Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ekle beni de emirhan bu ne cansizlik boyle nerdesiniz beyler ?
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Yaz benide Sutanım.
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Benide ekle Emirhan.Lig maçlarında içtiğimizi ödemiştik.Bilmiyorum şimdi nasıl olur
        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 18:19.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• cordon cafe!!! ordayım. ekleyebilirsiniz listeye...

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaz benide Sutanım.
            Harun Karadeniz gecikmeli de olsa dönüş yaptı

Beni de yazarmısınız sayın yönetici.
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaz benide Sutanım.
              gelirsin yola
              # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• Gelmeye çalışacağım, Bundan sonra Kadıköy yapsak nasıl olur, daha merkezi çünkü.
                Entropi İyidir.

Yorum

• Beni de beni de
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Emirhan adamsın ama KARDANADAM! ERİRSİN!

Ben yokken yap tabi bu organizasyonları.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Yakalar ayrı gayrı olmuyor böyle
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yakalar ayrı gayrı olmuyor böyle
                        Adamsın !!!
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• la adamsin madamsin diyene kadar yaz ismimi deyin gecin da hayret birsey hepiniz davetiyemi bekliyorsunuz lailahe ya
                          # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• Cem hiç bindiğin otobüse molotof atıldı mı ? ççç
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cem hiç bindiğin otobüse molotof atıldı mı ? ççç
                              yok atilmadi o otobusun icinde sendemi vardin la olum inip assa cakamadinmi iki kafa adama
                              # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok atilmadi o otobusun icinde sendemi vardin la olum inip assa cakamadinmi iki kafa adama
                                Yoktum ama o saatlerde binersem olabilirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X