Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 üde bu işin hata olmadığını,bu işte bir kasıt olduğunu ima ettiler...
    hıncal, mehmet, haşmet üçlüsü de aynı şeyi söyledi. "gördüğünü çalamayan hakem" dedi...
    İmza...

Yorum

• gerçekten çok yazık oldu bu maçtaki emeklere, hakem oyunları başladı hazırlıklı olmalıyız..........
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neden? şota arveladze de bulabiliriz. ille de içimizden biri olması şart mı?
        Olmaz arkadaşım olmaz, halis muhlis özevlat (!) lazım bize. İşe yarayıp yaramaması önemli değil, önemli olan kökeninin Trabzonlu olması(!). Özevlat olsun sahada gezsin(!). Ne hikmetse artık
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olmaz arkadaşım olmaz, halis muhlis özevlat (!) lazım bize. İşe yarayıp yaramaması önemli değil, önemli olan kökeninin Trabzonlu olması(!). Özevlat olsun sahada gezsin(!). Ne hikmetse artık
          özlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..
          yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• bizi şampiyonluğa götürdükten sonra isterse ugandalı olsun. önemli değil. artık futbol anlayışı ve mantalitesi git gide değişiyor arkadaşlar. o yüzden oynayan adamların nereli olduğu hiç önemli değil.

Yorum

• İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..
              Merhaba ,

O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...

1 Egemen

2 Serkan

3 Song

4 Selçuk

Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz Sonra Bozulmasınlar Yok yok böyle iyi İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba ,

O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...

1 Egemen

2 Serkan

3 Song

4 Selçuk

Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz Sonra Bozulmasınlar Yok yok böyle iyi İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !

Saygılarımla
                saydığın isimlerin hiçbiri Trabzonsporda oynamasın, tüm takım Trabzonlu olsun değil anlatmak istediğim, elbetteki takıma kim yararlı oluyorsa formanın ağırlığını en iyi kim kaldırabiliyorsa o oynasın, özevlat takıntımdan değil benimki sadece bi özlem..
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut'un yüzü bile yere çarpıyor.Sahanın dışına çıktıktan sonra elini kaldırıyor.
                  Sezon öncesi Umut'un fizik olarak çok iyi durumda olduğunu söylemiştim.Burda da fizik gücünün iyi olması dezavantajı olmuş.
                  Standart fizikte bir adam olsaydı bir yeri kırılırdı.

evet buna bende katılıyorum. o düşüşten sonra nasıl hemen kendine geldi hayret ettim çok sağlammış.
                  En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 26.11.2008, 10:11.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• umutun pozisyonu için erman toroğlu ben penaltı vermem dedi.acaba nasıl diyebildi bunu.illa muhalefet olucak herşeye.umutun ayağı kırılsa bile muhalefet olucaktı.gereksiz herif.
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umutun pozisyonu için erman toroğlu ben penaltı vermem dedi.acaba nasıl diyebildi bunu.illa muhalefet olucak herşeye.umutun ayağı kırılsa bile muhalefet olucaktı.gereksiz herif.
                      hakemliğinde de zaten lehimize olan penaltıları çalmıyordu doğrudur aksi bir cevap verse şaşardım zaten.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        saydığın bu dört isime aynen katılıyorum kardeş iyi bir tespit.
                        egemenin hırsını gordukce mac ızlerken bende hırsalınıyorum serkanın hırsıda super

Yorum

• karadeniz 1-0 önde renkdaşlar

Yorum

• Nasip kısmet!!!!
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konu sivas maçı ama ben sahada pekçok Trabzonlu görüyorum yazmasada nufuslarında Egemen, serkan, Song.

Yorum

• İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                umutun pozisyonu için erman toroğlu ben penaltı vermem dedi.acaba nasıl diyebildi bunu.illa muhalefet olucak herşeye.umutun ayağı kırılsa bile muhalefet olucaktı.gereksiz herif.
                                şerefsiz herif yazacaktın galiba klavyen sürçmüş
                                BMN İZMİR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X