Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ooo ekip toplanıyor

Ama bizim ekipte bizim evde toplanıcak büyük ihtimal bi 10 kişi oluyoruz sizde bize gelin bırakın kafeka'yı falan
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• nerede toplanılırsa haber verin nete pek giremeyebilirim bu ara özelden haber verirsiniz gelirim 3 kişi ile birlikte
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nerede toplanılırsa haber verin nete pek giremeyebilirim bu ara özelden haber verirsiniz gelirim 3 kişi ile birlikte
        Kafe K dedik ya.
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kafe K dedik ya.

kafeka olmasın ya üste olmamasını gerektirecek yazıyı yazdım fatih başka yer yok mu koca istiklalde
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• valla mehmetin söylediği durum söz konusuysa mekan değiştirilebilir.
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• mekan filan fark etmez...

Anıl Kadir Şahiner

Ekleyebilirsiniz! =)
              Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kafeka'da maç izlenmesine artık karşıyım başka bir yer bulun ligin son haftası ofluyum diye geçinen adam sırf para için bütün kafekayı fenerliye ayırtmıştı ben ve birçok arkadaşı mağdur bırakmıştı adres değişmeli değişirse ben ve +3 yazın
                Evet bende arkadaşıma katılıyorum başka yer bulunsun,bende Ankara'dan gelen misafirim Altan Atabayla maç seyretmek için, Melek bu mekanı önermişti gittiğimizde fenerbahçe maçını açıcaz demişlerdi ve çok bozulmuştum dönüşümlü bile olamıyacağını söylemişlerdi.

Yorum

• Mekanın konumu,kapasitesi itibari ile bizim için ideal bir mekan...

Olaya Oflu,Trabzonlu vs. bakılmasına da kesinlikle karşıyım.

Adam orada esnaf ve ticaret yapıyor,ticarette bu işler böyle yürür.Sizde olsanız sizde daha çok para kazanacağınız tarafı seçerdiniz.

Yorum

• Barış'ı da ekleyelim listeye Sultan.

Garibim cezalı

Yorum

• BMN İstanbul 2. Maç için TRABZON'a geliyor diye duydum,doğru mudur sayın temsilciler

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BMN İstanbul 2. Maç için TRABZON'a geliyor diye duydum,doğru mudur sayın temsilciler
                        İkinci maç İstanbul'da diye duydum topram; Sizleri bu tarafa bekleriz
                        Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak anıl.kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İkinci maç İstanbul'da diye duydum topram; Sizleri bu tarafa bekleriz
                          O maç Trabzon'da oynananacak,raaaaat ol

Yorum

• Ulen 10 yıl sonra avni akere gidecez bizim şansımıza bak istanbula alınacakmış maç
                            SÜRMENELİİİ...
                            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ulan ben o maç için tatilimi ayarladım yakarım uefa'yı istanbula alınırsa maç
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• bence istanbulda da olsa trabzonda da farketmez.
                                ben her türlü maça gidecem...
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X