BMN İstanbul İnter-Trabzonspor Maçını İzleme Organizasyonu
Çamlık Cafe
Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.
Liste ;
1-) Külünkoğlu
2-) Mustafa Yüksek
3-) Serdar Ersoy
4-) Emirhan Makul + 1
5-) Sedat
6-) Şenol Altunsoy + 1
7-) OFFLİ + 1
8-) The King
9-) Great White
10-) Bıyıkoğlu
11-) Cem Zırıh + 2
şişliden tam olarak nasıl gelirim oraya. bostancı fln hiç bilmiyorum
Toplu ulaşımla gideceksen bir alternatif, çift katlı Şişli Kartal 252.
Şişli Migros'un karşısından kalkıyor. E5 Bostancı sapağından minibüs yoluna giriyor. Sahil kısmına yürüme inebilirsin.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
19-d bostanci son durakta inin....ardindan sahile inin ve kucukyali yonune dogru yuruyun yani saginizda deniz olacak....yaklasik 200-300 metre yurudukten sonra solda guzel bi kafe var....benim icinde bi cay icin....
kardeşim tarifi okurken aklıma geldi.. Orhan Veli'den
19-d bostanci son durakta inin....ardindan sahile inin ve kucukyali yonune dogru yuruyun yani saginizda deniz olacak....yaklasik 200-300 metre yurudukten sonra solda guzel bi kafe var....benim icinde bi cay icin....
Abi nete yeni girebildim,çok teşekkürler tarifin için,kusura bakma geç cevap vermiş oldum.
şişliden tam olarak nasıl gelirim oraya. bostancı fln hiç bilmiyorum
tabii degisik alternatiflaerde var ama benim onerim;
sisliden metrobus ile sogutlucesme ardindan sogutlucesme tren istasyonundan bostanci,bostancidan sahile inis ve denizi sagina alarak kucukyali yonunde 200-300 metre yurume ile....
diger bir alternatif metrobus son durakta indikten sonra hemen ordaki sari dolmuslara binip(hemen indikten sonra metrobusten direkt karsinizda bekliyor olacaklar) sofore sorup tam onunde de inebilirsiniz....
yada sisliden 202 cift katli otobuslerle bostanci son durak....ardindan sahile inis ve 1.alternatifi takip....
En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 02:18.
Yorum