İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS CLUB yerine TS CLUP yazan adamı Ts Club sorumlusu yaptılar.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi..............yakışmadı ...............!En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 08:07.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Ben akp'ye oy veren biri değilim. Hatta sıkça eleştiririm, birini daha bugün yaptım, ruhunuz duymadı. Ama ülkenin başbakanına laga luga konuşan karşısında beni bulur. Öyle konuşanlar önce kendilerine baksınlar, kötü söz sahibine aittir. Böyle ölçüsüz saldıranlar demektir ki Şener dönemini de muhalefet partisindendir diye savunuyorlardır ki eleştirilerinin de böylece bir değeri kalmaz, eleştirdikleri haksızlığı kendileri de yapıyor demektir. Eleştiri adabıyla yapıldığı zaman kıymetlidirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Usta yönetiminin vaad edip de yaptığı bir tane iş yok, hatta neredeyse her şeyin tam tersini yaptı. Nevzat Aydın ilk başta birşeyler yapmaya çalıştı, onu da pasifize edip dışladılar. Umarım birgün Nevzat Aydın gibi başkanımız olur ama bizim camianın böyle birini (yaşam tarzı, politik desteği olmaması vs.) başkan yapması çok zor. Bize İHO lazım, M.Usta lazım, Nuri Albayrak lazım. Muhtemelen bundan sonra da bu profilde başkanlar göreceğiz.
Kendi hayatımda gördüğüm başkanlar içinde Özkan Sümer ve Sadri Şener'i ayırarak söylüyorum, MAY dahil gelen tüm başkanlar Trabzonspor'dan önce kendi rantlarını düşündüler hep.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen akp'ye oy veren biri değilim. Hatta sıkça eleştiririm, birini daha bugün yaptım, ruhunuz duymadı. Ama ülkenin başbakanına laga luga konuşan karşısında beni bulur. Öyle konuşanlar önce kendilerine baksınlar, kötü söz sahibine aittir. Böyle ölçüsüz saldıranlar demektir ki Şener dönemini de muhalefet partisindendir diye savunuyorlardır ki eleştirilerinin de böylece bir değeri kalmaz, eleştirdikleri haksızlığı kendileri de yapıyor demektir. Eleştiri adabıyla yapıldığı zaman kıymetlidir
Sadri Şener solcu diye destemlemedik, yaptığı işi bildiği ve her görev aldığında başarılı olduğu için destekleniyor, kaldı ki bu kulüp ortalama 45 yılda 250 milyon borçlanmıştı, son 5 yılda akp amigosu başkanlar ve yönetimler yüzünden borç 900 milyonu geçti, sıfır başarı ve sıfır fayda ile 5 yılda 650 milyon borç edinilmiş, ülke de kulüp de aynı paralelde uçuruma iteleniyor, bunları eleştirmekten imtina eden muhteremlere vasi tayin edilmesi lazım...
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu ülkede yaşamıyormusun? Para verip aldığın malı bin sefer sorguluyorsun, aldığın karpuz kelek çıkınca pazarcının kafasında parçalıyon... İnsanın en önemli hakkı ve dahi gücü seçme hakkıdır, oy vermesidir... Kendine vekil seçtiğin kişileri sorgulayamıyorsan, büyük bir eksiklik var sende, ham kalmışsın... Yazık size bahsettiğin şahıs bana vekil olacak, beni temsil edecek yetiye sahip değil, oy hakkı olan biri olarak da istediğim gibi eleştiririm... Sizler gibi biat edenlerden değiliz....
Sadri Şener solcu diye destemlemedik, yaptığı işi bildiği ve her görev aldığında başarılı olduğu için destekleniyor, kaldı ki bu kulüp ortalama 45 yılda 250 milyon borçlanmıştı, son 5 yılda akp amigosu başkanlar ve yönetimler yüzünden borç 900 milyonu geçti, sıfır başarı ve sıfır fayda ile 5 yılda 650 milyon borç edinilmiş, ülke de kulüp de aynı paralelde uçuruma iteleniyor, bunları eleştirmekten imtina eden muhteremlere vasi tayin edilmesi lazım...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu ülkede yaşamıyormusun? Para verip aldığın malı bin sefer sorguluyorsun, aldığın karpuz kelek çıkınca pazarcının kafasında parçalıyon... İnsanın en önemli hakkı ve dahi gücü seçme hakkıdır, oy vermesidir... Kendine vekil seçtiğin kişileri sorgulayamıyorsan, büyük bir eksiklik var sende, ham kalmışsın... Yazık size bahsettiğin şahıs bana vekil olacak, beni temsil edecek yetiye sahip değil, oy hakkı olan biri olarak da istediğim gibi eleştiririm... Sizler gibi biat edenlerden değiliz....
Sadri Şener solcu diye destemlemedik, yaptığı işi bildiği ve her görev aldığında başarılı olduğu için destekleniyor, kaldı ki bu kulüp ortalama 45 yılda 250 milyon borçlanmıştı, son 5 yılda akp amigosu başkanlar ve yönetimler yüzünden borç 900 milyonu geçti, sıfır başarı ve sıfır fayda ile 5 yılda 650 milyon borç edinilmiş, ülke de kulüp de aynı paralelde uçuruma iteleniyor, bunları eleştirmekten imtina eden muhteremlere vasi tayin edilmesi lazım...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiat etmek mi? Alıntılamışsın ama daha yazımı okumamışsın. akp amigolarını hep eleştirdim, yanlış yapanı eleştiririm ama adam tahtaya yazdığı yazıda bir hata yaptı diye de başımızda kimler var demedim. Aç bak tahsiline, hükümetken icraatlarına, daha şu kelimeyi doğru yazamıyor bir de ne mevkide yea niye dersin. Böyle eleştiri sağlıklı değil. Her şeyi gözünüzü karartıp günah keçisine yükleme huyundan vazgeçin
Anlaştıksada, anlaşamadıksada konu burda kapanır, her ne kadar, her anlamda boğazımıza kadar siyasete batmış olsak da burası siyaset konuşulacak yer değil..
Nietzsche
Yorum
-
Herkes anlamak istediğini anlıyor, ya da kendi işine geldiğince eleştiriyor. Bence de uzatmanın yararı yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bizans takımlarının yönetiminde 1.sınıf müteahhitler olurken biz de 3.sınıf muteahhitler var.Twetlerine bakınca zaten anlıyorsun ki mental seviyeleri de düşük.Gerçi bizim millet ayküsü düşük adamı sever.Prof.dr.Hakan Kulaçoğlu 300 oy bile alamazken en büyük besin kaynağı cehalet olan İHO 1500 oy almıştı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum