Ve Beklenen Oldu!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • afsbahar
    • 30.07.2007
    • 722
    • SMMM
    • İstanbul

Beklediğimiz gibi şampiyonluk sürecinde birsürü engel olacak karşımızda. Kimileri içimizden olacak bize çelme takacak, kimisi dışarıdan olacak Hocanın aklını bulandıracak, kimi MHK'den federasyondan olacak, Medyadan futbolcularımıza çamur atılacak. Hepsiyle karşılaşacağız. Anadolu takımları bizim maça çıktıklarında 3 başlı canavar gibi oluyorlar, birini indirsen diğeriyle uğraşıyorsun.

Taraftar olarak bütünlüğümüzü ve birlikteliğimizi bozmamalıyız. Sezon sonunda şampiyon olarak herkesin ağzının payını vermeliyiz.
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Anıl Caner
      • 02.02.2005
      • 4926
      • Öğrenci
      • Kocaeli

çaykara'ya kim düşecek diye ilgiyle okudum. alanzinho paşa geldi .

mesaja ben de yürekten katılıyorum. alkışlar afsbahar'a...
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• erol_izm
        • 14.02.2006
        • 417

BMN'de bu konuyu tartışmak bile gereksiz. Adamların ekmeğine yağ sürüyoruz. Burada tartışılan konu mutlaka dahada büyüyecek ve büyütülecektir. Bence konu kilitlensin. Konuştukça büyütüyoruz.
        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlker ToSun
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 17.07.2007
          • 2917
          • İstanbul

arkadaşlar yönetim hemen ersun hocayla sözleşme yenilemeli.
          sözleşme yenilememek, sezon sonundaki durumu beklemek bu haberin doğruluğunu kanıtlar. ve istanbul basını da haklı olarak bu konuyu pişirip pişirip önümüze koyar. ama adamlara çok da kızmamak lazım bence biz adamın eline malzemeyi veriyoruz, sonra o malzemeyle yemek yapınca neden yemek yaptın diyoruz. malzeme vermeyelim, yönetim kararlı bir duruş sergilemeli.
          61,5

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
            • 26.12.2005
            • 16490
            • Trabzon

ersun yanal artık imza çaksın 2 yıllık olsun bitsin yani iş
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• DNA-TS
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 18.02.2007
              • 5661
              • Mimar
              • İstanbul

heyttt beee habere bak... gecen hafta yattarayı sattılar ondan önce colmanı playboy yaptılar şimdi hocaya kafayı taktılar..bakalım yarın neler cıkacak medyada...

Yorum

• zarha6155
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 20.11.2008
                • 219
                • Esnaf
                • Trabzon

Şampiyon olsak bile Yanal'a yıllık 1 600 000 avroyu çok görecekmiş.
                Ne diyor şerefsiz ist. basını... Şampiyon olalım adamın altından heykelini dikeriz... Ne ücretinden indirim yapacağız.
                Kaynak zaten aydın doğanın medyası bunlarda her zaman yalan haber de çıkar.
                İddia edilmiş. Şerefsizler kim iddia ediyor onu da söylesenize...Söyleyemezler ki çünkü yok böyle birşey.

Yorum

• Pirselimoğlu
                  • 09.10.2008
                  • 480
                  • BİYOLOG

dün akşam trt1 de satdyumda mehmet demirkol aynı bu yazıya benzer şeyler anlattı , yok şu an bunlar konuşulmaya başladı, şenol güneş gelebilirmiş, bu söylentiler trabzonsporu hedeften uzaklaştırır fln, dengesiz sen bunları söyleyene kadar biz duymamıştık, asıl söylentiyi sen çıkarıyorsun.
                  ATAMIYANA ATARLAR...
                  galatasaray fransadır !

Yorum

• W_O_L_D_A
                    • 05.08.2007
                    • 1406
                    • ünt ögrencisi
                    • Ankara

makaveleyi biran önce imzalatıp şu enbesilerin sesini kesmeleri lazım
                    Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                    Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• capa
                      • 11.09.2006
                      • 324
                      • Elektrik-Elektronik Müh.
                      • Trabzon

Her zaman ki bizans oyunları,

Bunlara alııştıkta Ersun hocayı koruma namına Şenol Güneş gibi bir değere atıp tutmanın ne anlamı vardı onu anlamadık. Yazıktır...

Dün akşam Mehmet Demirkolu dinlerken sinirimden yerimde duramadım. Takım bu kadar iyi giderken bunu buldun söyleyecek. Zaten konuşurken kendi de inanmıyordu dediğine geveleyerek konuşuyordu.Erdoğan Arıkanda ben böyle bişey duymadım dedi

Eğer Beşiktaşı da yenersek artık Ersun hoca medyada seneye fenerle anlaştı haberleri çıkar...
                      12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                      - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                      Darbe sırası bizde...

Yorum

• Ertan 51
                        • 14.08.2006
                        • 13106
                        • Emekli
                        • Niğde

İlk olarak korgpa800 tarafından gönderildi
                        Şenol GÜNEŞ başımızın tacıdır...ancak ne demişler EL ELDEN ÜSTÜNDÜR...Ersun hocamız bu işi iyi yapıyor..en beğendiğim tarafı ise ;dikkat ediniz hoca hiçbir topçuyla sorun yaşamadı...kendiside söylüyor zaten''futbolcu burada olmaktan mutlu olmalı''...daha ötesi yok zaten...
                        İdi Amin i görünce Mustafa Yılmazla aynı düşünmüşüz ilk defa diyecektim meğerse bu İdi Amin başka İdi Amin miş
                        korgpa800
                        aynen öyle.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• LazAnisT
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 21.02.2005
                          • 11617
                          • BASIN- YAYIN
                          • İstanbul

Ben bu haberi milliyette okudum.Açıkcası Milliyet spor servisini çok beğenirim ama bu haber tam bir fiyasko.

Yorum

• Muhammed KOÇ
                            • 18.08.2007
                            • 5232
                            • Öğrenci
                            • İstanbul

hiç dert etmiyorum siz de etmeyin derim
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Murat Erdem
                              • 17.07.2007
                              • 9181
                              • SERBEST
                              • Antalya

Arkadaşlar, işin özünde para var. Hemde büyük para. Şampiyon takım doğrudan şampiyonlar ligi gruplarında oynayacak. Buda ayak bastı parası, tv gelirleri, artan sponsorluk gelirleri ve lisanslı taraftar ürünleriyle beraber minumum 20 milyon Euro luk rant demek.
                              Adama kolay kolay yedirmezler o parayı dertleri o.
                              Paranın olduğu yerde, üstelik çok olduğu yerde her türlü dolap döner. Alışcağız buna...

Yorum

• el_conquistador
                                • 31.12.2006
                                • 1765
                                • Ögrenci
                                • Almanya

Arkadaslar bu konuda söyleyecek cok sey var aslinda.

1. Bugünün küresel futbol'unda takimlar veya kulüpler artik birer sirkettir ve kurumsal yönetilmek zorunda. 70'li yillarda lokal güclenmeyle veya organizeyle sampiyon yada basari yakalayabilirdiniz. Ama bugün bu olay hemen hemen imkansiz. 70'li yillarda mesela bir Borussia Mönchengladbach gercegi var'di Almanyada. Su an o Gladbach'in durumu nasil acaba bileniniz var mi? Eger ice dönük bir Trabzonspor istiyorak, ancak Atletic Bilbao gibi bir kulüp olabilirsiniz, yani orta siralarda gezinen bir kulüp. Trabzonspor tabiki herseyiyle globallesecek diye bir durum yok. Cok önemli bir kendi altyapisini kurmasi, yöresel yetenekleri kesfedip, daha yukari seviyelere getirmesi. Burda Senol Günes'in 2002 Dünya Kupasinda söyledigi cok güzel bir söz var. Copacabana gibi Karadeniz sahilleri'de futbolcu bahceleri olabilir diye. Ama Trabzonspor ilk olarak her alanda en iyisi'ni yapmaya mecbur ve burda hic bir zaman bir insan'in kökeni önemli degildir. Su an Ersun Yanal'in belkide en büyük avantajidir Trabzon'lu olmamasi, cünkü disardan bakinca olaylara teshis'i koymasi cok daha kolay oluyor, cünkü bu sistemin icinde yetismis, büyümüs insanlar, kartlasmis, taslasmis sistemin bir parcasi oluyor ve onu kiramiyor. Teknik olarak Ersun Yanal'i anlatmaya zaten gerek yok. Ücretine gelince, Ersun Yanal bence su an bile aldigi her kurusu hakediyor. Onun disinda bir teknik direktör zaten en az en iyi futbolcusu kadar kazanabilmelidirki, otoritesi düsmesin. Yoksa siz kendinizi düsünün, sizden 3-4 kat daha az para alan bir sefiniz olsa ona ne kadar itimat edersiniz?

2. Senol Günes en son geldiginde bile Atay Aktug'un zorlamasiyla gelmisti cünkü Türkiye'de bir takim calistirmak istemiyordu. Gidisindede kendisi istifa edip gitmistir. Senol Günes'in bu takimin basina gercekten dönebilecegine inanan var mi arkadaslar? Onun disinda birde bunu etik olarak Senol Günes'e yakistiran birisi var mi? O düzgün kisilikli insan böyle seylere kendini alet etmez, buna kesinlikle inanmam.

3. Bu konuda Yönetim 100% sucludur. Sözlesmeyi uzatmayip böyle spekülasyonlara yol actiklari icin cünkü hep durmadan örnek aldigimiz Avrupa'da sezon ortasindada anlasmalar uzatilir, ordada yok biz sampiyonluga oynuyoruz falan diye bahane'de yoktur. Ya hocanizdan memnunsunuzdur, yada degilsinizdir. Uzatilmadigina göre, degiller. Eger ücret sorunsa, bu yönetim'in Serdar Bali'den pekde fazla ileri görüslü olmadigini gösterir. Eger ücret konusunda polemik yaratmak isteniyorsa arkadasllar, niye Yattara'nin aldigi ücret konusulmuyor? Onun sahada yaptiklari ortada ve takima katkisi Ersun Yanal'in yüzde biri bile degil!!!
                                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...