Hakemler! Şimdi Değilse Ne Zaman?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mehdi
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 28.07.2006
    • 14944
    • Memur
    • Trabzon

Unutmadık,unutmayacağız,unutturamayacaklar.

T R A B Z O N S P O R

Yorum

• cerasus
      • 27.08.2007
      • 3679
      • Almanya

I-M ye tamamen katiliyorum hele 4 dakkalik uzatmayi 5 dakkaya cevirmesi beni cildirtti. Ama konya maci haric bütün hakemlerimiz genelde hep avrupa standartlarin cok cok altinda kaliyorlar. Buna bir care bulmalari lazim, artik 2008/2009 senesindeyiz, 10 senedir bir gelisme kaydedememisiz gibi geliyor bana. Buda tabi bazi hakli veya haksiz tartismalara yol aciyor, bazen bu kasti degilde nedir diye sorasi geliyor insanin.

Yorum

• GERONIMO35
        Cezalı Üye
        • 26.05.2008
        • 1401
        • DİŞ HEKİMİ
        • İzmir

Bu senede hakemler şampiyonluğumuzu almaz alamaz umarım Buna yeltenseler bile tepkimiz büyük olmalı yönetim ve taraftar olarak Artık yedirtmeyelim hakkımızı

Yorum

• Sen_Teksin_61
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 24.09.2008
          • 460
          • Serbest

Trabzonsporumuza karşı kötü niyetli olan hakemlerden başımız yanmadan önce, "biz o hakemlerin başını yakmalıyız" diye düşünüyorum...
          FİLİSTİN'E SAHİP ÇIKMAK, TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAKTIR. HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ, GAZZELİYİZ, IRAKLIYIZ. ZULME KARŞI SESSİZ KALAMAYIZ...

Yorum

• Emirhan Makul
            • 05.11.2006
            • 29272
            • Üniversite Öğrencisi
            • İstanbul

Bu Akşam ki hakemi Tolga-Sabri Pozisyonunda Tolgayı Kırmızı Kartla atıp galatasaraya penaltı vermediği için eleştiriyorum top kesinlikle çıkmadı yan hakem orta sahadan kararı verdi hakem hatasıdır Tolganın kırmızı kartı yenildi yanlış karar.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Enes

Bu akşam hakem kötüydü servetin attığı gol vb özellikle ikinci yarıda galatasarayın hakkını yediği kanaatındeyim ama gs maçı aldığı için belkıde gundeme gelmeyecektir.
              En son Enes tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 00:35.
              Söylesem tesiri yok
              Sussam gönül razı değil.
              adrenalinn

Yorum

• Sen_Teksin_61
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 24.09.2008
                • 460
                • Serbest

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
                Bu Akşam ki hakemi Tolga-Sabri Pozisyonunda Tolgayı Kırmızı Kartla atıp galatasaraya penaltı vermediği için eleştiriyorum top kesinlikle çıkmadı yan hakem orta sahadan kararı verdi hakem hatasıdır Tolganın kırmızı kartı yenildi yanlış karar.

Hakemin maçın ilk yarısında aleyhimize verdiği haksız kararlarının bir eseri bu. Adam vicdanını bu şekilde rahatlatmak istiyor belli ki. Türk hakemleri onun için yerlerinde sayıyor ne yazık ki. Böyle eyyamcılıkla üç ezikleri bir yerlere taşımaya çalışıyorlar. Biz de yiyoruz tabi...!
                FİLİSTİN'E SAHİP ÇIKMAK, TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAKTIR. HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ, GAZZELİYİZ, IRAKLIYIZ. ZULME KARŞI SESSİZ KALAMAYIZ...

Yorum

• Mustafa AYDIN
                  • 29.05.2004
                  • 1893
                  • yönetici
                  • Kocaeli

Evet penaltı verip kırmızı gösterebilirdi,ama anda skor zaten 3-0 olmuştu kaybedeceğimiz bir şey yoktu,peki skor 1-0 iken servet in elle attığı gole ne demeli bu kadar açık bir pozisyon nasıl görülmez hayret, bunda kasıt var diye düşünüyorum skor 2-0 a getirip konsantrasyonumuzu bozdular.Daha ligin başında bunlar yaşanıyosa ilerki haftalarda neler göreceğimizi tahmin etmek hiçte zor olmasa gerek.
                  Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Mustafa AYDIN
                    • 29.05.2004
                    • 1893
                    • yönetici
                    • Kocaeli

Evet penaltı verip kırmızı gösterebilirdi,ama o anda skor zaten 3-0 olmuştu kaybedeceğimiz bir şey yoktu,peki skor 1-0 iken servet in elle attığı gole ne demeli bu kadar açık bir pozisyon nasıl görülmez hayret, bunda kasıt var diye düşünüyorum skor 2-0 a getirip konsantrasyonumuzu bozdular.Daha ligin başında bunlar yaşanıyosa ilerki haftalarda neler göreceğimizi tahmin etmek hiçte zor olmasa gerek.
                    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Emirhan Makul
                      • 05.11.2006
                      • 29272
                      • Üniversite Öğrencisi
                      • İstanbul

Öyle demeyin haftaya kazanmamız için fırsat doğardı tolga kırmızı kart görünce.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ali İhsan
                        • 24.03.2006
                        • 7785
                        • Bilg.Müh.
                        • İstanbul

Bünyamin Gezer Serkan ve Tayfun'a neden sarı kart gösterdi anlayan oldu mu ? Neden Servet'in ilk yarıda bir pozisyonda atağa kalktığımız sırada bir oyuncumuzu arkadan müdaheleyle düşürmesine faul verip de kart vermedi veya topu yere vuran Arda'yı görmezden geldi. En komiği bayrak direğiyle striptiz yapan lincoln hem de yardımcının ikazına rağmen atılamadı?

Onların aleyhine de hataları oldu ama maç koptuktan sonra olduğu için çok önemli olmadı. Ben elle atılan golü gördüğünü sanmıyorum ama hakem bu maçı biz domine etseydik maçı elimizden alırdı buna eminim.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ümit Tekşan
                          • 17.10.2007
                          • 1822
                          • Yönetici
                          • İstanbul

2010 dünya kupası eleme maçlarına 55 tane çeşitli ülkelerden hakem çağarmışlar. Ancak Ülkelerişöyle bir gezindim ya ben göremedim yada bizim Ülkemizden hiç bir Hakemi çağarmamışlar neden acaba ?

MHK. Bunu oturup hiç düşündümü acaba neden bizim Ülkemizden hiç hakem yok ? 2010 Dünya kupasında.

İşde sonuç ortada sen maça göre düdük çalarsan ( Çifte standart uygularsan , Bayrak direği Futbolcunun elinde saz çalarken sende buna sarı kart vermezsen seni değil 2010 dünya kupasına , sen Amatörde bile hakemlik yapamazsın.

Buyrun sizin yorumlarınızı bekliyorum Çok gülünç bir durum değilmi 55 tane hakem olacak 2010 dünya kupasında Türkiye'den hiç bir hakem olmayacak.. Olmazzzzzzz , Olmazzzzzzz Böyle giderse 2050 Dünya kupasında da olmazzzzzzzzz.

Yazıklar olsunnn...
                          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Özkan
                            • 10.03.2007
                            • 3200
                            • hekim
                            • Ankara

Bünyamin Gezer'e hakkımı helâl etmiyorum. Bunu kendisini gördüğüm yerde söyleyeceğim.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• mechanic
                              • 11.10.2008
                              • 164
                              • Makine Mühendisi
                              • İstanbul

hakem'de suç aramayın,en azından bu maçta . Bende o yakın mesafeden top elime çarpsa da gs'ye gol atsam sesimi çıkarmam

Yorum

• magicyattara
                                • 12.04.2006
                                • 10940
                                • Elektronik Müh.
                                • Trabzon

İlk olarak cripto tarafından gönderildi
                                2010 dünya kupası eleme maçlarına 55 tane çeşitli ülkelerden hakem çağarmışlar. Ancak Ülkelerişöyle bir gezindim ya ben göremedim yada bizim Ülkemizden hiç bir Hakemi çağarmamışlar neden acaba ?

MHK. Bunu oturup hiç düşündümü acaba neden bizim Ülkemizden hiç hakem yok ? 2010 Dünya kupasında.

İşde sonuç ortada sen maça göre düdük çalarsan ( Çifte standart uygularsan , Bayrak direği Futbolcunun elinde saz çalarken sende buna sarı kart vermezsen seni değil 2010 dünya kupasına , sen Amatörde bile hakemlik yapamazsın.

Buyrun sizin yorumlarınızı bekliyorum Çok gülünç bir durum değilmi 55 tane hakem olacak 2010 dünya kupasında Türkiye'den hiç bir hakem olmayacak.. Olmazzzzzzz , Olmazzzzzzz Böyle giderse 2050 Dünya kupasında da olmazzzzzzzzz.

Yazıklar olsunnn...
                                FİFA talimatlarında açıkça yazmasına rağmen lincolnün korner direğini yerinden çıkarmasına sarı kart gösteremeyen bir hakemin,FİFA Dünya kupasında ne işi olabilir.

İşin içyüzünü tam olarak bilmiyorum ama lincolne çıkmayan sarı kart bir kural ihlalini işaret ediyor gibi.Çünkü böyle pozisyonlar için FİFA hakemlere yorum hakkı vermemiştir.Mutlaka çıkması gereken iki kart çıkmamıştır.Bu açıkça gs'nin haksız yere 1 kişi fazla oynamasına sebep olmuştur.Bu durumda Trabzonspor mağdur olmuştur.

Araştırılmalı....
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...