baktılarki trabzon ve sivas doludizgin gitiyor engel olmak için her yolu deniyorlar bugün bütün gazeteler yok hakemler galatasarayı yendirdi.yok fenerbahce ofsaytan 2 gol yedi.amaç farklı hakemleri ve federasyonu etkilemek bundan sonra onlara bol keseden çalmak.bu sene fenerbahcenin yendiği takımlara bakın yüzde sekseninde rakip on kişi kalmış öyle almışlar macı.ve dün akşam hakem tamam ofsaytları kacırdı belki kırmızı kart neyin nesi sonra emre önünde rakibe resmen vuruyor küfretiyor tık yok.galatasaray macında lingoln haklı yere attı hakem mağdur olan kayseridir adamların 2 tane yüzde yüz penaltısını vermediler galatasarayın l penaltısısnı vermediler.ilk devre hakemlerlen maçları alırlarken sesiniz çıkmıyordu şimdi ne oldu ve iki maçtada hakemler hem istanbulspora hemde kayseriye haksızlık yaptı.amaç farklı söylediğim gibi...
Ve Beklenen Oldu!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
arkadaşlar her işimize gelmeyen haberi "yalan" "saçma" yada "ön kesme" olarak adlandırır da işe bir de öbür açıdan bakmazsak kendimizi kandırırız gibi geliyor. çünkü şöyle bir soru sorun kendinize.
1) yönetim neden sözleşme uzatmıyor
2) yönetim neden kesin bir dille tekzip etmiyor
3) yönetimin sözleşmeyi uzatmak için tek beklediği şampiyonluk mu? yani 20 yeni transferli bir takım ligi 2. bitirirse başarısız mı sayacaz?
4) yönetim ersun yanal a verdiği parayı gelecek sene de vermeyi düşünüyor mu?
5) ersun yanal ın yarı parasına dahi çalışacak "yerlinin yerlisi" bir şenol güneş fırsatı varken yönetim hangisini tercih eder?
6) bu takıma hayatının en büyük travmasını yaşatmış şenol güneş in kendini affettirmesi için kadro açısından en şanslı olabileceği dönem, şenol hoca da bu fırsatı kaçırmak ister mi?
bu açıdan baktığımızda ve yönetimin tutumuna baktığımızda haber mantıklı olabileceği imajı veriyor. bu demek değilki ben de bu haberdeki düşüncedeyim. bana kalırsa en az 2 yıl daha ersun hocayla sözleşme yenilenmeli ancak ben yönetimin gerçekten bunu istediğini üzülerek de olsa zannetmiyorum. bu arada 6. maddeden sakın şenol hocanın böyle bir tezgah hazırlandığını ima ettiğim düşünülmesin çünkü insan olarak da bildiğim şenol güneş in mesleki ahlakına sonuna kadar güvenirim.
böyle haber çıkmasını istemiyorsak sözleşmesini uzatırız ve ellerine malzemeyi vermeyiz. insana unu yağı şekeri verip de sonra "neden helva yaptın?" denmez.En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 16:25.61,5
Yorum
-
en azından ersun hoca nın yerine gelecek hoca olarak şenol güneşi göstermişler buna da şükür
olacak iş değil trabzonspor bu kadar işyi giderken,antrenörü ve futbolcusu birbiriyle bukadar uyumluyken bu uyuma bide taraftar katışmışken kafaları bulandırmanın hiç gereği yok,bu tür saçma haberlere gülüp geçelim hep birlikte.
her nekadar oyuncu değişikliklerini beğenmesemde bu takımı başarıya götürecek olan kişi ersun yanaldır,uzun vadede sürdürmeliyiz ersun hocayla ilişkiyi,bu takımı o başarıya götürür oda baaşrıya aç bizde açız,onun için ersun hocaya destek vererek yolumuza devam edelimne mutlu türküm diyeneYorum
-
Ben sizden çok daha sorumlu bir yazı beklerdim.
Efsane futbolcuların yeni şampiyonlukları istemediği kısmı sizce ne kadar doğru?
Eğer bunu yürekten yazmışsanız,bundan sonra boşu boşuna şampiyonluk falan beklemeyelim derim.
Bu düşüncede Trabzonspor taraftarları olması beni çok üzdü.
Değerli kardeşim, ben sana kesinlikle efsane futbolcuların yeni şampiyonluklar istemiyor demedim!!! Konuyu anladığın gibi yorumlama... Efsane futbolcular, bu kadro ve bu hocayla Trabzonspor şampiyon olursalar papuçları dama atılacak ve savundukları bazı tezler -ki bunların içinde en önemlisi olan Trabzon kökenli futbolcular olmazsa bu takım şampiyon olamaz- tezidir.Bu tamamen çürüyecek... Takımı ve hocayı eleştirenler artık eskisi gibi okunmayacak ve tv ekranlarında prim yapmayacak... Ben bunları söylemeye çalışıyorum.Eğer efsane futbolcularımız diye tabir ettiğimiz büyüklerimiz bu takıma bu zamanda sahip çıkmazsa ne zaman çıkacaklar?
Necmi kaptanımızın Alanzınho gibisi Trabzon'da çok deyimini ben şu şekilde anlarım.Yahu bu kadar para bu adama verilir mi? Yazık günah bu paralara... Bizde onun boyunda bir dünya adam var
Maçını daha izlemeden bu şekilde bir yorum yapılıyorsa, ben ancak bu şekilde algılarım... Yoksa dediğim gibi bu yazdıklarının ne takıma ne de Trabzon'a bir faydası yok!...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Bugün bir medya organında yönetim kurulumuzun sezon sonu için Teknik Direktör Sayın Ersun Yanal ile ilgili izleyeceği tavır ve Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Faruk Özak’ın yakın çevresi kanalıyla Şenol Güneş’i kulübe empoze etmeye çalıştığı yönündeki haberler üzerine bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Söz konusu haberde yer alan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın sözleşmesiyle ilgili rakamlar ve üretilmeye çalışılan komplo teorilerinin tamamı gerçek dışıdır. Yönetim kurulumuzun göreve geldiği günden bu yana son derece uyumlu bir çalışma süreci geçirdiği Ersun Yanal ve ekibini tüm camia bizlerde başarılı olarak görmekte ve planlarımızı buna göre yapmaktadır. Takımımızın zirvede bulunduğu ve gerek futbol gerek mücadele gerekse de toplumsal destek anlamında taraflı tarafsız herkesten övgü aldığı bu günkü süreçte farklı spekülasyonlar yaratıp gündemi değiştirme çabalarını iyi niyetli olarak görmemiz mümkün değildir. Turkcell Süper Ligi’nde yer alan 18 takımın teknik direktörünün 13’ünün sözleşmesi Mayıs 2009 tarihinde dolarken sadece Trabzonspor’da görev yapan teknik adamın durumunun tartışılmaya açılmaya çalışılmasının asıl amacının kaos yaratmaya yönelik olduğu apaçık ortadadır. Teknik Direktörümüz Yanal ile sürekli görüşme halinde olan yönetim kurulumuz, sözleşme konusunda makul bir zaman zarfında değerlendirme yapma teklifini getirmiş, lig yarışının yoğun bir tempoda devam ettiği şu günlerde konsantrasyonunu tamamen takım üzerinde yoğunlaştırmış teknik direktörümüzden de olumlu karşılık almıştır. Gerçekler bu yöndeyken ayrıca ne eski teknik direktörümüz Şenol Güneş’in bu yönde bir beklentisi ne de bakanımız Sayın Faruk Özak’ın yönlendirmesi söz konusudur. Trabzonspor takımı camiasıyla bütünleşmiş bir ortamda yoluna devam ederken daha önce de olduğu gibi elbette birileri tarafından yaratılacak suni gündemlerle engellenmeye çalışılacaktır. Bu doğrultudaki tavırları kınıyor, tüm taraftarlarımızı bu tarz söylemlere itibar etmeden, gerekli bilinçle kulübüne sahip çıkmaya devam etmeye çağırıyoruz”
Resmi site
Güzel açıklama olmuş.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Bugün bir medya organında yönetim kurulumuzun sezon sonu için Teknik Direktör Sayın Ersun Yanal ile ilgili izleyeceği tavır ve Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Faruk Özak’ın yakın çevresi kanalıyla Şenol Güneş’i kulübe empoze etmeye çalıştığı yönündeki haberler üzerine bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Söz konusu haberde yer alan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın sözleşmesiyle ilgili rakamlar ve üretilmeye çalışılan komplo teorilerinin tamamı gerçek dışıdır. Yönetim kurulumuzun göreve geldiği günden bu yana son derece uyumlu bir çalışma süreci geçirdiği Ersun Yanal ve ekibini tüm camia bizlerde başarılı olarak görmekte ve planlarımızı buna göre yapmaktadır. Takımımızın zirvede bulunduğu ve gerek futbol gerek mücadele gerekse de toplumsal destek anlamında taraflı tarafsız herkesten övgü aldığı bu günkü süreçte farklı spekülasyonlar yaratıp gündemi değiştirme çabalarını iyi niyetli olarak görmemiz mümkün değildir.
Turkcell Süper Ligi’nde yer alan 18 takımın teknik direktörünün 13’ünün sözleşmesi Mayıs 2009 tarihinde dolarken sadece Trabzonspor’da görev yapan teknik adamın durumunun tartışılmaya açılmaya çalışılmasının asıl amacının kaos yaratmaya yönelik olduğu apaçık ortadadır. Teknik Direktörümüz Yanal ile sürekli görüşme halinde olan yönetim kurulumuz, sözleşme konusunda makul bir zaman zarfında değerlendirme yapma teklifini getirmiş, lig yarışının yoğun bir tempoda devam ettiği şu günlerde konsantrasyonunu tamamen takım üzerinde yoğunlaştırmış teknik direktörümüzden de olumlu karşılık almıştır.
Gerçekler bu yöndeyken ayrıca ne eski teknik direktörümüz Şenol Güneş’in bu yönde bir beklentisi ne de bakanımız Sayın Faruk Özak’ın yönlendirmesi söz konusudur. Trabzonspor takımı camiasıyla bütünleşmiş bir ortamda yoluna devam ederken daha önce de olduğu gibi elbette birileri tarafından yaratılacak suni gündemlerle engellenmeye çalışılacaktır. Bu doğrultudaki tavırları kınıyor, tüm taraftarlarımızı bu tarz söylemlere itibar etmeden, gerekli bilinçle kulübüne sahip çıkmaya devam etmeye çağırıyoruz”
Kaynak : Trabzonspor.org.trTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Son söz söylenmiştir arkadaşlar, bunun üzerine daha fazla zaman harcamak yorumlarda bulunmak abesle iştigaldir. Hatta bir takım medya organlarına itibar kazandırmaktır. Enerjimizi başka yerlerde harcayalım.
Anlayışınıza sığınarak bu sebeblerden dolayı başlık kitlenmiştir.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum