ekle beni de emirhan bu ne cansizlik boyle nerdesiniz beyler ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Benide ekle Emirhan.Lig maçlarında içtiğimizi ödemiştik.Bilmiyorum şimdi nasıl olurEn son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 18:19.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Harun Karadeniz gecikmeli de olsa dönüş yaptıİlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz benide Sutanım.
Beni de yazarmısınız sayın yönetici.Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
gelirsin yolaİlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz benide Sutanım.
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakalar ayrı gayrı olmuyor böyle
Adamsın !!!
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
yok atilmadiİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem hiç bindiğin otobüse molotof atıldı mı ? ççç
o otobusun icinde sendemi vardin la
olum inip assa cakamadinmi iki kafa adama
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Yoktum ama o saatlerde binersem olabilirimİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok atilmadi
o otobusun icinde sendemi vardin la
olum inip assa cakamadinmi iki kafa adama 
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum