Hakemler! Şimdi Değilse Ne Zaman?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • afsbahar
    • 30.07.2007
    • 722
    • SMMM
    • İstanbul

ligde en çok ofsayte düşen Umut'muş. Ama yan hakemler azıcık dikkatli olsa ligde şu anda gol kralı umut olurdu.
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Muhalif
      • 07.06.2004
      • 3403
      • Hatay

Bu sene hakemlerden ziyade yardımcı hakemlerle derdimiz var. Ofsayt olmayan bir çok pozisyonda ofsayt kaldırdıklarını gördük şimdiye kadar ve bu belki de 2-3 golümüze mal oldu toplamda.

Son Konya maçı ile ilgili Cale'nin gördüğü sarı kart doğru değildi fakat ilk olarak hepimiz Cale'nin çelme taktığını sandık herhalde, belki hakem de öyle görmüştür. Ama 92. dakikada hakemin 5 metre ötesinde Cale düdükten sonra topa vurdu ve sonra hakeme dönüp duymadım tarzı işaret yaptı. 5 metreden duymuyorsa kulaklarını kontrol ettirmeli! buna rağmen hakem 2. sarı kartı göstermeyerek ya ilk karttaki hatasını telafi etti kendince ya da bize torpil geçti!

Aynı Cale geçen hafta da sarı kartlıyken 2. sarı karttan atılacak bir faul yapmıştı, o pozisyon da hakemin gözü önünde olmasına rağmen verilmedi.

Bence kafamızdan hakem faktörünü silip atmalıyız artık, aslında her takım taraftarları silip atmalı... herkes kurduğu kadroya, harcadığı paraya, bütçesine, nasıl yönetildiğine, nasıl taraftara, nasıl bir teknik adama sahip olduğuna bakmalı önce... tüm bunlar tamam da sahada takımın hakkını hakem yiyorsa o zaman konuşulmalı bu konular, şimdiden bu şekilde kendimizi şartlandırmayalım derim ben...
      #7 King of Kings

Yorum

• Fanatik28
        • 23.12.2005
        • 1371

İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi
        Bu lanet oyun kitabı yan hakemler için ofsayttan emin değilsen oynat der.

Hemşerim adam 4 metre geriden çıkarken neyin tereddütünü yaşadın.

Artık bunu yönetimin dillendirmesi lazım.

Yeter yahu.!
        Bu kadar hatalı bayrak kalkar mı bi takım aleyhine.
        Tamamı tehlikeli pozisyonlar.

Sabrın da bi sınırı var.
        Yamuk yan hakemler.
        Yönetim dillendirsin diyorsun ama bunun futbolcular üzerinde nasil bir etki yarabilecegini düsünüyormusun? Evet bu haksizlik ama benim takimim Hakemleride yenecek. Nasil 2005 yilinda az daha bunu basaracakti. Ayni Hakem hatalari o sezonda vardi ama baktilar böyle trabzonspor´u durduramiyorlar, Antep macinda Papila ile bunu düzelttiler, yetmedi FB macini hatirliyorsunuz.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 12.01.2007
          • 20711
          • sistem mühendisliği
          • Rusya

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
          Yönetim dillendirsin diyorsun ama bunun futbolcular üzerinde nasil bir etki yarabilecegini düsünüyormusun? Evet bu haksizlik ama benim takimim Hakemleride yenecek. Nasil 2005 yilinda az daha bunu basaracakti. Ayni Hakem hatalari o sezonda vardi ama baktilar böyle trabzonspor´u durduramiyorlar, Antep macinda Papila ile bunu düzelttiler, yetmedi FB macini hatirliyorsunuz.

Bunu kaybederken söylerseniz ters etki yapar aynen dediğin gibi.
          Bugün kazanırken söyeleceksin ki bi kıymeti olacak.

Yoksa hem kimse sallamaz, hem topçulara hakem kaybettirdi duygusunu aşılarsın.

Yorum

• Bülent Şirin
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 08.06.2004
            • 1232
            • İstanbul

İlk olarak john_61 tarafından gönderildi

I-m ( keşke ismini bilseydik)
            Ey gidi Osmancığım, bu kadar uzun süre ortalarda görünmezsen, bir üyenin arka arkaya üç gün arzı endam etmediği zaman unutulduğu yerde böyle derler işte. Askerliği kastetmiyorum, daha uzun bir zamandır görünmüyorsun çünkü.

Arkadaşımızın adı dediğim gibi Osman’dır. Bordomavi.net’in en eski üyelerinden ve başta teknik altyapısı olmak üzere her tuğlasında emeği olan biridir.

Hakem meselesi çok önemli. Hâttâ ne yazık ki sahada oynadığınız oyunun kalitesinden, oynattığınız oyuncuların klasından bile belki de. Zaman zaman burada ya da başka yerlerde “Zamanında falanca oyuncuyu alsaydık kesin şampiyonduk” ya da “Ah, filanca oyuncuyu bir transfer edebilsek banko şampiyon oluruz” diyen ve yazanları görüyorum da gülsem mi ağlasam mı bir türlü kestiremiyorum.

Cem Papila duvarına tosladığımız sezon nasıl bir takımımız vardı ve nasıl futbol oynuyorlardı? Bir hatırlayın bakalım. İnsan hatırlamak istemediği şeyi daha çabuk mu unutuyor yoksa? Tekerlek kırıldıktan sonra neden düzgün yola gitmediğinize hayıflanmak fayda etmiyor. Yapacak bir şeyiniz de kalmıyor. Ne kadar köpürürseniz köpürün, ne kadar fırtına koparırsanız koparın, günde dört mevsimin değiştiği canım memleketimde bir başka gündem maddesi egemenlerin imdadına yetişiveriyor.

Trabzonspor yönetiminin kaliteli bir takım kurmak dışında başka önemli görevleri de olduğunu düşünüyorum. Futbolu ve ülkeyi yönetenlere gidip, “Bizi tutup şampiyon yapın demiyoruz. Hiç değilse gölge etmeyin. Trabzonspor’un şampiyonluğuna Türk futbolunun ihtiyacı var” mealinde telkinatta bulunması ve ikna etmeyi başarması icap etmektedir. Yoksa nasıl bir kadro kurarsak kuralım, nasıl bir futbol oynarsak oynayalım, birileri çıkar taşla, sargıyla, başka vilayetlerden getirilen alay alay güvenlik kuvvetleriyle şampiyonluğu elimizden alır. Bir Mehmet daha gider, biz de yıllarca ardından ağıt yakar; acıyı bal eyleriz.

Baki selamlarımla…

Yorum

• innocence
              • 27.09.2008
              • 1627
              • Avrupa Diğer

umut bulut tabi ofsayt rekoru kırar bu yardımcı hakemler sayesinde
              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• innocence
                • 27.09.2008
                • 1627
                • Avrupa Diğer

ayrıca hem serkan ın hemde Cale nin pozisyonlarında hiçbirşey yoktu yanlış karar verdi hakem
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Fanatik28
                  • 23.12.2005
                  • 1371

Bunu kaybederken söylerseniz ters etki yapar aynen dediğin gibi.
                  Bugün kazanırken söyeleceksin ki bi kıymeti olacak.

Yoksa hem kimse sallamaz, hem topçulara hakem kaybettirdi duygusunu aşılarsın.
                  Kazanirken de söylersen, öyle bir etki yaratir. Cünkü futbolcunun farkina varmasi gereken, tarafinda olmadigidir. Cünkü o Trabzonspor´da oynuyordur. Trabzonspor´da oynayan her oyuncu buna hazirlikli olmali. Bunuda anca, kabullenerek ögrenebilir.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 12.01.2007
                    • 20711
                    • sistem mühendisliği
                    • Rusya

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
                    Kazanirken de söylersen, öyle bir etki yaratir. Cünkü futbolcunun farkina varmasi gereken, tarafinda olmadigidir. Cünkü o Trabzonspor´da oynuyordur. Trabzonspor´da oynayan her oyuncu buna hazirlikli olmali. Bunuda anca, kabullenerek ögrenebilir.
                    Niye kazanırken hakem kaybettirdi etkisi ya da benzer bi etki yaratsın?

Trabzonsporda oynayan her oyuncu hakemin kendini her an ezmesine niye hazırlıklı olsun?
                    Bu nasıl bi büyük takım davranışı,
                    nasıl bir büyük takım topçusu psikolojisidir.??

Yorum

• Hüseyin İlkin
                      • 01.10.2006
                      • 13488
                      • Makina Mühendisi
                      • Aksaray

Selçuk Dereli ' nin bir Kocaeli - Galatasaray maçına bakın bir de bizim Konya maçına .

Ne demek istediğim o zaman daha iyi anlaşılır sanırsam ...

Bu maç ile ilgili yanlışlar dile getirilmiş zaten . O Umut ' un 5 metre geriden çıktığı pozisyon nasıl ofsayt olur . Cale nasıl kart görür falan filan . Yalnız ben birşey dile getiriyim ofsayt demişken ... Umut bir pozisyonda Barış ' a bıraksa ofsayt olmayacaktı . Umut ' un bunlarıda düşünmesi lazım , sadece Umut değil diğerlerininde . Umut bir düşünse ben çok ofsaytta giriyorum kesin ofsayttır diye zaten bırakacakta Neyse seviyoruz seni Umut ...

Hakemlere ne demeli ? Valla hala bulamadım ...

Yorum

• Fanatik28
                        • 23.12.2005
                        • 1371

Niye kazanırken hakem kaybettirdi etkisi ya da benzer bi etki yaratsın?

Trabzonsporda oynayan her oyuncu hakemin kendini her an ezmesine niye hazırlıklı olsun?
                        Bu nasıl bi büyük takım davranışı,
                        nasıl bir büyük takım topçusu psikolojisidir.??

bu ancak lobiyle düzelir ama lobimiz maalesef güclü degil. Sana 2005 yilini hatirlatirim. bu gibi Hakem hatalari her mac oluyordu. Ama o sezon neredeyse hicbir mac, hicbir futbolcu, hicbir Yönetici cikipta su Hakem böyle demedi. Hatta buna Antep macida dahil. Hatta Fatih Tekke´nin Diyarbakir macinda kasitli bir sekilde sakatlanmasi dahil, böyle bir yorum yoktu. Bir tek yöneticimiz Ibrahim Sahin bir cikis yapti, sonu malum, hak mahrumiyeti. Takii FB macina kadar.

Evet benim icnde bu kabullenilir bir durum degil ama cark onalrin elinde, Don Kisot´luk ise bizim kaderimiz.

Yorum

• cabri
                          • 01.06.2004
                          • 1115
                          • Eğitimci
                          • İstanbul

Selçuk Dereli gibi eyyamcının teki bizim maça veriliyorsa bunun gerisi gelir.. Hakkımızda karar verildi diye korkmaya başladım.
                          Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Erdal DİLEK
                            • 14.04.2008
                            • 5250
                            • memur
                            • Sakarya

umut 14 defa ofsaytta kalmış bu maca kadar bu macla beraber bu sayı 18 falan oldu sanırım ama 18 bayrakyan 9 yanlış cok yüksek bir sayı, özellikle macın sonlarına doğru kalkan bayrak inanılır gibi değil ne gördü de kaldırıd, ilk anda bırak terettüdü umutu görmesi bile imkansız, umuta mı bakıyordu sadec anlmadım.
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Erdal DİLEK
                              • 14.04.2008
                              • 5250
                              • memur
                              • Sakarya

ayrıca cale cezalı falan diye yazılıyor eğer cezalı ise onun gördüğü kartın cezasını kim cekecek, haftaya cinbon macı var, adama yaklaşmadan kart gördü cin bon macında yok, afferin selcuk afferin. .
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• leavemealone
                                • 02.01.2007
                                • 4835
                                • Almanya

Oyuncumuz 4 metre geriden cikiyor yine ofsayt .. Tebrik ediyorum o yan hakemi .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...