Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığın açık kalması biraz abes kaçıyor. Kulüp başkan güdümünde yürüyor. Başkanın başlığının açık kalması yeterli
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Maliyetli ve kariyerli transferlere rağmen gelinen noktaya kadarki anlayış zihinleri ciddi şüphelere gark ediyor. Buna müsaade edilmemeliydi.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yonetim mi var ortada ipleri baskasinin elinde olan bir baskan yonetiyor klubu..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şu skorlardan sonra hala bir açıklama olmaması çok daha vahim...

Bir başka büyük klupte bu skorları düşünüyorum da teknik adam kalır mıydı acaba...

Bu durum yönetimin bir B planı için hazır olmadığını gösterdiği gibi daha vahimi başka hesapların işin içinde olduğunu gösteriyor sanki...

Nedir B planı ( sesli düşünen akl-ı selim bir yönetim):

" lan, bu sene 50. Yıl diye bir ütopya attık ortaya, kahretsin ki attık...bari büyük klup yönetimi olarak zirvede kalmak adına bu EY başka bir rezillik yapma ihtimali üzerine iyi bir kalite isimi hazır da tutalım. İlk fahiş durumda devreye sokalım."

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Stoper alinamamaasi yuzunde buralara geldik

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Olcay aldığı parayı hak etmiyor, bjkye gol atınca özür dileyen, takım yenikken tek icraati gözlerini açıp hakeme itiraz etmek olan, bunların dışında sahada gözükmeyen adamı istemiyorum.

Bizden yıllık 3,5 milyon avro kemiksiz maaş alıp milli maçlarda sakatlanıp, bizim maçlarda idare eden Burak efendiyi de istemiyorum...

Son 2 yılda formunda ciddi düşüşler olan Onur'u da istemiyorum...

100 tane haciz dosyasını kapattık, klübün borcu görünen 450 milyon TL görünmeyen 700 milyon TL deyip 2 yıl sonunda borcu 1 milyar TL'ye çıkartan başkan ve yönetimi de istemiyorum...

Bu sezon saçma saçma hatalar yapan Durica'yı da istemiyorum...

Temelinin üzerine bir tuğla koyamayan, saçma hatalar yapan, kendini gram geliştirmeyen Okay'ı da istemiyorum...

Geçen yılın iyisi bu yılın kötüsü, tek icraatı rakip oyunculara çirkeflik olan Pereira'yı da istemiyorum...

Bu formayı sırtına geçirenler her maç o formayı niye giydiğini ispat etmeli...

Trabzonspor başkanı, yöneticisi sıfatlarına sahip insanlar gerek saha sonuçlarıyla, gerek mali adımlarıyla, gerek transferlerdeki başarılarla o koltukları hak ettiklerini her gün her saat her dakika ispat etmeli...

Özkan Sümer klübün kapısına her hafta hacize gelen avukatlara rağmen çıtayı bu kadar aşağıya düşürmemişti. 6'lar, 7'ler rezillik...En kötüsü de bu skorlara alışmamız. Şu paraları Özkan Sümer harcasa Trabzonspor'un şu an 20 puanı cepteydi...

Bundan sonra iyi oynayan parasını hak eder, kötü oynayan hak ettiği eleştirileri en sert şekilde alır, gerek forumda, gerek sokakta...Herkesten ricam da şu futbolculara rastlayanlar Allah aşkınıza hesap sorun, selfie çektirmeyin...

Bundan sonra tek gerçek var BORDO ve MAVİ...

Gerisi umrumda değil...
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Pankartı açanlar ne kadar da ileri görüşlü insanlarmış. Onlardan özür diliyorum gerçekten
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Futbolun başinda ismi yönetici olup yönetemeyen,futbolla alakali siyasetin başinda da yönetici görünüp kendini bile yönetemeyen tüm boş beleş tenekeleri tamamen temizlemeden veya bunlari ve yerine gelecekleri adam etmeden,bunlari gafasina göre yönlendiren soytari zoptiriklerin hepsini def etmeden hiçbir şey değişmez!.
                  Futbol tamamen bok batağinin içinde çirpiniyor...isteyen istediği kadar "şu hoca gelsin,bu hoca gitsin" desin.bunlarin hepsi ,tek başina boş işler...bu palyatif tedbirler özellikle her başarisizliktan sonra geçici olarak ortaya atilip,akillarinca umut dağitilip şerrefsizliklere devam ediliyor...toplu sistem temizliği yapilmadiktan sonra hepsi boş. ..
                  Avrupayi-dünyayi örnek alip bir "video hakem" getirelim dediler,yillardir bunu da türlü bahanelerle ellerine yüzlerine bulaştirdilar.tabii,bilgisayara yakalanip aninda ceza kesilmesini niye istesinler hazir beleşten avantalarini rahat rahat almak varken bu firildaklar?halbuki video hakem uygulamasi yillardir güreş,karate,tekvando,voleybol,basketbol çoğu branşta uygulaniyor.şimdiye kadar hiçbirindeki seyircileden "maç duraksiyor,maçin zevkini alamiyoruz,video hakem kalksin,video kontrolü yapilmasin" diye bir ses çikmadi.tabii,futbolun üçkağitçilarinin işine gelmiyor bu beleş rant kapisinin bi anda kapanması!...nasil olsa hakemleri,oyunculari,kisaca insan unsurunu ayarlamak,istediği gibi yoldan çikarmak çok kolay...
                  Bu tek tarafli ve tek parçali tedbirlerin hepsi boş...ne futbol tek parça,ne de yönetimi!..bunlarin hepsi tek başina ve ayri ayri uygulanirsa ; şampiyonluktan daha da uzaklaşmaktan,borç batağinda daha da debelenmekten,sahte çakalliklarin daha da palazlanmasindan başka hiç bir işe yaramaz!...
                  En son KÜFÜR_YASAKMIŞŞ tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 13:33.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir b.k yediniz şunu hoca diye getirdiniz, istikrar diyerek yaptığınız aptallığı ihanete dönüştürmeyin. YETER
                    defolup gideceksiniz.

Yorum

• ... Diyip istifa etti.

"...Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek en başından yanlış bir tercihti."
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 15:26.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ortada bir yönetim kalmadı ki eleştiri getirelim..Aralıkta kongre şart.M. Usta yeniden aday olacaksa da listesini yenilemeli.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Emre AKSOY‏ [MENTION=6737]Emre[/MENTION]aksoy__ 10 dk.10 dakika önce

Kamuoyuna,
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Emre Aksoy bugüne kadar ne işe yaramış acaba? Gölge etmesin karakter önemlidir duyumculuktan başka bir halta yaramadılar.

Yorum

• ...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yazılı bir açıklama, sohbet eder gibi olmamalı. Ayrıca, ne başkanı?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X