Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah kazanırız...Bizim için çok önemli bir maç hem geçen senenin rövanşını almış olacağız...Hemde şampiyonluğa giden yolda bir engeli daha geçmiş olacağız...
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• trabzondaki taraftara sesleniyorum: sivaslılar geçen sene yaptıklarını yine yapacaklarıdr. provoke edeceklerdir. lütfen tahriklere kapılmayın. sivaslıları illa dövecekseniz maç sırasında değil maç bittikten sonra stad dışında dövün lütfen.
      Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• kazanırız inşallah
        I am titanium

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzondaki taraftara sesleniyorum: sivaslılar geçen sene yaptıklarını yine yapacaklarıdr. provoke edeceklerdir. lütfen tahriklere kapılmayın. sivaslıları illa dövecekseniz maç sırasında değil maç bittikten sonra stad dışında dövün lütfen.
          abi çok sağduyulu mesajlar vermişsin
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• bız ne zaman bı maca ıntıkam hesabıyla cıktıysak kaybetmısızdır bız yıne hermac oldugu gıbı rahat olalım duzgun topumuzu oynayalım en onemlısı sabırlı olalım...

ANTİ GÖKHAN ÜNAL
            bu antı gokhan unalın mantıgını ogrenebılır mıyım formsuz halıyle 5 gol 4 asıst yapmıs hıc degılse bazıları gıbı aklı katarda deıl hala ole bole oynamaya calısıor...
            En son Furkan Dündar tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 21:52.
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzondaki taraftara sesleniyorum: sivaslılar geçen sene yaptıklarını yine yapacaklarıdr. provoke edeceklerdir. lütfen tahriklere kapılmayın. sivaslıları illa dövecekseniz maç sırasında değil maç bittikten sonra stad dışında dövün lütfen.
              Abi naptın ya.

Yorum

• Trabzonspor kadrosunu yazarken kadroya gökhanı yazarım.
                Sonra etrafına diğer oyuncuları doldururum.

Her oyuncunun formsuz evresi vardır.
                Kaldı ki formsuzken bile takımın attığı gollerin yarısında gol ve asistle imzası olan bir oyuncu.
                Bu adamı 5-6 ay top oynamamış olarak aldık.
                Kendine gelecek.

Fatih tekke arıyoruz hala..
                Ama Fatih kendine has oyuncuydu.
                Gökhan da öyle.

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bız ne zaman bı maca ıntıkam hesabıyla cıktıysak kaybetmısızdır bız yıne hermac oldugu gıbı rahat olalım duzgun topumuzu oynayalım en onemlısı sabırlı olalım...

ANTİ GÖKHAN ÜNAL
                  bu antı gokhan unalın mantıgını ogrenebılır mıyım formsuz halıyle 5 gol 4 asıst yapmıs hıc degılse bazıları gıbı aklı katarda deıl hala ole bole oynamaya calısıor...
                  bence de ya bende formsuz olduğunu görüyorum da TRABZONSPOR da oynayan bi oyuncuya takım liderken böle imza yazmanın ne mantığı var anlamış değilim !!!
                  Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

bız ne zaman bı maca ıntıkam hesabıyla cıktıysak kaybetmısızdır bız yıne hermac oldugu gıbı rahat olalım duzgun topumuzu oynayalım en onemlısı sabırlı olalım...

ANTİ GÖKHAN ÜNAL
                    ben takımımda ; ben nasılsa bu takımda oynarım havalarında futbolcu istemiyorum. mücadele gücün yoksa bile biraz rol yap. aldığı her topu alıp 3 kişinin arasına dalan ve hepsinide kaybeden bi forvet istemiyorum. ben eğer o takımın defansında oynasam çoktan isyan bayrağını çekerdim. adam sırtı dönük oynayamıyor top indiremiyor. istatisliklere bakarsan süper golcü. ama maçlara bakarsan bi maçta ya sadece bir gol atıyor yada sadece bir asist.ya kalan sürede kocaman bir hiç. inan ben maçı izlerken bu adam yüzünden kansere yakalanacam. yattara da çok formsuz ama bazen yalandanda olsa adam kovalıyor.
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Ne kadar formsuz da olsa ne olurs olsun Gökhan oynamalı bence. Eleştiririm ama bu daha fazlasını beklediğimden. Forvet olarak Gökhan-Umut ikilisine mecburuz bence.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• bu yüzden sen defansımızda oynamıyosun
                        Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• valla bu takım sahaya cıkarken 1 song 2 selcuk 3 gokhanı yazarım dıerlerını cevresıne yerlestırırım evet bende cıldırıorum ama adam yetenegıyle atamadıgını aklıyla atıyor attırıyor bı de hermac 1 gol yada 1 asıst demıssın
                          bana baros mu gokhan mı desen gokhanı secerım baros 1 mac 3 gol attı 2 mactada 1 er gol gokhan her mac 1 olmak uzere 5 gol benım futbol gorusum gokhan dıyor...
                          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben takımımda ; ben nasılsa bu takımda oynarım havalarında futbolcu istemiyorum. mücadele gücün yoksa bile biraz rol yap. aldığı her topu alıp 3 kişinin arasına dalan ve hepsinide kaybeden bi forvet istemiyorum. ben eğer o takımın defansında oynasam çoktan isyan bayrağını çekerdim. adam sırtı dönük oynayamıyor top indiremiyor. istatisliklere bakarsan süper golcü. ama maçlara bakarsan bi maçta ya sadece bir gol atıyor yada sadece bir asist.ya kalan sürede kocaman bir hiç. inan ben maçı izlerken bu adam yüzünden kansere yakalanacam. yattara da çok formsuz ama bazen yalandanda olsa adam kovalıyor.
                            Yattara maçta gökhanın yarısı kadar koşmuyor.
                            Öyle kandırıyor işte milleti.
                            Yalandan oraya buraya koşarak.

Gökhanın topu almak için düz, ya da alan açmak için ters koşu yapmadığı bir tek atak var mı ??

Topu aldığında boşta kimse yoksa ne yapacak?
                            Geçmeyi deniyor. Rakip savunma kalabalık olduğu için de genelde kaybediyor.
                            Buna rağmen bugün inceledim istatistiklerini gazetede. Adam %60 isabetli pas yüzdesi ile oynuyor.
                            Forvet hattında %60 pas yüzdesi kolay bir yüzde değildir.

Yorum

valla bu takım sahaya cıkarken 1 song 2 selcuk 3 gokhanı yazarım dıerlerını cevresıne yerlestırırım evet bende cıldırıorum ama adam yetenegıyle atamadıgını aklıyla atıyor attırıyor bı de hermac 1 gol yada 1 asıst demıssın
                              bana baros mu gokhan mı desen gokhanı secerım baros 1 mac 3 gol attı 2 mactada 1 er gol gokhan her mac 1 olmak uzere 5 gol benım futbol gorusum gokhan dıyor...
                              silvayı unutma
                              Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• gökhan ünal konusunu bazı arkadaşlar abartmış yok anti gökhan falan ayıp oluyo arkadaşlar tamam eleştiri olacak ama yok artık yani belki de takımın en (kaliteli) üç dört oyuncusundan biri hakkında bunları söylemek cok ağır olmuş acizane fikrim.ayrıca geçen sene bu takıma gökhan ünalı alacaz deseydik heralde çoğumuz buna inanmazdık ya da alamayız derdik lütfen elimizdekinin kıymetini bilelim.tabiki gökhandan daha fazlasını bekliyoruz düzelecek inşallah. ayrıca bu başlıkta ne işi var konu sapmış neyse ki sivas maçını alacaz inşallah selametle
                                Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X