Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O "Yeter" lafını benim demem lazım aslında..

Önce bir zahmet edip bakın bakalım; mevzuu nereden başlıyor..

Kimler konu ile ilgili, kimler kişiler ile ilgili yorum yapıyor..

Önce bir araştırın, ondan sonra sitem edin..

Benden tavsiye..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Biz bir konu hakkında üşenmeyip kendi çapımızda da olsa bir yorum yapıyoruz..

Ardından biri gelip o koca yazıyı alıntılayarak altına "Hadi len" tarzında bir yorum yaparak aklınca itiraz ediyor..

Ondan sonra o kişinin bu yanlışını yüzüne vurduğumuzda ise mevzuu ile ilgili şu başlığa tek bir yorum dahi yapma itinasını gösterememiş boş beleş mesajların adamı bir forum meczubu çıkıveriyor ve "Forumun seviyesi düşüyor" diye ağlayarak mızırdanıyor

Ondan sonra da biz kötü adam oluyoruz

Vallahi iyiler bunlar ise ben her zaman en kötüsü olacağım; haberiniz ola..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• GW
        kendi kafasına göre sözümona seviye belirleyici tiplemecikler beni engelleyerek o rahatsız edici tavrıma katlanmak zorunda kalmamış olurlar

Selimatal, sana değil lafım

Yazdıklarına dikkat edersen iyi olur.
        Aklın sıra laf gönderdiğini sanıyorsun .
        Seviyesiz ve insanları rahatsız edici mesajları silme ve düzenleme hakkı burada Site Yöneticilerinde.
        Burada senin tabirinle seviye belirleyici tiplemeler sözü BMN Yöneticilerini hedef alıyor.
        Senin istediğin şekilde hiç bir yönetici ikili tartışmalarınızı görmemek için az önce tarif ettiğim şekilde Üye Kp yi kullanarak sadece sizin mesajlarınızı görmemek için sizi engellemez. Kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar.
        Yöneticilerin görevi bu sayfalarda seviyeyi sağlamaktır.
        En son Burçak tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 00:49.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• lider trabzonsporun lider taraftarı e olmuyor ama, mac yaklaştıkca stres mi srtıyor nedir. .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Insallah bu Maci aliriz.
            Aksi olursa cezali Üye sayisi artacak galiba

Gereksiz yere geriliyoruz vallahi.
            Relax Kardesler Relax.

Sivasi havada karada ayda heryerde yeneriz yahu
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ah GW kardeşim,az diline sahip olda,
              Biliyoruz hatiplik herkese nasip olmayan bir meziyet bu konuda uzmansın ancak bu zor ve sıkıntılı başlığı takip etmeye çalışan arkadaşlarımızıda biraz düşünsende çocukları iğneleyip incitmesen olmazmı..
              Bu kaçıncı cezan yahu...
              Ben senin ceza almana üzülüyorum,sen ise kendini cezalandırmak için elinden gelen gayreti sarfediyorsun...

Arkadaşlar,
              Maç pazar günü avni akerde,bizim birbirimizi kırmamıza gerek yok,kimse bize puan filan vermiyor,lütfen sakin olalım..
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Karışık menü
                Artık tamtamları susturdular, ağır ritimleri ile pranga çekiyorlar,
                Eski duruşları yok, iştahları çekmiyor bu sene çok zor diyorlar,
                Yüksekten atışlar ve bakışlar, böbürlenmeleri bitmiş baş kaldıramıyorlar,
                Dudak ısırıyorlar, nasıl kaçırdık, Egemen'i buna mana veremiyorlar,

&&&&

İlk kapıyı Egemen ile kapatmışlar, kale sağlamda, Cale sol kanata yerleşti,
                Serkan'ın yanında Song 90+9 luk tesbihin sabırı gibi bu dörtlüyle birleşti,
                Şimdi titriyorlar, ıslanmış kunduz fırtınaya kapılır gibi çaresizleşti,
                Dudak ısırıyorlar, Serkan ile Song'un kardeşliği onların gözünde ölümsüzleşti.

&&&&

Genç yaşta bir kadro ile ağır siklet oynayan Clay'ın talebesimi ne?
                Güney'in afakından gelen Colman, Clay'dan öğütmü alarakmı gelmiş ne?
                Efes ve Marmarise yakın Manisa'nın Selçuğu iyi oynuyorsa kime ne?
                Yükselmemiz Hüseyin ile Yattarayla hoş sohbetin kaptanlığımı ne?

&&&&

Ez artık sahaları, basmadık yer bırakma boyu uzun cüsseli adam Gökhan,
                Birbirlerinizi kıskanmayın! atın atacağınızı, Bulut'da yaşayalım Umut'dan,
                Kara uşak giyinmiş, beli kara kuşaklı, Isaac ile oynar bazan karşılıklı,
                Tony eh fena değil, Ceyhun duran topların piri, Yanal ile kulübede barışıklı.

&&&

Bakın size vereyim menüyü, Maç'a çıkarken madımaklı fileleriniz olsun,
                Kara kuşak sağdan kessin ortayı, Petkoviçin kalesi gollerimizle dolsun,
                Umut etli ekmek yemezki, hamsi kokusu burnunu kıçıklıyor,
                Taraftarın elinde meşalesi Şampiyon Trabzon diye şimdiden sayıklıyor.

Selazurlu ismini gördüm, şiirimi sunayım diye içimden geçti

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                GW arkadaşımın cezalı olduğunu okudum,
                Üzüldüm GW, benim gözümde ayrı bir yer yapmışken
                En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 01:41.
                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Sağol Adil kardeş,güzel şiirin için tüm Trabzonspor taraftarları adına kucak dolusu tşk
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu macin bukadar buyutulmesine karsiyim.. 2-3 sene sonra adini unutacagimiz bir futbol kulubunun, ebediyyen yasiyacak olan Trabzonsporumuzla ayni kefeye konmasi acikcasi kanima dokunuyor.. Sivas bizi yenebilir ayni 95te vanin bizi yendigi gibi.. Van nasil bizden ustun degilse Ssivasta ayni sekildedir..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ben içimden bu çoşku ile sitemizde birbirimize muhabbet duymamızı arzuluyorum,
                      Gençlerimize ihtarı üç kez tekrarladıktan sonra ceza versek daha uygun olmazmı?
                      açıkca bir boks hakeminin saydığı gibi,
                      Bir
                      İki
                      Üç ve bilinen son (Kuralı araştırmış da değilim, sadece kendi görüşüm)
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• orhan gazinin kimliği tespit edilip stada girşi engellenmeli, acilen
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• savas muhabbeti yakismiyor bize. futbolun guzelliklerinden biri diger taraftarlarla atismak, tabi kufursuz bir sekilde. Bu mac icin yorum yapmicam sadece iddaa da sivasi 0-1 onde baslatarak Trabzonspora yatirdim kuponumu. Bukadar guveniyorum kendime. Insaallah bu maci alacagiz hemde 1 den fazla farkla.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Maç berabere bitmez Anadolu takımı olan Sivas maçını %80 kazanırız.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sivas ve dostluk kelimelerini yan yana getiremiyorum.saha da olanları tasvip etmiyorum.beni sinirlendiren saha dışında masa başında gelişen olaylar sivaslıların malzemecisinden başkanına kadar zırlayıp mağdur edebiyatı yapması.şimdi kalkmışlar dostluktan bahsediyorlar yemişim dostluğunu.

Yorum

• Arkadaşlar,

size kaç defa daha aynı şeyleri yazmamız gerekiyor? Yahu geçen seneyi unutun diyoruz! Yok bu işin kimseye faydası.Trabzonspor yöneticileri Sivasspor takımını ve heyetini çiçeklerle karşılayacaklar.Daha siz nelerden bahsediyorsunuz? Geçen seneyi unutuuuuuuuuuuuun... Bu sene futbol oynamak ve konuşmak istiyoruz.BUndan sonra bu başlıkta geçen sene ile ilgili özellikle ikili tartışmalara kesinlikle izin verilmeyecektir.

Trabzonspor'un taraftarının daha ciddi işleri olmalı.Tansiyonu düşürücü açıklamaları çok yerinde buluyorum.Sonuç itibarı ile futbol oynamak istiyoruz.Tribünlerde yaşanacak gerginliğin kime ne faydası var? Bazı arkadaşlarımız çok takıntılı, hala daha geçen sen yok dayak yendi, yok sahaya girildi, yok Sivas bizim rakibimiz mi? ne anlıyorsunuz bu boş boş konuşmalardan? Geçen sene o kadar konuşuldu yazıldı bu forum sayfalarında... Ne oldu? cezamız mı kalktı? elimizden uçup giden 3 puanı geri mi verdiler? Eeee... daha ne o zaman? Ne demeye bu saçma salak şeyleri hala daha gündeme getiriyorsunuz? Şampiyonluk yolunda bu tartışmaların bize hiçbir şekilde faydası yoktur.Bu kafayla devam edersek bu işin faydasını ancak İstanbul takımları görecektir... Biraz uyanık olun artık ve geçen sene ile ilgili muhabbeti bu sayfalarda etmeyin! Futbol konuşun...

Bu arada Mehmet Fatih Yavuz, kardeşine, sana ve ailenize büyük geçmiş olsun dileklerimizi ilet.Kendine dikkat etsin...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X