İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
Olmaz arkadaşım olmaz, halis muhlis özevlat (!) lazım bize. İşe yarayıp yaramaması önemli değil, önemli olan kökeninin Trabzonlu olması(!). Özevlat olsun sahada gezsin(!). Ne hikmetse artıkİlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden? şota arveladze de bulabiliriz. ille de içimizden biri olması şart mı?
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
özlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz arkadaşım olmaz, halis muhlis özevlat (!) lazım bize. İşe yarayıp yaramaması önemli değil, önemli olan kökeninin Trabzonlu olması(!). Özevlat olsun sahada gezsin(!). Ne hikmetse artık
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
Merhaba ,İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..
O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...
1 Egemen
2 Serkan
3 Song
4 Selçuk
Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz
Sonra Bozulmasınlar
Yok yok böyle iyi
İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !
Saygılarımla
Yorum
-
saydığın isimlerin hiçbiri Trabzonsporda oynamasın, tüm takım Trabzonlu olsun değil anlatmak istediğim, elbetteki takıma kim yararlı oluyorsa formanın ağırlığını en iyi kim kaldırabiliyorsa o oynasın, özevlat takıntımdan değil benimki sadece bi özlem..İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ,
O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...
1 Egemen
2 Serkan
3 Song
4 Selçuk
Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz
Sonra Bozulmasınlar
Yok yok böyle iyi
İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !
Saygılarımlayok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un yüzü bile yere çarpıyor.Sahanın dışına çıktıktan sonra elini kaldırıyor.
Sezon öncesi Umut'un fizik olarak çok iyi durumda olduğunu söylemiştim.Burda da fizik gücünün iyi olması dezavantajı olmuş.
Standart fizikte bir adam olsaydı bir yeri kırılırdı.
evet buna bende katılıyorum. o düşüşten sonra nasıl hemen kendine geldi hayret ettim çok sağlammış.En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 26.11.2008, 10:11.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
hakemliğinde de zaten lehimize olan penaltıları çalmıyordu doğrudur aksi bir cevap verse şaşardım zaten.İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun pozisyonu için erman toroğlu ben penaltı vermem dedi.acaba nasıl diyebildi bunu.illa muhalefet olucak herşeye.umutun ayağı kırılsa bile muhalefet olucaktı.gereksiz herif.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
egemenin hırsını gordukce mac ızlerken bende hırsalınıyorum serkanın hırsıda superİlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaydığın bu dört isime aynen katılıyorum kardeş iyi bir tespit.
Yorum
-
konu sivas maçı ama ben sahada pekçok Trabzonlu görüyorum yazmasada nufuslarında Egemen, serkan, Song.İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..
Yorum
-
şerefsiz herif yazacaktın galiba klavyen sürçmüşİlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun pozisyonu için erman toroğlu ben penaltı vermem dedi.acaba nasıl diyebildi bunu.illa muhalefet olucak herşeye.umutun ayağı kırılsa bile muhalefet olucaktı.gereksiz herif.
BMN İZMİR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum