Herkesin ayağına sağlık görüşemediklerim hakkını helal etsin yanımda ki arkadaş için kusura bakmayın saolun beyler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle olmamalıydı taksımde horon nasip olmadı gitti
Bence hic üzülme 70 bin kisiyle Olimpiat stadin disinda veya icinde horon tepebilirisn
Yorum
-
Temsilcilik aldığımızdan Beri Mesutla Beraber ilk Organizasyonumuzdu ; BMN'nin İlk Olmayan ve Son Olmayacak Organizasyonlarından Bir Tanesiydi.
Mekanı ağzına kadar doldurduk , hem listede ki arkadaşlarımızın geç gelmesi hemde yabancı insanların mekana girmek istemesi ile bir süre karışıklık yaşasakta , eğer bilgimiz dışında birşey olmamışsa kimseyi mağdur etmemişizdir , eğer mağdur olan , rahatsız olan arkadaşlarda varsa haklarını helal etsinler. Bir daha ki maç izleme organizasyonumuzda daha rahat yerler tahsis etmek için elimizden geleni yapacağız.
Yeni arkadaşlarla tanıştık , daha yenileri ilede tanışacağız inşallah.
Az çok bu olaya anlık değilde sahiplenerek bakan arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum , Ben , Mesut , Ömer veya herhangi bir başka üyemize ailenizden biri olarak bakıp kendiniz sahiplenerek bu katılımları gerçekleştirirseniz gerçekten herşey dahada güzel olacaktır ki biz bunu yapamayacak insanlar değiliz çünkü Yıllardır sosyal olarak kalmayın somut işlere imza atmış olmamızda bunun büyük bir örneğidir.
Şunu söylemek isterim ki biz veya bir başkası BMN İstanbul için sadece maç organizasyonu ile kalmayın genel olarak sosyal aktivite ve yardımlaşma olaylarını gerçekleştireceğiz , katılımı sağlarsanız çok güzel bir arkadaşlık ortamı kazanacağımızı düşünüyorum çünkü kaliteli kişilerin bu oluşum altında toplandığına eminim.
Bundan sonra İstanbulda ki Bordomavi.net üyeleri BMN İl Temsilcilikleri Kategorisinde BMN İstanbul Bölümüne girmelerini alışkanlık haline getirmelerini istiyor ve bunu gerektirecek tüm organizasyonları yapacağımıza söz veriyoruz , aslında bu organizasyonların ayakta kalması sizin katılımınız ile olacaktır.
BMN İstanbul ; http://forum.bordomavi.net/forumdisplay.php?f=40
Tekrar bu gece ki organizasyona dönecek olursak daha mutlu ayrılmak isterdik tabi ki ama olsun herşeyde bir hayır vardır , çok güzel futbol oynadığımızı tüm spordan ve futboldan anlayan insanlar gördü içimizin rahat olması gerek.
Bu organizasyonda bize çok yardımcı olan Ömer Kibar , Barış Burak Kanbur'a çok teşekkür ediyorum , hatta yer konusunda sıkıntı olmaz diyip bir köşeye sıkışan tüm üyelerimizede teşekkür ediyorum.
Son Bir Hatırlatma ile iyi geceler dileyeceğim hepinize.
Bordomavi.net İstanbulun Bu Organizasyonundan sonra ki buluşması Olimpiyat Stadında Olacaktır.
Bu Organizasyona bu başlıktan ulaşabilir bilgi alabilir ve adınızı yazdırabilirsiniz ;
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Katılıma önem verelim tüm organizasyonu sahiplenelim arkadaşlar , Bundan sonrada mübarek ramazan ayına gireceğiz ve İftar organizasyonumuz olacaktır 30 mübarek gününüzden 1 tanesini bizim için ayırırsanız çok mutlu oluruz.
Hepinize Teşekkür Ediyorum.
Bordomavi.netTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Saat Bir Hayli Geç Yönetici arkadaş bulamadım ancak ; Organizasyona katılanların görüşlerini yazması için yarın öğle saatlerine kadar bu başlığın genelde durmasını sonrada başlığının adının ;
BMN İstanbul |Hep Beraber Ekran Başına
Olarak değiştirilip BMN İstanbula alınmasını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum yapacak arkadaşa.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Mekanla ilgili pek problem yoktu aslında maç hiç bir zaman rahat bir ortamda seyredilmemeli diye düşünüyorum
Fiyatları biraz pahalı geldi bana bir bardak suyu bir litre mazot fiyatına satması enteresan ççç
Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Ortam güzeldi falan ama pahalıydı. Gerçi Taksimde ne arıyorsun diye sorarlar adama.
Gelenlerin organize edenlerin falan filan hepinizin yüreğine sağlık
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
BMN ile ilk organizasyonumdu pendikte gidip gelirmiyim die düşünürken iyi kide gitmişim diyorum
yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi bundan sonra elimden geldiğince her organizasyona katılacağım.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Olimpiyatta görüşmek üzere
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Emirhan artık bostancı'yı devreye sokarsınızİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat Bir Hayli Geç Yönetici arkadaş bulamadım ancak ; Organizasyona katılanların görüşlerini yazması için yarın öğle saatlerine kadar bu başlığın genelde durmasını sonrada başlığının adının ;
BMN İstanbul |Hep Beraber Ekran Başına
Olarak değiştirilip BMN İstanbula alınmasını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum yapacak arkadaşa.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Garantiİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan artık bostancı'yı devreye sokarsınız
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Emirhan,Mesut ellerinize sağlık.Elinizden gelenini en iyisini yaptınız,şartları en iyi şekilde kullandınız.Ömer Kibar'a tebrik şart
hakkını yemeyeceksin, ayakta izledi helal olsun
en üst kata etten duvar örüp bordomavi.net çıkarlarını savunmaya çalışan sparta yürekli karadenizlilere teşekkürler
Entropi İyidir.
Yorum
-
Maça 10 dakika kalana kadar ismini yazdıranların yeri ayrılmış şekildeydi.Son 10 dakikadan sonra yapabilecek pek fazla birşeyimiz kalmamıştı,sizlerde oradaki yoğunluğu görmüşsünüzdür.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim yazdırmamız biraz boşuna oldu gibi
.zar zor yer bulduk.ama gönül isterdi kazansaydık da ayakta izleseydik 
Organizasyona gelince;katılan tüm abilerime,arkadaşlara,kardeşlerime teşekkürler.Hatalarımız olmuşsa affola,elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık.Bize yardımlarını esirgemeyen Barış'a ve Ömer'e ayrıyeten teşekkürler...
Son olarak Emirhan'ın üst kısımda yazmış olduğu gibi diğer organizasyonlarımızda da beraber olmak dileğiyle...
Yorum
-
valla bizim kadıköy' deki 12 kişilik masa gayet keyifliydi
hatta pek net olmasa da bir kare alıp şuraya koymuştum..
ben, murat hızal, onun üç arkadaşı, şenol abi ile oğlu, bıyıkoğlu, metehan, turhan, süleyman the king ve kerimcan ile mini ama güzel br organizasyon oldu..
ayaklarınıza sağlık beyler
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum