Hakemler! Şimdi Değilse Ne Zaman?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ÜNAL
    • 10.09.2007
    • 8063
    • Ankara

TFF 'nin yetersiz kaldığı durumlardan biri..hakemlerin taraf olması ya da tecrübesizliği Türk futbolunun çıtasını indirdiği gibi bize de zarar verir,vermektedir de..

Allah TFF'ye akıl fikir versin.
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Uzunoğlu
      • 30.07.2007
      • 5733
      • Trabzon

İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi
      TFF 'nin yetersiz kaldığı durumlardan biri..hakemlerin taraf olması ya da tecrübesizliği Türk futbolunun çıtasını indirdiği gibi bize de zarar verir,vermektedir de..

Allah TFF'ye akıl fikir versin.
      Ben bu kadar masum görmüyorum. Düpedüz kasıt var ortada hatta ahlaksızlık var, hırsızlık var, haysiyetsizlik var...

Yorum

• Fanatik28
        • 23.12.2005
        • 1371

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi
        Ben bu kadar masum görmüyorum. Düpedüz kasıt var ortada hatta ahlaksızlık var, hırsızlık var, haysiyetsizlik var...
        Evet güzel söylüyorsunda, Türkiye´nin neresinde bu yok. Ilk önce igneyi kendimize batiracagiz. Bu sartlar altinda bu ülkede hala Hakem varsa, gercekten mutlu olmak lazim.
        Maalesesf onca baskinin altinda hakemler maclari böyle yönetiyorlar.

Evet bende macta devamli cildiriyorum. Ama Hakemlerin yaptigi hatalar, Papila´nin yaptigi hatalar karsisinda o kadar ciliz ki!!!

Iste o yüzden hakemleride yenen bir takim yaratmak zorundayiz.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Uzunoğlu
          • 30.07.2007
          • 5733
          • Trabzon

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
          Evet güzel söylüyorsunda, Türkiye´nin neresinde bu yok. Ilk önce igneyi kendimize batiracagiz. Bu sartlar altinda bu ülkede hala Hakem varsa, gercekten mutlu olmak lazim.
          Maalesesf onca baskinin altinda hakemler maclari böyle yönetiyorlar.

Evet bende macta devamli cildiriyorum. Ama Hakemlerin yaptigi hatalar, Papila´nin yaptigi hatalar karsisinda o kadar ciliz ki!!!

Iste o yüzden hakemleride yenen bir takim yaratmak zorundayiz.
          Hakemleri yenen takım hikayesini geç...

Papila yine çıktı pozisyonları öyle ya da böyle açıkladı...

Bünyamin Gezer ne yaptı korner bayrağını yerinden çıkartmanın cezasının olduğunun kitapta yazmadığını açıkladı...

Şartlar bahsedilen gibi felaket değil. Hata yaparsan ve bu hata basit hataları aşarsa eleştirilsin. Sonra kimse neden böyle oluyor demeyecek...

Yorum

• bkandil
            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
            • 08.02.2008
            • 5472
            • İstanbul

Ülkemizde hakemler hatalı karar veriyorlar, bu bir gerçek. Unutulmaması gereken bir şey var ki bu hataların artmasına futbolcular sebep oluyor. Futbolcular dürüst değil, yöneticiler dürüst değil, taraftar dürüst değil (genelleme olarak, illaki istisnalar vardır), hakem baskı altında olduğundan büyük diye adlandırılanfutbolcuların yada takımların aleyhine karar vermekte tereddüt ediyor. Sonuçta haksızlıklar oluyor. Hatalı karar veren hakemleri korumak adına değil bu söylediklerim. İtalyadan bir örnek;
            İtalya Serie A'da, Türkiye Ligi'nde de sıklıkla yaşanan bir olay hakkında çarpıcı bir karar alındı! Fiorentina'da forma giyen golcü oyuncu Alberto Gilardino, Palermo maçında koluyla gol attığı gerekçesiyle 2 maç ceza aldı! (Ajanssppor'dan alıntıdır)
            Futbolcu bilecek ki hakeme hata yaptırırsam başım yanacak, yönetici bilecek ki maç öncesi hakemi baskı altına almaya çalışırsam, ortamı germeye çalışırsam başım yanacak, o zaman hakem hataları en aza inecektir.
            Birilerinden aldığı emirle tetikçilik yapan sözde hakem parçaları bunun dışında tabiki. Onların Bu sporun içinde olmaya hakları bile yok ama nalet olsun bazılarının içindeki çıkar sevgisine....

Yorum

• Emre Emiroğlu
              • 29.05.2004
              • 3101
              • Sigorta Müdürü
              • İstanbul

Biz hakem hatalı ile hiçbir zaman hiçbir şeyi çözemedik...

30 bine yakın kişi yürüdük ama yine bir sonuç alamadık. Aksine dalga geçtiler..

Şampiyonluğa oynuyorsak canımızı yaksalar bile hakemlerden NEGATİF olmaları konusunda bile bir medet ummamalıyız.. Lakin her takım hakemlerden yakınıyor

Hakemlere yapacağımız sert yada yumuşak tepkilerle hiçbir şeyi düzeltemeyiz.. Bu konuda etkili olacak tek unsur LOBİ dir.. Oda diğer takımlara nazaran bizde yok..

Klasik ve klişe olacak ama hakemlerlede başetmek zorundayız. Hiçbir klübün hakemlerle kaybettiği şampiyonluklar geri dönmedi sonuçta.

Yorum

• Fanatik28
                • 23.12.2005
                • 1371

Hakemleri yenen takim hikayesini gecmek ha! Siz daha hangi ülkede yasadiginizin farkinda degilsiniz. o Italya´da veya baska ülkelerde olan Türkiye´de olmaz. Kimin eli, kimin cebinde belli degilken, biz
                Don-Kisot olarak bu mücadeleye devam edecegiz.

Sampiyon olmayi bu kadar basit görüyorsaniz, görmeye devam edin. Örnek 2004/05 sezonu lider dahi olmadik. Ne zaman yaklastik, Papila cikti Antep macinda bizi dogradi. Geriye düstük, pes etmedik yaklastik derken, yine Papila ve FB maci!!!

Bir sezon geriye gidelim. Müthis bir 2. yari tam yaklastik derken, bir Diyarbakir maci, Cumhur denen S...Fatih Tekke´nin ayagini biciyor, ...Hakem Ismet Arzuman devam diyor!!!

Ve bu sezon 2. yari Sampiyonluktan kopmayalim, daha neler görecegiz. Ilk önce ince ince islenecek, oda olmazsa biri bulunur nasilsa. Mesela Yunus Yildirim iyi bir aday dogrusu.
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Great White
                  • 22.09.2007
                  • 10004
                  • Ticaret
                  • İstanbul

Ben en azından bu sezon hakemlerden yana sistematik bir erozyona uğradığımızı düşünmüyorum açıkçası..

Hemen her takıma olduğu kadar aleyhimize ve leyhimize hatalar yapıldığını ve asli sorunumuzun en azından şimdilik hakemler olduğunu sanmıyorum..

Hatta birkaç hatalı yönetilen maçlar dışında hakemleri yenmek zorunda kalacağımıza da pek fazla ihtimal vermiyorum

Geçen sezon Sivas bile neredeyse şampiyon olacaktı yahu..

Onlar dahi hakemler tarafından öyle sistemli bir kıyıma da uğramadılar..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Uzunoğlu
                    • 30.07.2007
                    • 5733
                    • Trabzon

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
                    Hakemleri yenen takim hikayesini gecmek ha! Siz daha hangi ülkede yasadiginizin farkinda degilsiniz. o Italya´da veya baska ülkelerde olan Türkiye´de olmaz. Kimin eli, kimin cebinde belli degilken, biz
                    Don-Kisot olarak bu mücadeleye devam edecegiz.

Sampiyon olmayi bu kadar basit görüyorsaniz, görmeye devam edin. Örnek 2004/05 sezonu lider dahi olmadik. Ne zaman yaklastik, Papila cikti Antep macinda bizi dogradi. Geriye düstük, pes etmedik yaklastik derken, yine Papila ve FB maci!!!

Bir sezon geriye gidelim. Müthis bir 2. yari tam yaklastik derken, bir Diyarbakir maci, Cumhur denen S...Fatih Tekke´nin ayagini biciyor, ...Hakem Ismet Arzuman devam diyor!!!

Ve bu sezon 2. yari Sampiyonluktan kopmayalim, daha neler görecegiz. Ilk önce ince ince islenecek, oda olmazsa biri bulunur nasilsa. Mesela Yunus Yildirim iyi bir aday dogrusu.
                    Don Kişot gibi mücadeleye devam edeceksek vay halimize sonumuz hüsran demek

Trabzonspor kaybeden tarafta olmayacak ne olursa olsun ...

Oyun kuralına göre oynansın en küçük hatada sesimiz çıksın yeterli...

Her maçta yanlış ofsay kararı istemiyorum aleyhimize...

Bedavadan kart gösterilmesin bizim oyuncularımıza...

Başka bir şey istediğimiz yok zaten...

Yorum

• .....

Artık adaletli maç yönetmelisiniz. Adam gibi bir Türk hakem yok. Bunun sorumlusu kim ise Allah belasını versin....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...