bürokrasiden iş yapılmaz.Bakın devletin her kademesi cumarteside olsa top yekün iş başında...

Düşünün artık bizim elimizde fidanlarlarla ağaçlandırma sahasındayız.Aman Allahım, devlet için ne büyük tehlikeymişizde haberimiz yok!...Karşımızda panzerler,robocoplar...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Toprakta yeşeren fidanın salacağı oksijeni teneffüs edip "bu orman bmn'nindir" diyebilecek bir şahsiyet zarar verecekse varsın versin.Ormanda benimdir, yenisini de yaparım.

18 Fidanın anısına yeşerecek 1000 fidanı "bu fidanlar bmn'nindir" deyip toprakla buluşmasına engel olanlar, olsunlar, o canlarda benimdir.O canların fidanlarını bin değil, ikibin, hatta üçbinle yeşertmesini de biliriz biz.
                              - Yaparız abi Allahın izniyle....

- Aslında bi başlıyacaksın 81 ile valla ne güzel olur...

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sabahtan beri şaşkınlık içerisindeyim...zor tutuyorum kendimi kötü şeyler yazmamak için...sadece merak ediyorum bu şahıs yaptıklarından dolayı gurur duyuyor mu?
                                ayrıca ona birşey hatırlatiyim biz 5 kişiden ibaret değiliz,binlerceyiz...
                                Binlerce kişinin duygsunu, sevgisini kendi ismine değişen insanın, bugün orman için yaptıklarına asla şaşırmıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim