Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben vazgeçtim arkadaşlar..

Ne olur ne olmaz iftarı Cordon'da yapayım. Yer kalmaz falan, akşam akşam iş almayayım başıma.

Abi mekan geniş sıkıntı olmayacaktır öyle kendini darlamana gerek yok
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekşi sözlükteki Trabzonspor'lulardan da gelenler olacakmış da onların nicklerini sordum...
      Hea biz ne bilelim yav kahinmiyiz

İsmini yazdırsın gelen gelsin 0 problem
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekşi'den gelenlerin nickleri nedir?
        Bilmiyorum, bir kısmı üye değil zaten..
        +5 kısaca
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• iş çıkışı kursum var inşallah yetişirm ilk 20 dk.yı izleyemem herhalde..
          beşikdüzü_akkese

Yorum

• Yazıları okurken bile heyecanlandım Omuz omuza

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Emirhan naber ? Ben ve +2 me yer ayırsa problem yasamayalım sonra seninle

Sende mekana erken geç biraz

Liste çıkarmayı unutma istersen ben çıkartırım
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emirhan naber ? Ben ve +2 me yer ayırsa problem yasamayalım sonra seninle

Sende mekana erken geç biraz

Liste çıkarmayı unutma istersen ben çıkartırım
                Listeyi kendi ellerimle yazdım şuanda elimde katlayıp cebime koyacağım iftardan sonra mekana geleceğim. Çok çıkartmak istiyorsan bir tanede sen çıkar diğer taraftan yoklamayı sen yaparsın

Senin artıların rahat edecek herkes rahat edecek panik yapmayınız
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 61.sayfa gelsede kopsak
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Benim +4'ün 2'si satışlarda +2'ye düştük.

Yorum

• ben de +2 ye çıktım
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• +1 le ordayım büyük bir ihtimal
                        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Birazdan tansiyon yükselebilir ,) macı donusumlu izliyor burdaki ekip,,

---
                          - Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Futbol taraftardır!

Yorum

• organizasyona yazık oldu cafe sahiplari yüzünden mekanı terkettik
                            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                            (ALINTIDIR)

Yorum

• cordon cafe çizik yedi.reziller!
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Adamlar bize büyük kelek attılar çift decoderle dışarıda içeride 2 maçıda vereceğiz dediler bir daha uğramak yok oraya yerim cordonunu bütün maçları orada izlemeyi planlıyorduk 10 tane bejekalı için 100 kişiyi yalan ettiler resmen neyse sağlık olsun yine birlikte izledik ya maçı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X