Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar 61. sayfaya girmişiz bu konuda.... ben bi tribün şov yapayım http://www.tmresimler.com/data/media/115/0.jpg

Yorum

• 2008 Eylül ayına kadar aidatını yatıranlar bu kongerede oy kullanabilecek.

Yorum

• İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar nedir son durum başkan cidden ispanya'da mı ?
        Evet abi İspanya'da..

Yorum

• ne tribün şov be kardeşim klasik oturan çekirdek çıtan maraton tribünü görüntümüz işte malesef...
          Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet abi İspanyada..
            kaynak nerden peki başkan aday olmayacağm demiş neden ispanyada

Yorum

• En kötüyü düşünün. Farzedin ki yönetim gidiyor. Bir sağ bek alınır, Faty göbeğe monte edilir, Taner de ihtiyadi olarak alınır sezona girilir...Kimseden aşağı da kalmaz bu kadro Allah'ın izniyle...Yönetim gider gelir...En kötüsü bu...

En iyisi başkan ın eli oldukça güçlenir...iyi( nasıl oluyor bilmiyorum) bir hoca ile anlaşılır önceden belirlenen oyuncular transfer edilir. Kombine satmak ve atmosfer tazelemek için de Fatih alınır...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum Sadri başkan kongreye girecek mi? , girmeyecek mi?
                Kesin olarak belli değil diye biliyorum...
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2008 Eylül ayına kadar aidatını yatıranlar bu kongerede oy kullanabilecek.
                  kongrede yerimizi alacağız inşallah trabzonsporu hak eden kişiler yönetimde olacaklardır.

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yattar ilk geldiği sene iyi küfür yiyordu sen hikaye kitabındamı okudun bunları
                    Yattara ilk geldiği sene hemde çoğu zaman sonradan girerek asist kralı oldu. Benden başka hatırlayan yok mu?

Yorum

• İlk olarak joseph61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaynak nerden peki başkan aday olmayacağm demiş neden ispanyada
                      Dün Ligtv'de söylediler.

İki hocayla görüşüyormuş.
                      Anlaştığı hocayla birlikte gelecekmiş.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün Ligtv'de söylediler.

İki hocayla görüşüyormuş.
                        Anlaştığı hocayla birlikte gelecekmiş.
                        peki bu olağanüstü kongre ne

Yorum

• Bu karar için başkana teşekkür ediyorum .

Son kez anladık bu kulüp iki kanadın ortak iştiraki ile yönetilemiyor .

Ya bu kanserli hücreler kesilip atılacak , ya da etrafımızı daha da sarmaya ve öldürmeye devam edecek .

Yorum

• İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar 61. sayfaya girmişiz bu konuda.... ben bi tribün şov yapayım http://www.tmresimler.com/data/media/115/0.jpg
                            2 gündür sinirden kendi kendimi kendimi yiyorum ama buna çok güldüm...
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Mehmet Topuz bjk'le

Kayserispor Fb'le anlaşmış

Yorum

• Sadri ŞENER bıraktıktan sonra yeniden aday olmazsa Mehmet ALİ YILMAZ'ı istemedende olsa kulübün başına getirelim. (?)
                                Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                                O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X