Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor’u küçük kulüp yaptınız…

Burak Yılmaz vakası ne yazık ki çok kötü idare edildi. Tıpkı Selçuk İnan vakası gibi.. Ersun Yanal’ın kurduğu şampiyon takım ne yazık ki kötü bir yönetim sebebiyle hoyratça dağıtıldı. Daha rahatsız eden unsur ise Fenerbahçe Cumhuriyeti denilen derin futbol güçleriyle mücadele eden camia rencide edildi. Trabzonspor adeta sıradan bir Anadolu kulübü haline getirildi.
    Selçuk İnan hadisesi önce kongre malzemesi yapıldı. İmza atmaya yanaşmayan bir futbolcuya koca kulüp yönetimiyle ve hocasıyla boyun eğdi. Ne ikna yolu seçildi, ne büyüklük hissettirildi. Selçuk İnan istediği gibi hareket edip istediği gibi çekip gitti. Mesele Selçuk’un gitmesinin de ötesine geçti. Yalnız Selçuk gitmedi. Selçuk, kendinden sonra bu kulüpte kalmak istemeyen futbolculara bu işin çok kolay olduğunu gösterdi. Öyle bir yol açtı ki, sözleşmesi devam eden futbolcu bile, ‘gitmek istiyorum’ deyince gidebilir hale geldi.
    Mesele tek başına Başkan Sadri Şener’in sorunu değil. Şener zaten adeta yönetmek için değil, medya için başkan seçilmiş. Ne teknik heyet, ne futbolcular üzerinde bir ağırlık taşımıyor. Giden futbolcusuyla kavga edip, kalanı delikanlı ilan ediyor. Bir yıl sonra ise Şener’in delikanlısı kulübü terk ediyor. Teknik Direktör de sorunlu.. Bir hoca futbolcuları üzerinde bu kadar mı inhisar kullanamaz. Burak’ı Burak yapan Şenol Güneş futbolcusuna bu kadar mı hatır koyamaz.
    Selçuk İnan’ın açtığı yoldan önce Engin Baytar yürüdü. Sadri Şener ve Şenol Güneş’le her daim kavga eden ve Trabzonspor yönetimini hakir gören Engin Baytar terbiyecisi elinde şimdi ipek oldu. Fatih Terim sıradan bir hoca olmanın ötesinde bir mürebbiye rolüne büründü.
    Selçuk’un açtığı delik büyüdü tünel oldu. Bu tünelden bu kez Burak Yılmaz yürüdü. En başından beri Galatasaray’a gideceği belli olan Burak bir büyük tiyatro oyunuyla hepimizi uyuttu.
    Hazin olanı ise aldatılan camiaya Başkan Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş gerçekleri söylemedi. Onlar için belki de önemli olan 5 milyon euro kazanmak ve para sorunlarını kısmen halletmekti. Sanki gözleri başka bir şey görmedi. Takımı kampa giden kulübün futbolcusu kendine hala kulüp aramakla meşgulken hoca sessiz kaldı. Başkanı ise gerçekleri çarpıttı. Lokomotif Moskova Burak’la hiç görüşmedi. Görüşmüş havasını acaba kim veya kimler niçin yarattı?..
    En başından da kaydettik. Mesele Burak’lar, Enginler, Selçuk’lar meselesi değil. Mesele İstanbul kulüplerinin istediği anda Trabzonspor’daki bir futbolcuyu da kolayca alır hale gelmeleri… Tıpkı Kayseri gibi.. Bursa, Manisa, Eskişehir gibi… Mesele Trabzonspor’un küçük kulübe dönüştürülmesidir. Bu yönetim çoktan bitmiştir.
    Sayın Sadri Şener, Sayın Şakar ve Güneş şu soruya cevap verip durumlarını ölçebilirler!..
    1- Trabzonspor’da hala İstanbul takımlarına gidecek futbolcu kaldı mı?
    2- Gelecek yıl İstanbul takımlarının almak istediği bir futbolcu çıkarsa bunu ellerinde tutabilecekler mi?
    Yalnız şampiyon takımı dağıtmadılar, kulübü sıradanlaştırdılar.

Günebakış Gazetesi Başyazarı Ali ÖZTÜRK çok güzel bir yazı yazmış.Kendisine teşekkür ediyorum şahsen yazılarını takib eden birisiyim, düzgün bir Trabzonsporlu.Bize böyle Trabzonspor sevdalısı Yöneticiler lazım...
    En son hodlu tarafından düzenlendi; 17.07.2012, 08:51.
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahmet ağaoğlu iyi bir iş adamı, Hami Mandıralı ve fatih tekke de iyi birer futbolcudur o kadar.Ahmet Ağaoğlunun kulüp başkanlığı yapmıslığı,diğerlerininde büyük bir takımın hocalığını yapmışlıkları yok.Üçüne de ayrı ayrı sempati duymakla beraber, bu üçlüyle yol alamayacağımız kansındayım.Şenol Güneşi o üçlüden herhangibirinin yerie düşünürsek olabilir.
      Şenol Hoca bizim için apayrı biri..Onunda çok hataları var, eksikleri yanlışları var ama adamlığı her hatasını eksisini fazlasıyla kapatıyor..Benim hayal tablomda Şenol Güneş tabiki olabilirdi ama artık yorulduğunu ve yıprandığını düşünüyorum...Ahmet Ağaoğlu, Hami Mandıralı ve Fatih Tekke en az Şenol Güneş kadar iyi birer Trabzonsporlu oldukları için Trabzonsporun başarısı için her türlü fedakarlığı yapar ve haklarını sonuna kadar savunurlar...Bu üçlüye eklenecek gönlümdeki diğer isim de Tolunay Kafkas'dır..

Yorum

• Bizim yönetime bir eleştiri de eski gözdemiz İbrahima Yattara'dan gelmiş...
        Bizim başkan kendisi de söylüyordu bir aralar "Ben futboldan anlamam!" diye..

----------------------------------------
        Yattara'dan eski başkanına: Futbolu bilmiyor
        Gelecek sezon Mersin İdmanyurdu formasıyla Süper Lig'e geri dönecek olan Trabzonspor'un eski yıldızı Yattara: Sadri Şener futbolu inşaat sanıyor.

Neler oluyor?

ntvmsnbc
        Güncelleme: 06:52 TSİ 18 Temmuz. 2012 Çarşamba

2003-2011 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen İbrahima Yattara, geçen yıl Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olmuştu.

Bir yıl sonra bu kez Mersin İdmanyurdu formasıyla Süper Lig'e dönecek olan Gineli futbolcu, Trabzospor'dan kopuşunu anlattı.

Yattara, yeni takımıyla kamp yaptığı Isparta - Davras'ta, Akşam gazetesinden Adil Demirçubuk'a konuştu.

- Trabzonspor'dan neden ayrıldın?
        Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş'le problemlerim vardı. O yüzden kendim ayrılmak istedim. Onlar benim Trabzon'da oynamamı istemediler. Şenol Güneş beni oynatmıyor, devamlı yedek bırakıyordu. İstenmediğim yerde durmak istemedim. Başkan beni sevmiyor, hoca beni oynatmıyor. Gerçekten çok sıkıntı çektim orada.

Sadri Şener, 'Yattara'ya zamanında 10 milyon euro verdiler, satmadık. Keşke satsaymışız' diyerek pişman olduğunu söyledi..?
        O zaman beni satmak gibi bir düşünceleri az da olsa vardı. O günlerde ben ayrılmak istediğimde Sadri Şener bana kızmıştı. Benimle konuşmadı.

Senden ayrıldıktan sonraki Trabzonspor'u nasıl buluyorsun? ;
        Ben Trabzon'u çok seviyorum. Ayrı kaldığım için tabii ki üzülüyorum. Allah'a şükür Trabzonspor'da biraz para kazandım. Bunu hiçbir zaman inkar edemem.. Trabzon her zaman benim kalbimde ayrı bir yeri olan bir yer olarak kalacak. Ama maalesef Trabzonspor kötü yönetiliyor. Trabzon'da iş bilmez çok kötü yöneticiler var. Sadri Şener olsun, Nevzat Şakar olsun, futbolu bilmiyorlar. Futbolu inşaat sektörü gibi zannettiler. Ama futbol apayrı bir şey. Bu anlamda üzülüyorum tabii.

Peki sahadaki performansın nasıldı?
        Çok iyiydi. Devre arasına kadar bütün maçlarda oynadım. Takıma tek başıma 17 puan kazandırdım. Sonra Gine Milli Takımı'na gittim. Gitmeden önce beni milli takıma göndermek istemediler. Fakat Afrika Kupası olduğu için gitmeye mecburdum. Onlar kabul etmemelerine rağmen gittim.

Sonra takıma döndüğümde benim yerime bir Brezilyalı aldıklarını gördüm. Bir anda mevkimin üçüncü adamı pozisyonuna düşmüştüm. Yabancı sınırlaması da olduğu için takımda oynama şansım kalmamıştı. Durumun düzeltilmesini istedim ama onlar kabul etmedi. Çok kızdım, 'Bırakın gideyim' dedim. Bana, 'Sezon sonuna kadar bekle, gelecek sezon banko oynarsın. Sana paranı düzenli ödemeye devam edeceğiz' dediler. Onu da ben kabul etmedim, çünkü oynamak istiyordum. Sonra kontratımı feshettim. Kendim bıraktığım için alacağımı da yarı yarıya kestiler.

- Selçuk İnan, Egemen, Engin, Ceyhun, Burak gibi yıldızların peş peşe Trabzon'u terketmelerini nasıl değerlendiriyorsun?
        TrabzonSPOR'a çok iyi futbolcular geldi ama son üç senede çoğu gitti. Her sene Trabzonspor 14-15 transfer yapıyor ama boşa yapıyor. Bunlardan sadece ikisi iyi çıkıyor. Böyle bir şey yok. Son üç yılda gidenlere bakın... Selçuk İnan, Egemen, ben, Jaja, Ceyhun, Engin Baytar, Burak...

Hepsi birbirinden iyi 8-9 futbolcusu gitti. Bu duruma üzülmemek mümkün mü? Bu takımı şimdi oynatın, banko şampiyon olmaz mı? Dikkatinizi çekerim hepsi Sadri Şener döneminde gitti. Sadri Şener futbolcuları para verip alıyor ama sonra bedava gönderiyor. Ben bile bedavaya gittim. Hele hele Burak'ın gitmesine nasıl izin verdiler anlamak mümkün değil. Adam gol atıyor, kral orada. Neden bırakıyorlar? Şenol Güneş futbolu biliyorsa ne yapıp ne edip Burak'ı takımda bırakmalıydı. Bence çok yanlış transfer.
        ------------------------------------------------------
        Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bu sene çok önemli başka bir sorunumuz daha oldu yönetimin beceriksiz uygulamaları nedeniyle.....

Son 1 yılda elimizdeki kaliteli yerlileri haraç mezat elimizden çıkarırken yerine kalitesiz yabancıları doldurduk.......

Sadece 6 oyuncuyu aynı anda oynatabiliyorken elimizdeki yabancılar.....

1.Adrian
          2. Alanzinho
          3. Zokora
          4.Colman
          5.Marek Cech
          6. Celustka
          7. Henrique
          8.Piotr Brozek
          9.Vittek
          10.Sol Bamba
          11.Marek Sapara
          12.Torric Jebrin (1461'e kiralandı)
          13. Pawel Brozek (Satışta)

Bir takım kuracak kadar fazla sayıda.....

ama ödediğimiz paralara nazaran aldığımız verim ise çok ama çok az......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak cesur006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ahmet agaoglu baskan olmayacagını soyluyor ben onun ıcın yazmadım ...suan ıcın gonullerın baskanı elbette o ..
            Sadri Şener'in ilk dönemine çomak sokan yönetici olan Ahmet Ağaoğlu'na bugün ben dahil kurtarıcı gözüyle bakıyoruz. İşte biz böyle bir kulübüz.

Yorum

• Bu kupa alinana kadar su baslik kapatilsin. Enerjimizi dusmana harcicagimiza kendimize harciyoruz. Savastayiz beyler

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Fotomaç gazetesinin attığı başlıkları neden eleştiriyorsunuz anlamadım.Adamlar acı gerçekleri manşete yansıtmış.Sadri baba bize masallar anlatıyor,sattım dediği adam başka kulüpten çıkıyor.... Fotomaç az bile başlık atıyor helal olsun o gazeteye...

Yorum

• Bir şey farkettim bu başlıkta.

MAY başlığında avukat rolü üstenen bazı arkadaşlar Sadri Şener ve yönetimi için bayağı bir olumsuz eleştiri içerisindeler.

Kolay gelsin diyeyim ne diyeyim!

Yorum

• İlk olarak sence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir şey farkettim bu başlıkta.

MAY başlığında avukat rolü üstenen bazı arkadaşlar Sadri Şener ve yönetimi için bayağı bir olumsuz eleştiri içerisindeler.

Dostum ;

Mehmet Ali Yılmazın avukatlığını yapmıyorum sadece saygı duyalım diyorum....

Başkanlığı döneminde Atay Aktuğ'u eleştirdim....

Nuri Albayrakı eleştirdim....

Sadri Şeneride eleştireceğim doğal olarak....

Sizi temin ederimki Mehmet Ali YILMAZ Başkan olsun bugün onuda eleştiririm.

Herkes "sen aslansın , kaplansın , adamlığın dibisin" derse yönetimdekiler yaptıkları hataları görmeyecekler yenilerini hatta daha fazlasını yapacaklar...

Onun için Sadri Şeneri eleştirmemim tek nedeni şu an görevde O'nun olmasıdır....

Şahsına yönelik bir tutumum yoktur olamazda.....

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kupa alinana kadar su baslik kapatilsin. Enerjimizi dusmana harcicagimiza kendimize harciyoruz. Savastayiz beyler

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                      Tamamen katiliyorum, bir de bazilari basindan beri elestirmis olmak icin elestiriyor sanki yonetimi. Elestirilecek yonleri hic yok demiyorum, ben de cok elestirmisimdir tabi ama devamli ayni kisiler tarafindan her yaptiklarinin elestirilmesi manidar.
                      Su an birlik zamani, bunu idrar edemeyenlerin tarafsizligindan ben de suphe duyuyorum artik.
                      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Bende katılıyorum bu yönetim eleştirilmeyecek kadar kötü.Çenemizi ve zamanımızı bu fiyasko yönetime harcamamak lazım.Kendilerinin derhal istifa etmesini bekliyorum...

Yorum

• Sevgili Dostlar Avni Aker Stadyumunun saha içi reklam haklarının öz Fenerbahçeli Sadettin Saran'ın şirketinin elinde olduğunu ve sözleşmelerinin 2016 yılına kadar uzatıldığını biliyormuydunuz.....

İşte Kapta konuyla ( kamuoyu aydınlatma platformu) ilgili yayınlanan haber....

Şirketimiz ile Saran Uluslararas Film.Org.Rekl.Tic.A.Ş. arasında varolan Hüseyin Avni Aker Stadyumu saha içi reklam hakları sözleşmesi, 01.06.2016 tarihine kadar geçerli olacak şekilde yenilenmiştir.
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2012, 08:26.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili Dostlar Avni Aker Stadyumunun saha içi reklam haklarının öz Fenerbahçeli Sadettin Saran'ın şirketinin elinde olduğunu ve sözleşmelerinin 2016 yılına kadar uzatıldığını biliyormuydunuz.....İşte Kapta konuyla ( kamuoyu aydınlatma platformu) ilgili yayınlanan haber.... Şirketimiz ile Saran Uluslararas Film.Org.Rekl.Tic.A.Ş. arasında varolan Hüseyin Avni Aker Stadyumu saha içi reklam hakları sözleşmesi, 01.06.2016 tarihine kadar geçerli olacak şekilde yenilenmiştir.
                            ogrenmistik olduk saol abi..

peki napalim simdi?

Yorum

• İlk olarak sence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir şey farkettim bu başlıkta.

Bugün Faruk Özak'a,Nuri Albayrak'a,Özkan Sümer'e,Atay Aktuğ'a yapılacak hakaretleri kabul etmeyeceğimiz gibi Mehmet Ali Yılmaz'a da yapılan hakaretleri kabul edemeyiz..Yarın Sadri Şener'e de yapılacak hakaretleri kabul etmeyeceğiz. Ama bugün görevde olduğu için eleştirilmesi çok doğal.Şu an görevde kim olsaydı ve hatalı yönetim yapsaydı o eleştirilirdi.İster Mehmet Ali Yılmaz olsun ister Faruk Özak...Ama hakaret boyutuna varmadan...
                              Şimdi anladın mı güzel kardeşim...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ogrenmistik olduk saol abi..

peki napalim simdi?
                                her şeye tepki gösteriyoruz
                                yiyorsa buna da tepki gösterelim.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X