Günaydin Dostlarim tam 5 kisiydik dünden itibaren 7 kisi olduk , 2 kisi Türkiyeden geldi tanimiyorum usaklari sordular bizide alabilirmisindiye niye omasin dedim , ve 7 tsli cilgin cikti yola !!
Haberiniz olsun !!! Yardim isterseniz bana bir caldirin ben geri aryabilirim sizi .
Cubukcu Hasan 0049-15781752333
sevincliyken ne kadar da yardımsever oluyosun sen oyle, bravo sana
ArkadaŞlar findikzadeden cerrahpaŞa yÖnÜne yÜrÜdÜkten 100 metre sonra saĞ tarafta arapgİr vakfi bİnasini gÖrÜnce saĞa dÖnÜp 50 metre sonra saĞdakİ İkİncİ sokaĞin gİrİŞİnde kÖŞesİnde tekel bayİsİ var karŞisi Çukurbostan
Ben ilk defa bu derneğimizde maçı izledim oldukçada beğendim gayet şirin güzel bir dernek serviste gayet iyidi abi sürekli çayları getirdi sıcak sıcak sigara içenler için azcık sorun oldu ama onada çare bulundu
Tolga'nın kurtarışlarından sonraki alkışların inlettiği kadar kaçan pozisyonlarda yöresel tabirler duyulmaya değerdi
Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler...
Bizim Pendik totem mi tuttu ama İnter takımı bir 5 dakika daha dayanamadı
Geri zekalılar.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
fındıkzadedeki organizasyon ortam çok güzeldi.. tek ciddi sıkıntı sigara içilmesiydi.. içilmesin diye ricada bulunduk ama saygı gösterilmedi buna üzüldüm açıkçası... ağzına mukayet olamıyormu insan bilemiyorum..neyse.. yeni organizasyonlarda görüşürüz inşallah..
Herkese teşekkürler...
Bilmediğimiz yer değil hani...
Ayağımıza kadar gelmişsiniz
Eve 100 metre falan yani
Örnekalan Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği...
Yorum