Ve Beklenen Oldu!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Çetin
    • 28.02.2006
    • 3283
    • Uzak Doğu

Şenol Güneş bu kulüpte misyonunu tamamlamıştır. Yaptığı işlere büyük saygı da duymaktayım ama kendisinin artık kulübe teknik direktör olarak gelmesinin bir şey katmayacağını düşünenlerdenim birçok arkadaş gibi.

İşin basın boyutuna gelince ben bu tarz haber yapanları haberlerini ispatlamaya davet ediyorum ispatlayamayanı da takımımız 4 puan öndeyken bilinçli olarak bulanıklığa soktuğu için ; şerefsiz, namussuz, haysiyetsiz, adi gibi sıfatları yakıştırdığımı belirtmek istiyorum.
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Emre B.
      • 08.09.2005
      • 8147
      • Turizm
      • İstanbul

Yönetimin acilen bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yapması ve Ersun Hocayla sözleşmeyi uzatması lazım.25 tane yeni futbolcuyu alıp, bu kadroyu zirveye taşımak her yiğidin harcı değildir.Takımda sakat oyuncu olmaması bile Ersun Yanal'ın antreman sisteminin başarısıdır.Bakın rakiplerimiz sakatlıktan kurtulamıyo.Ersun Yanal olmasa bu oyuncuların birçoğu Trabzonspor'da olmazdı.

Bırakalım artık şu ''öz evlat'' zihniyetini.Bu ''bizim olsun, küçük olsun'' zihniyetinden başka birşey değildir.Necmi Perekli geçen sene menejer değil miydi?Takımın halini hep beraber görmedik mi?Yaptıkları transferleri de, kaçırdıkları futbolcuları da, satmayı bile doğru düzgün beceremedikleri futbolcuları görmedik mi?Şimdi neden Alanzinho transferini eleştiriyo?Serdar Bali, daha Ersun Yanal antremana bile çıkmadan eleştirmeye başlamıştı.Biz olmasaydık Trabzonspor olmazdı
      diyecek kadar da kendini büyük görür.Yaptıklarınızı kimse inkar etmiyo ki.Ama bırakın artık öz evlat saçmalığını.Takım iyi gidiyorken hocaya destek verin.
      Şenol Güneş kaptanımızdır, çok önemli bir değerimizdir.Ona hain demek kimsenin de haddine değildir.Ama denedik olmadı, yine denemeye gerek yok.Kendisinin de tekrar Trabzonspor'un başına gelmek isteyeceğini sanmıyorum.Kendisinin de bir açıklama yapması lazım.''Bir Trabzonspor'lu olarak Ersun Yanal'ın en büyük destekçilerinden biriyim'' demesi lazım.
      En son Emre B. tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 13:21.

Yorum

• Ali İhsan
        • 24.03.2006
        • 7785
        • Bilg.Müh.
        • İstanbul

Efsane kadro sahada efsaneydi malesef kalemi-mikrofonu eline alınca ... Neyse ya.

Ha bu arada şu Yavuz Selim var ya orayı da çok merak ediyorum.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Gökhan BAYRAK
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 27.05.2008
          • 743
          • Trabzon

İlk olarak oflu_ömer tarafından gönderildi
          kim ne derse desin kulaklarimizi dikayalim ltf üzerimiz de daha cok oyunlar oynanacak biz hocamiz dan memnunuz (SENOL GÜNES ) FENERBAHCE KÜLÜBÜNE YAKISIR ANCAK BIZLER 1996 SEZONUNU UNUTMADIK GITSIN ALI SEN BASKANA YALVARSIN BELKI FENERBAHCE KÜLÜBÜ ONU ALIR BIZLERE IHANET EDENI BIZ AFFETSEK DE TARIH AFFETMEZ

YER YERIN DEN OYNAYACAK
          GÜNES BIZIM ICIN DOGACAK
          O GÜN HER KES BORDOMAVI BAYRAKLARLA
          SOKAKLARA CIKACAK

SOKAKLAR DOLUB TASACAK
          DÜSMANLAR CILTIRACAK
          ERSUN YANALLA EL ELE
          BORDOMAVIM SAMPIYON OLACAK

bu ne yaa şaka gibi :s

Yorum

• magicyattara
            • 12.04.2006
            • 10940
            • Elektronik Müh.
            • Trabzon

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
            Benim yazımı nasıl sen talihsiz bulduysan, Trabzonspor'un çeşitli kademelerinde görev almış eski bir futbolcularımızın bu tip yazılarını talihsizliğinde ötesinde buluyorum.Bu tip yazılar Trabzonspor'un şampiyonluğuna bir şey ilave etmez.Tam tersi bize zarar verir...

Alanzinho'nun sahada kaldığı 20 dakika içerisinde bizde bu tip adam çok demesini açıkcası yadırgadım, yadırgarımda... Yani bu kısacık sürede sahada kalan futbolcunun alternatiflerinin Trabzon'da bolca olduğunu nasıl söyleyebiliyorsun? Sen böyle yazarsan, adama da sorarlar ''yahu kardeşim madem vardı da neden ortaya çıkartmadınız?''

Benim yazdıklarımın işine gelen kısmını almışsın ama ben efsane kadroyu başımın üstünde yeri olduğunu söyledim, yazdım.Onlara hep minnet duyacağız, bir çoğumuzun Trabzonsporlu olmasına vesile oldular.Ancak, yıllardır bu takımda Trabzon'lu futbolcu yok, bu takım Trabzonlulardan olmadan şampiyon olamaz savsatasını artık bıraksınlar. Song,Egemen, Slyva bile benden daha iyi kolbastı oynuyor.Önemli olan takım olmak,
            futbolcuların nereli olduğunun çok önemi yok!

Sadece bu takıma destek çıksınlar diyorum.Dışardan zaten yeterince bize bu tip haberler, yazılar yazılıyor onlar bizden evvel bu konuda Trabzon'un hakkını savunmak zorundalar.O yüzden benim yazımın temel noktası bu... Destek olun diyorum...

Necmi Perekli bir maç yazısı yazdığını kabul edecek olursak Alanzınho'Yu bu kadar eleştirmesini neyle açıklayacağız? Trabzonda onlarcası var da ne demek? Zamanında Nuri Albayrak'ı en çok eleştiren büyüğümüz Necmi Perekli idi... Sonra ne oldu? Birden kendisi takıma menager oldu.Neden? Nuri başkanımızın döneminde en büyük eleştirileri kendisi yapmıştı.Bunu nasıl engelleriz diye düşünüp Necmi Perekli'yi göreve getirmişler.O kadar eleştirdiğin bir yönetimin, sırf sen eleştiri yapmayasın diye göreve davet ediliyorsun ve bunu kabul ediyorsun? Bu nasıl bir ilkesizliktir?

"Efsane Kadro dillerine pelesenk olmuş" şeklinde bir cümle kurmanızı yadırgadım.

"Onlara rağmen Şampiyon olacağız,bayrakları hazırlayın" da ne demek.
            Kimlere rağmen Şampiyon olacağız?

Burada yazdıklarım bu tarz düşünen zihniyetedir.Efsane futbolcular böyle düşünüyor diye değil, kim böyle düşünüyorsa herkesedir yazdıklarım...Yıllardır bu efsane ile avunup duruyoruz artık yeni efsaneler yazmanın zamanı gelmedi mi? Sen benim yazdıklarımdan baştan aşağıya yanlış anlamışsın.Belkide iş yerinde acele yazdığımdan derdimi de tam anlatamadım anlaşılan.Ama Artık bu yerlinin yerlisi edebiyatından sıkıldım... Bunu anlatmaya çalışıyorum ancak bunu derken yerlinin yerlisi futbolcu, yönetici, başkanı v.s.. bir kenara atalım demiyorum...Bunuda yanlış anlama sakın.Düşünceyedir eleştirim...

Beni vefasızlıkla suçlamanızı asla kabul edemem! Vefa eski futbolcuların yaptıkları ise, o zaman yorumunu sen yap. Ersun hoca daha göreve gelir gelmez Laptop bilgisayarına laf söyleyen ben değildim.Bu işler öyle bilgisayarla olmaz diyende ben değildim.Ziya Doğan'dan Gerede de takımın menajeri olarak fırça yiyende ben değildim!
            Ben sizden çok daha sorumlu bir yazı beklerdim.

Efsane futbolcuların yeni şampiyonlukları istemediği kısmı sizce ne kadar doğru?
            Eğer bunu yürekten yazmışsanız,bundan sonra boşu boşuna şampiyonluk falan beklemeyelim derim.
            Bu düşüncede Trabzonspor taraftarları olması beni çok üzdü.
            Herkese Merhaba

Yorum

• Ayşe Aygün
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 13.05.2005
              • 3618
              • muhasebeci
              • İstanbul

Bence beklenen bir şey olmadı.Beklenen bir şey yoktuki yıllardır bize karşı yaptıkları şey buydu zaten.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• korgpa800
                • 30.12.2008
                • 112
                • İstanbul

Şenol GÜNEŞ başımızın tacıdır...ancak ne demişler EL ELDEN ÜSTÜNDÜR...Ersun hocamız bu işi iyi yapıyor..en beğendiğim tarafı ise ;dikkat ediniz hoca hiçbir topçuyla sorun yaşamadı...kendiside söylüyor zaten''futbolcu burada olmaktan mutlu olmalı''...daha ötesi yok zaten...

Yorum

• Murat TONBUL
                  • 11.02.2008
                  • 2184
                  • inşaat mühendisi
                  • İstanbul

Ersun hoca herkese en güzel cevabı sezon sonu verecektir ALLAH ın izniyle.
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlhan Atalay
                    • 10.01.2009
                    • 68
                    • Girişimci
                    • Kocaeli

Hehe, tutuşmaya başladılar iyice
                    Hiçbirşeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada...

Trabzon/Dernekpazarı

Yorum

• Erdem Koltuk
                      • 02.03.2007
                      • 1771
                      • Ankara

Necmi Perekli gol kralı oldu diye,Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadı diye, Trabzonlu diye saçmalama hakkı mı var?Bırakın bu işleri...Babam olsa farketmez, karşısında dururum kimse saçma sapan konuşup huzur bozamaz.Ben Necmi Perekli den daha fazla Trabzonsporluyum.Adam hayatı boyunca Trabzonspordan para kazanmış, hala saçma sapan yazılar yazarak kazanmaya devam ediyor, ben ise dün 5 tane forma aldım.Ben daha fazla Trabzonsporluyum.Saçmalamasın sussun.
                      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                      K.ATATÜRK

Yorum

• ilhan
                        • 21.01.2007
                        • 36196
                        • İzmir

Ahmet Ağaoğlu bu konuyu konuşuyor.

"Bunları yazanın ismi yok! Adamsan çıkıp söylesene bunları söyleyen kim!"

Gibi sert ifadelerde de bulundu.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• arifemre
                          • 14.03.2008
                          • 1511
                          • Sakarya

ahmet ağaoğlunun söylediklerini çıktı alın altını imzalayalım...
                          İmza...

Yorum

• sanatik
                            • 23.08.2004
                            • 6520
                            • Yönetici
                            • Almanya

konu basinda bahsedilen haberi su anda ahmet agaogluda ele aldi simdi radyosporda.

böyle yazilara dikkat edin diyor tüm sporseverle diyorum diyor ayakkabiliranizi bile silmeyin böyle haberlere diyor.

Sivassporun sampiyonluk icin daha avantajli oldugunu düsünüyor böyle haberler onlar hakkinda ortaligi karistirmadigi icin. Ayrica daha öncede bizim ve sivasin sampiyonluguna oynayacagini tahmin ettigini söyledi.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• tuncay1984
                              • 07.08.2008
                              • 1231
                              • yok
                              • Almanya

ersun yanal bence basini hic takmasin eger takarsa
                              bocalar ve kötü bir sonucta hersey olur burasi türkiye
                              herkes birbirinin kuyusun kazmaya calisiyor trabzon taraftari
                              sampiyonluk gelsede gelmesede ersun hocanin arkasinda bence
                              kahrolsun trabzon düsmanlari
                              [T][S]

Yorum

• ertek_ts61
                                • 28.05.2008
                                • 341
                                • endüstri mühendisi
                                • Ankara

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
                                Ben sizden çok daha sorumlu bir yazı beklerdim.

Efsane futbolcuların yeni şampiyonlukları istemediği kısmı sizce ne kadar doğru?
                                Eğer bunu yürekten yazmışsanız,bundan sonra boşu boşuna şampiyonluk falan beklemeyelim derim.
                                Bu düşüncede Trabzonspor taraftarları olması beni çok üzdü.
                                Sorun bu yazı durup dururken yazılmadı...bu yazı geçmiş yazılanlar değerlendirilerek ve serdar bali'nin yorumları dinlenerek yazıldı...
                                Yazılanlar da ve söylenenler de art niyet var demek istemiyorum ama bu izlenimi veriyorsa suçlu buna yorum yapan olarak bizler değiliz sanırım..
                                Ben Şampiyonluk bekliyorum arkadaşım..bu sene olur bir dahaki sene olur..ondan sonraki sene olur...Sorun burda başarının yakalanmasında değil başarıya giden yolda gereksiz yorumlarla budama çalışmasına geçilmesinde...
                                Eğer ki bu klübe emek vermiş bir büyüğümüz 2 hafta önce gelen bir topçuyu bu şekilde eleştirebiliyorsa bence bir soru işareti vardır bu durumda...evet ben bilmiyorum efsane kadronun olduğu dönemi yaşım itibariyle ama merak ediyorum o dönemde gelen herhangi bir futbolcu bir maçta 3 gol 5 asist mi yapıyordu...
                                aslında bizlerin en büyük tepkisi bu tip yazı yazarak bir kısım taraftarımızın kafasında durup duruken soru işareti yaratılmasına...
                                Ayrıca spor yazarlığı diye bir meslek varsa; bu meslek bana spor hakkında bilmediklerimi öğretecek bana yeni bakış açıları kazandıracak bir meslek olmalıdır...yoksa sana yürekten söylüyorum bu forumdan ben sana 40 tane adam söyleyebilirim bu tür abilerimizden çok daha iyi spor yazarlığı yapacak.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...