Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biliyorum bu mekani eskiden giderdik, camlikti adi gibi ve daldan masaya fare dustugu hic olmamisti

Beni de ekliyebilirsiniz, saat kac gibi orda olmali?
    Futbol taraftardır!

Yorum

• Daldan masaya fare sadece Üsküdar'da düşer. Kız kulesine karşı oturup çay eşliğinde muhabbet etmenin bir bedeli olsa gerek
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daldan masaya fare sadece Üsküdar'da düşer. Kız kulesine karşı oturup çay eşliğinde muhabbet etmenin bir bedeli olsa gerek
        Ahaha bence sadece oraya gitmenin bedeliydi, kiz kulesinin bi kabahati yok
        Futbol taraftardır!

Yorum

• gözümden ameliyat olmasam ben de katılırdım ama bir dahaki maça inşallah
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Saat 23.40 civarında bitecek bir maç keşke Taksim'de izlenseydi. 00:00'dan sonra toplu taşıma olmadığı için BMN|İstanbul Arabası olan veya Anadolu yakasında oturanlar maç organizasyonu olmuş.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• rezeversayon yapmamıza gerek var mı

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saat 23.40 civarında bitecek bir maç keşke Taksim'de izlenseydi. 00:00'dan sonra toplu taşıma olmadığı için BMN|İstanbul Arabası olan veya Anadolu yakasında oturanlar maç organizasyonu olmuş.
                Bostancı'dan Taksim'e 24 saat dolmuş var Onur'um Şeref'im.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• - İmkanı olanlar az erken gelsin muhabbetin belini kıralım , yollara düşüyorum az sonra
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Evde organizasyon tertip etmeseydim gelirdim. Keşke diyorum
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• mekanda "batak" da var....erken giderseniz....benim "batak" mekanlarimdan....
                      ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umraniyeden mekana gelmek cok kolay....

19-d bostanci son durakta inin....ardindan sahile inin ve kucukyali yonune dogru yuruyun yani saginizda deniz olacak....yaklasik 200-300 metre yurudukten sonra solda guzel bi kafe var....benim icinde bi cay icin....
                        19D zulum otobüs.. gitmek bilmez bitmek bilmez.. 5 senedir tövbeliyim
                        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Nasip olursa saat 20:00'da mekandayız.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            19D zulum otobüs.. gitmek bilmez bitmek bilmez.. 5 senedir tövbeliyim
                            hahahaha ....dudullu ya kadar ordaqn dudullu-bostanci minibusu???....
                            ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hahahaha ....dudullu ya kadar ordaqn dudullu-bostanci minibusu???....
                              ümraniyedeysem eğer kadıköye iner ordan bostancı dolmusuna bınerimde 19d ye binmem Hiç bir güç bindiremez Onun dudulluya gitmesi bile olay :P
                              Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• rezeversayon yapmamıza gerek var mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X