Metin abi ben de kardeşlerimle gelmeyi düşünüyorum, ama akşam o saatte ümraniye'ye dönüş sıkıntı olur mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
İftardan hemen sonra gelmeye çalışalım abi.İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplam 54 kişi, ama orda sanırım 70-80 kişi olur maç saatine kadar. mekan bu kadaradamıalacakmı???
Mekan bu kadar alacak , almalı geniş bir bahçesi var elbet yer bulacaklardır.
Az biraz sonra listeyi kapatabiliriz. Çünkü tahminlerin çok üzerinde bir rakama ulaşıldı.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
BMN Tekirdağ kurulursa olur abiİlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda kendimi hep yanlız hissediyprum yaaaaa ..... hep anadolu yakasındamı oturur bu benim canım taraftar kardeşlerim hep organizasyonlar oradamı yapılır yaaaaa benim başım kelmi ( evet tipik karadenizli keli hemde tepe komple açık) ben silivride oturuyorum ne olacak şimdi.... yok mi bu tafarta bu tip organizasyonlar yaaaaaaa....
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Valla kardeşim biz arabada üç kişiyiz dönüşte bir arkadaşımızı daha alacağız etti dört. 2 kişilik yer yok ama Bulgurlu'ya giden arkadaş onun adına karar da vermeyeyim ama Ümraniyenin başında sizi bırakır heralde. Kesin bir şey söyleyemiyorum.İlk olarak bircants tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin abi ben de kardeşlerimle gelmeyi düşünüyorum, ama akşam o saatte ümraniye'ye dönüş sıkıntı olur mu?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Yahu bu hep oluyor nedenini söyleyim adının ve soyadının baş harfleri küçük olduğu için karışıyor harfler birbirineİlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 9da en gec orda olurum.. Bide bu ismimi 2organizasyndada onur yaziyosunuz napaym nufus mudurlugundn dgseym mi

Avrupa yakasında bir organizasyonumuz yok.İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa yakasında herhangi bir organizayson yokmu?
Ancak gidilecek sağlıklı mekan olarak kafekayı öneriyoruz.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 16:37.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum