Ve Beklenen Oldu!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misina
    • 20.07.2006
    • 8291
    • İşçi
    • Trabzon

Takım gümbür gümbür ilerliyor gündem sıkıntısı yaşayan medya bişeyler karalamya çalışıyor işte.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• My
      • 09.06.2004
      • 24460
      • Aydın

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
      Ahmet Ağaoğlu bu konuyu konuşuyor.

"Bunları yazanın ismi yok! Adamsan çıkıp söylesene bunları söyleyen kim!"

Gibi sert ifadelerde de bulundu.
      Sonrada tamamladı "çünkü YALAN!"
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• ilhan
        • 21.01.2007
        • 36196
        • İzmir

İlk olarak My tarafından gönderildi
        Sonrada tamamladı "çünkü YALAN!"
        -edildi
        -yapıldı
        -vurgulandı
        -dile getirildi

Bunları yazanlara çok fena giydirdi ama.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• cyberentalpi
          • 22.07.2005
          • 4947
          • İzmir

Necmi perekli sirin berber serdar bali
          al birini vur otekine. Balinin Ersun Hoca ya cikis yaptigi gunler devran dondu diyelim.
          Perekli nin ben daha Ts ye guc verici yazısını gormedim.
          Efsane futbolcu vb apoletleri takım baltalama yapamaz. O kadar yoldan gelen Bmn den arkadaslari kovan adamdi dimi bu.

Efsane diye adama tepki vermeyecek degiliz. Bıraksınlar yeni efsane dogsun. B
          13 Vitor Hugo

Yorum

• only ts
            • 21.03.2008
            • 4032
            • guzel meslek valla
            • Hollanda

korktugum bır sey varsa o da 96 sezonunun tekerurudur.. ama bu oyuna gelmeyecegız buna ınanıyorum sampıyonluk yolunda bızı hedeflerımızden koparamayacaklar.. Allah yukarda
            u will need justice at the end..

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.08.2006
              • 8220
              • Operatör
              • Trabzon

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
              Şenol Güneş ile ilgili bir olayı yorumlarken referansın Haluk Ulusoy olmasın hiç değilse. Komik yahu... Tamam, adamı teknik açıdan beğenmeyebilirsin. Ben de onu çok sevmeme rağmen Ersun Yanal'ın daha yararlı olacağını düşünüyorum mesela. Ama Şenol Güneş hakkında bu çapta konuşabilecek topu topu 4-5 tane Trabzonsporlu vardır, ve bunların hiç biri 17 yaşında değildir.

Şenol Güneş Trabzonsporluluğumla gurur duymamı sağlayan önemli bir değerdir. Sevgi tercih meselesidir, ama saygıyı herkes, hem de eşek gibi göstermeye mecburdur.
              Emrah, seni daha sık aramızda görmek istiyoruz bilesin
              İlk olarak chovy tarafından gönderildi
              Aksal abi ,

ellerine , yüreğine sağlık.

Vizyon; geleceği görebilme sanatıdır. Bu manada yorum yapanlar, geçmişte bazı takımları çalıştırıp başarısız olmuşlarsa, çalıştırdıkları takımlardan kovulduktan sonra ellerine kalem alıp yorum yapabiliyorlarsa, bir takımı, bir futbolcuyu bu şekil eleştirebiliyorlarsa, Trabzonspor’u karıştırma adına vara-yoğa konuşuyorlarsa, ben o insanların sadece kişiliklerine saygı duyarım, futbol bilgilerine asla…

Aksal Yavuz

Şenol Güneş, en verimli faydalı olacağı dönemde, en birikimli ve tecrübeli zamanında ilkesiz yönetim anlayışı yüzünden küsüp gitti. Hoca olarak Trabzonspor'daki misyonunu tamamladığını düşünenlerdenim.

Ersun Hoca'ya sahip çıkmak için Şenol Güneş'e sallamaya kimsenin hakkı yok. Ölçüsüz ve mesnetsiz reaksiyon sadece bize zarar verir. Şenol Güneş bu camianın kilometre taşlarından biridir. Kaleminden mürekkep yerine necaset damlayan mikro milliyetçilerin adını kullanmasına bakmayın, Güneş ne öz evlatçıdır ne de lobici. Taktik, teknik olarak eleştiri futbolun bir parçası. Edebince ve hakkaniyetle yapılan eleştirinin başımın üzerinde yeri var.

Trabzonspor'un kaptanı ve hocası olarak Milli Takım'a dünya üçüncülüğü apoleti taktırmış bir adamdan bahsediyoruz. Onca skandal ve fiyasko neticeye rağmen yaygın medyanın kahir ekseriyetle "imparator" ilan ettiği Fatih Terim'e gösterilen teveccühe bir bakın bir de kirli zihin ve kalemlerin dolduruşuna gelerek Şenol Güneş'e kendi camiasından gösterilen tepkiye. Edep yahu!

Sadede gelelim: Bunları birkaç hafta önce gündeme getiren kişi benim. Benden önce yazan varsa affola. Bu mesele gündemden düşmeli ve görünen o ki bunun tek yolu da yönetimin bir an önce Hoca'yla mukavele yenilemesinden geçiyor.
              Bizim düşündüğümüz şeyleri Hoca da yönetim de mutlaka düşünüyordur. İnşallah bir kriz haline gelmeden bu mesele hallolur.
              İtidali elden bırakmadan, uyanık kalarak desteklemeye devam edelim.
              Yüreğine sağlık hocam. Kızdığım da oluyor size bana yazacak birşey bırakmıyorsun diye. Yüreğine sağlık.
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• TSezgin61
                • 29.01.2005
                • 10709
                • Almanya

zaten suanda medyanin bu konuyu ele almasi tamamen yönetimin hatasi, istanbul medyasinin degil. onlarin görevi bu zaten bizle ugrasmak. yönetimin görevi onlara bu firsati vermemek.

Yorum

• magicyattara
                  • 12.04.2006
                  • 10940
                  • Elektronik Müh.
                  • Trabzon

İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi
                  Sorun bu yazı durup dururken yazılmadı...bu yazı geçmiş yazılanlar değerlendirilerek ve serdar bali'nin yorumları dinlenerek yazıldı...
                  Yazılanlar da ve söylenenler de art niyet var demek istemiyorum ama bu izlenimi veriyorsa suçlu buna yorum yapan olarak bizler değiliz sanırım..
                  Ben Şampiyonluk bekliyorum arkadaşım..bu sene olur bir dahaki sene olur..ondan sonraki sene olur...Sorun burda başarının yakalanmasında değil başarıya giden yolda gereksiz yorumlarla budama çalışmasına geçilmesinde...
                  Eğer ki bu klübe emek vermiş bir büyüğümüz 2 hafta önce gelen bir topçuyu bu şekilde eleştirebiliyorsa bence bir soru işareti vardır bu durumda...evet ben bilmiyorum efsane kadronun olduğu dönemi yaşım itibariyle ama merak ediyorum o dönemde gelen herhangi bir futbolcu bir maçta 3 gol 5 asist mi yapıyordu...
                  aslında bizlerin en büyük tepkisi bu tip yazı yazarak bir kısım taraftarımızın kafasında durup duruken soru işareti yaratılmasına...
                  Ayrıca spor yazarlığı diye bir meslek varsa; bu meslek bana spor hakkında bilmediklerimi öğretecek bana yeni bakış açıları kazandıracak bir meslek olmalıdır...yoksa sana yürekten söylüyorum bu forumdan ben sana 40 tane adam söyleyebilirim bu tür abilerimizden çok daha iyi spor yazarlığı yapacak.....
                  Herkesin isteği şampiyonluk sadece senin değil.
                  Bu yolda yapılan yorumlarda daha iyisini bulabilmek adına yapılır.

Ben kimsenin takımı yıkmak için yorum yapabileceğini düşünmüyorum.
                  Sağda solda yapılan ıvır zıvır kulislerinde dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
                  Üç tane beyinsizin,sadece şimdi değil ezelinden beri yaptıkları muhalefetin ciddi bir şeymiş gibi saklı saklı bu forumlarda anlatılmasına gülüyorum.

Trabzonspor camiası o kadar küçük değil.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• afsbahar
                    • 30.07.2007
                    • 722
                    • SMMM
                    • İstanbul

Bence Ersun Yanal doğma büyüme Trabzonlu hem de Merkezden, Song Maçkalı, Egemen Sürmeneli, Yattara Farozlu, Sylva Akçaabatlı, Cale Beşikdüzü-Selçuk Tonyalı, Colman Arsinli, Serkan Dernekpazarından, Umut Oflu, Gökhan Ünal Vakfıkebirli, Ceyhun Hayratlı, Faty Papy Köprübaşılı, Ferhat Çarşıbaşılı, Tayfun Tonyalı, Alanzinho Çaykaralı, Isaac Yomralı, Giray Şalpazarından, Barış Araklılı, Hüseyin Düzköylü, Onur Boztepeli, Tolga Değirmendereli, Göksu Erdoğdulu, Kemal Özdeş Beşirli'den bu arkadaşlar hepimizin hemşerisidir. İyi Trabzonludurlar. Ben Trabzonspor forması için ter döken her futbolcunun ve her görevlinin İyi bir Trabzonsporlu olduğuna inanıyorum. İtirazı olan var mı?

Trabzonspor forması için en küçük bir faydası olan insan benim hemşerimdir, Trabzonludur. Ben ne kadar Trabzonluysam, siz ne kadar Trabzonluysanız bu kadrodaki savaşçıların hepsi Trabzonludur.

Hepimiz eleştiriyoruz Umut'u, Tayfun'u, Ferhat'ı, Barış'ı, Isaac'i, Colman'ı, Hüseyin'i, Yattara'yı .. yeri geliyor akıl almaz hakaretler ediyoruz ama hepsini çok seviyoruz.

Ersun Yanal'a ve ekibine desteğimizi, futbolcularımıza inancımızı, Yönetimimize teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.

EL ELE HEP BİRLİKTE İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SON HAFTADA EN TEPEDE olacağımıza ve bu yıl 7. kez şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Allah yolumuzu açık etsin.
                    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Erdal
                      • 06.09.2006
                      • 23158
                      • Sakarya

Yukarıdaki yoruma ne denirki? Amin....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ilhan
                        • 21.01.2007
                        • 36196
                        • İzmir

afsbahar,

Abi sayfa görüntüsü için alıntılamıyorum ama harikasın. Tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yusufyilmaz
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 17.02.2007
                          • 172
                          • TEKNİKER

eğer haber doğruysa şenol güneşçiler kına yaksınlar benden hakiki hint kınası.
                          arkadaşlar trabzon sporun başarısını isteyen kadar istemeyen adamlarda var.
                          şimdi bu takımı hangi başkan sampiyon yaparsa onun heykelini dikerler trabzona .geçmişte bu klupte gorev yapmış ve yaparkende klubu yiyen üstüne üstlük klubu basarısızlığa ugratan onlarca adam var.bu adamlar trabzon sporun başarılı olmasını istemezler.başarısızlıktan prim cıkaran adamlardır bunlar .sadece yonetimde de değil bu basında da var geçmişte hep beraber gördük kluptenn birilerinden para alınmış bazılarının alyehinde veya para aldıkları kişilerin lehinde yazılar yazarak kalemini satanlarda olmuş .şimdi onlara benzer olaylarmı tekrarlanıyor.içerden saglam bilgi aldım ne demek.sana hangi yedigi ekmege pisleyen kansız bilgi vermiş.
                          arkadaşlar bu tur polemiklere girip gereksiz yere kendimizi germeyelim.unutmayalım
                          camiamızda bizim başarımızı cekemetenlerde var.düşman içimizde bulup yok etmek te yonetimin işi.biz prim vermeyeceğiz. yonetimde ayıklayacak
                          saygı ve sevgilerimle....
                          kendi gitti avatarı kaldı yadigar.seni çekemediler dostum lastik koptu!!!!!

Yorum

• Onur Civelek61
                            • 26.02.2007
                            • 7159
                            • Finansal Danışman
                            • İstanbul

Bu haberlerden daha çok çıkar komik haberler bunlar gülün geçin
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• sessizkral_1
                              • 20.10.2006
                              • 11462
                              • Bursa

Burdan Bordomavi.net yöneticilerine rica ediyorum site girişinde bir bildiri yayınlasak bu konuyla alakalı yönetime taraftar olarak sözleşme istediğimizi belirtsek
                              En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 14:40.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Tekke
                                • 31.05.2004
                                • 2443
                                • Bankacı
                                • İstanbul

Ersun Hocamızdan memnunuz

Kim ne derse desin, ben takımımı izlerken MEST oluyorum, Ersun Hocamızdan memnunuz. Forvetlerimiz biraz daha tecrübeli ve becerikli olsa, 10 puanımız daha vardı, ama olsun onların da farklı yetenekleri var. Forveti yerli olan SON 15 YILIN TEK ŞAMPİYONU olacağız belki de (ama MİLLİ olamamaları da ironi).

Trabzon yine Efsane olma yolunda, kısıtlı imkanlarla, 4,5 yabancı ile yine zoru başarma yolunda.

Kim ne derse desin...
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...