Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Metin abi ben de kardeşlerimle gelmeyi düşünüyorum, ama akşam o saatte ümraniye'ye dönüş sıkıntı olur mu?
    www.kitapbircandir.com

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      toplam 54 kişi, ama orda sanırım 70-80 kişi olur maç saatine kadar. mekan bu kadaradamıalacakmı???
      İftardan hemen sonra gelmeye çalışalım abi.

Mekan bu kadar alacak , almalı geniş bir bahçesi var elbet yer bulacaklardır.

Az biraz sonra listeyi kapatabiliriz. Çünkü tahminlerin çok üzerinde bir rakama ulaşıldı.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Makara da güzel olur.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İftar sonrası arkadaşları kandırabilirsem 3 kişi gelmeye çalışacağız ama kesin diyemiyorum başkasının hakkına girmeyelim...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu konuda kendimi hep yanlız hissediyprum yaaaaa ..... hep anadolu yakasındamı oturur bu benim canım taraftar kardeşlerim hep organizasyonlar oradamı yapılır yaaaaa benim başım kelmi ( evet tipik karadenizli keli hemde tepe komple açık) ben silivride oturuyorum ne olacak şimdi.... yok mi bu tafarta bu tip organizasyonlar yaaaaaaa....
            BMN Tekirdağ kurulursa olur abi
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak bircants tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin abi ben de kardeşlerimle gelmeyi düşünüyorum, ama akşam o saatte ümraniye'ye dönüş sıkıntı olur mu?
              Valla kardeşim biz arabada üç kişiyiz dönüşte bir arkadaşımızı daha alacağız etti dört. 2 kişilik yer yok ama Bulgurlu'ya giden arkadaş onun adına karar da vermeyeyim ama Ümraniyenin başında sizi bırakır heralde. Kesin bir şey söyleyemiyorum.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• ben 9da en gec orda olurum.. Bide bu ismimi 2organizasyndada onur yaziyosunuz napaym nufus mudurlugundn dgseym mi
                TRABZONGULDAK

Yorum

• emirhan + 1 ile benide ekleyebilirsen sevinirim
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• teşekkür ederim abi, gelmeye çalışacağız bir şekilde. Orada görüşürüz inşallah.
                    www.kitapbircandir.com

Yorum

• Avrupa yakasında herhangi bir organizayson yokmu?

Yorum

• Emirhan naber ?
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• İyidir abi mekan tedirgin

Tamam son anlarda coşardık biliyorum ama bu kadarda tahmin etmezdim.

Azcık daha genelde dursun 100 ü tamamlayacağımız kesin.

Yorum

• İlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben 9da en gec orda olurum.. Bide bu ismimi 2organizasyndada onur yaziyosunuz napaym nufus mudurlugundn dgseym mi
                            Yahu bu hep oluyor nedenini söyleyim adının ve soyadının baş harfleri küçük olduğu için karışıyor harfler birbirine

İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avrupa yakasında herhangi bir organizayson yokmu?
                            Avrupa yakasında bir organizasyonumuz yok.

Ancak gidilecek sağlıklı mekan olarak kafekayı öneriyoruz.
                            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 16:37.

Yorum

• yahu başlığı göremeyince iptal oldu sandım..

saat 21 gibi düşerim ben oraya
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Haydaaa...

Bende Facebook'tan duyuru yaptım Bütün Trabzonsporlular Cordon Cafe'ye diye.

Yapmasa mıydım ?
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X