arkadaşlar 61. sayfaya girmişiz bu konuda.... ben bi tribün şov yapayım http://www.tmresimler.com/data/media/115/0.jpg
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014
Daraltma
X
-
İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar nedir son durum başkan cidden ispanya'da mı ?
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi İspanyada..
Yorum
-
En kötüyü düşünün. Farzedin ki yönetim gidiyor. Bir sağ bek alınır, Faty göbeğe monte edilir, Taner de ihtiyadi olarak alınır sezona girilir...Kimseden aşağı da kalmaz bu kadro Allah'ın izniyle...Yönetim gider gelir...En kötüsü bu...
En iyisi başkan ın eli oldukça güçlenir...iyi( nasıl oluyor bilmiyorum) bir hoca ile anlaşılır önceden belirlenen oyuncular transfer edilir. Kombine satmak ve atmosfer tazelemek için de Fatih alınır...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar özür dileyerek soruyorum Sadri başkan kongreye girecek mi? , girmeyecek mi?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008 Eylül ayına kadar aidatını yatıranlar bu kongerede oy kullanabilecek.
Yorum
-
İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattar ilk geldiği sene iyi küfür yiyordu sen hikaye kitabındamı okudun bunları
Yorum
-
İlk olarak joseph61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak nerden peki başkan aday olmayacağm demiş neden ispanyada
İki hocayla görüşüyormuş.
Anlaştığı hocayla birlikte gelecekmiş.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ligtv'de söylediler.
İki hocayla görüşüyormuş.
Anlaştığı hocayla birlikte gelecekmiş.
Yorum
-
İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar 61. sayfaya girmişiz bu konuda.... ben bi tribün şov yapayım http://www.tmresimler.com/data/media/115/0.jpg"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum