Hakemler! Şimdi Değilse Ne Zaman?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sen_Teksin_61
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 24.09.2008
    • 460
    • Serbest

Başlığı açan renkdaşımın fikirlerine katılıyorum. Ben Selçuk Dereli gibi bazı hakemlerin maç içerisinde çok profösyönel şekilde Trabzonspor'un hızını kesmeye çalıştıkları kanaatindeyim. Konya maçında birçok pozisyonumuzun haksız yere ofsayt ile kesilmesinin yanı sıra bir pozisyon daha vardı ki onu da hatırlayalım. Tam hücumda 4-5 kişi birden Konyasporlu bir oyuncuya basıp topu almışken, gole gideceğimiz anlayan Dereli faul verdi. Artık isyan ettim. Maçı vaktinde bitirmeyip top bize geçtiğinde bitirmesi ise zaten herşeyi ortaya koyuyor. Selçuk Dereli'ye, yan hakemlere ve kötü futbolumuza rağmen maçı kazanmamız mutluluk verici açıkçası.

Sadri ŞENER'in, bir basın toplantısı düzenleyerek hakemleri daha dikkatli olmaya davet etmesi gerektiği düşüncesindeyim...
    FİLİSTİN'E SAHİP ÇIKMAK, TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAKTIR. HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ, GAZZELİYİZ, IRAKLIYIZ. ZULME KARŞI SESSİZ KALAMAYIZ...

Yorum

• magicyattara
      • 12.04.2006
      • 10940
      • Elektronik Müh.
      • Trabzon

Son dakikalarda konya hakeminde yardımıyla yüklendi.

Bence son 10 dakika hariç selçuk dereli iyiydi.1 Yan hakem berbattı.

Barış memişin yana çektiği topa konyasporlu oyuncunun yerde eliyle yaptığı müdahaleyi görmemekte kasıt arıyorum.FİFA Hakemi o pozisyonu görecek kardeşim.Bence gördü vermedi.Sarı kartlıktı.

Bizim hakemlerimizin hastalığı bu,mağlup takıma bu kadar tolerans gösterilemez.

Ne zaman adam gibi maç yönetecek bunlar.
      Herkese Merhaba

Yorum

• Fanatik28
        • 23.12.2005
        • 1371

Birakin artik bu hakemleri!!!

Beyler birakin artik bu Hakem muhabbetlerini...biz bu ligdeyiz ve bu Hakemler böyle ve de hic degismeyecekler. Ve en önemlisi, bu onlarin elinde degil, ipi elinde bulunduranlar baskalari. Bende her mac Hakemlere giydiriyorum ama onlarda emir kulu. Eger namuslu birini bekliyorsaniz, Sener Sen´in "namuslu" filmini izlemenizi tavsiye ederim. Düzen budur.

95-96 yilini hatirlayin...ne oldu? Biz Hakem magduru olmadigimiz halde 2 maci kaybettigimiz icin Sampiyonlugu kaybettik. Niye, cünkü sadece ligin ikinci yarisinda FB Hakemler sayesinde 12 Puan topladi. Evet, bunlar gözle acik acik görülen bir oyundu.

Atay Aktug zamaninda cok umutlanmistim, "Hakemleride yenen bir Trabzonspor" olacagiz demisti. Ama sadece lafda kaldi. Birde Faruk Özak dönemi, kesinlikle artniyet aramiyorum ama kasamizda 2,5 milyon liramiz var diye övünecegine, bir yildiz oyuncu daha alsaydi, su anda tarih bambaska yazilmis olacakti.

Iste o yüzden, birakin bunlari. Hakemleride yenen bir takim olusturmamiz gerek. Sadece onlarida degil, medyayida bir sekilde ignore edecek bir takim. Bunu tek cözümü budur. bunca milyon Eurolarin döndügü bu carki, bu kadar kolay kim hediye eder size, bir düsünün. iste sirf o yüzden, Yattara´nin satilmasina kesinlikle karsiydim. Su anda Allah´a sükür cok iyi gidiyoruz. 6 macta 16 Puan, ama GS macinda hic umutlu degilim, niye mi!!!

GS macinin Hakemlerini bir izleyin, anlarsiniz ne demek istedigimi. Onlarda aslinda yepyeni bir takim sayilir, cünkü o kadar sakat oyuncunun arasinda, oynayanlarin cogu yeni oyuncu. Puan kaybetmeleri olur mu hic...

Besiktas´a ise yazik, bosu bosuna kendilerini yirtiyorlar. 2003 yilini daha cok hayal ederler.

Sözün özü, ne zaman bir takim kurariz ve Canakkale gecilmezi oynariz, yani 70´li yillardaki gibi rakip takimlarin ortasahayi gectigi zaman bayram yaptigi o zamanlar, iste o zaman kimse elimizden Sampiyonlugu alamaz.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 12.01.2007
          • 20711
          • sistem mühendisliği
          • Rusya

Bodoslama yan hakemlik..
          1-2 pozisyonda ince idi çözemedin diyelim.
          Ya kardeşim umut gözünün önünde 10 metre var aranızda, adam en az 3-4 metre geriden çıkıyor.
          O bayrağı kaldıran hakeme nasıl bi teleskop lazım?

Cale nin pozisyonunda selçuk derelinin sarı kartı başka komedi..
          Yani rezilleşmeden..
          Neyse..

Yorum

• Vkgz
            • 29.11.2005
            • 11633
            • İstanbul

Selçuk Dereli çok iyi maç yönetti.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Serdær

Konya maçı için yan hakemler berbarttı.

Selçuk Dereli vasattı.

2.yarıda ki yan hakem inanılmaz ötesi kötüydü.

4.metre geriden çıkan adama ofsayt verdi.

Bunun dışında Cale pozisyonu sarı kart ile alakası yok.
              En son Serdær tarafından düzenlendi; 05.10.2008, 01:08. Sebep: 3.sarı kartmış.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• TolgaTopçu61
                • 20.05.2007
                • 8156
                • Almanya

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
                Konya maçı için yan hakemler berbarttı.

Selçuk Dereli vasattı.

2.yarıda ki yan hakem inanılmaz ötesi kötüydü.

4.metre geriden çıkan adama ofsayt verdi.

Bunun dışında Cale pozisyonu sarı kart ile alakası yok.

Cale 4 sarı kart oldu ve G.S maçında yok , kim verecek bunun hesabını ?

Yönetimin yerinde olsam Cale verilen sarı kart için Tahkim'e başvururum.
                Cale'nin ücüncü sari kartiydi bu,gs macinda oynuyor

Yorum

• TS-FAN
                  • 12.08.2007
                  • 2204
                  • Bursa

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
                  Umut çok ofsayta düşüyormuş. Bu Umut ya da bir başkası farketmez. Yahu bu adamlar bayrakları oyuncak olarak kullanıyor. Orta hakeme değinmiyorum hiç. Yan hakemler bu sene bizim canımızı yakacaklar.

Cale'nin sarı kart yediği pozisyonu iyi süzemeyen Selçuk Dereli'ye ne demeli? Daha 2-3 gün önce üst düzey bir UEFA Kupası maçını yönettin be adam! 3 metre uzağında değildi pozisyon.
                  hepsine katılıyorum.
                  gerçekten yan hakemlere dikkat! berbat yönetiyorlar.
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Serdær

İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi
                    Cale'nin ücüncü sari kartiydi bu,gs macinda oynuyor
                    Eminmisin ?
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• macka61
                      • 07.04.2006
                      • 13019
                      • sigorta
                      • İstanbul

onlarda insan hata yapabilirler ama hatanında tahammülü vardır oda ayrı

Yorum

• Burhan61
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.05.2004
                        • 1327
                        • Muhasebe
                        • İstanbul

şimdi federasyonun sitesinden kontrol ettim. 3. sarı kartı cale'nin. gs maçında oynuyor. bu arada başlığın amacı sapıyor. bu konuyla ilgili son mesaj olsun lütfen.
                        Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• TolgaTopçu61
                          • 20.05.2007
                          • 8156
                          • Almanya

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
                          Eminmisin ?
                          TFF'de öyle yaziyor,en güvenilir yer orasidir diye düsünüyorum...
                          HRVOJE CALE - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Yorum

• Gökhan Uzun

macı teyzemin ogluyla izledim ve beraber saydık tam 4 tane pozisyonumuzu ofsayt die yedi bunları da biz gol saysak(hani konyanın direklere vurdukları toplar icin : onlar gol olsa trabzon farklı yenilirdi diyolar ya)
                            farkı kim atardı bunu da selcuk dereli bulsun

terbiyesiz adam
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• seyyah61
                              • 09.12.2006
                              • 3750
                              • Ögrenci
                              • Almanya

Ikinci yarida Umut'un metrelerce geriden kostugu topa ofsayt bayragi kaldiran hakemin yarin düdügü birakmasi gerekir.
                              Bu kadar da olmaz yahu.
                              Ilk yarida da olmayan bir ofsayt verdiler zaten.
                              Orta hakem ise birkac hata yapsa da mazur görülebilir cinsten hatalardi.
                              Ama eger bir yan hakem o kadar bariz geriden gelen adama ofsayt bayragi kaldiriyorsa art niyet ararim.
                              Ayiptir, yaziktir, günahtir.
                              Lig baslayali beri aleyhine en fazla hatali ofsayt bayragi kaldirilan takimizdir acik ara.
                              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 12.01.2007
                                • 20711
                                • sistem mühendisliği
                                • Rusya

Bu lanet oyun kitabı yan hakemler için ofsayttan emin değilsen oynat der.

Hemşerim adam 4 metre geriden çıkarken neyin tereddütünü yaşadın.

Artık bunu yönetimin dillendirmesi lazım.

Yeter yahu.!
                                Bu kadar hatalı bayrak kalkar mı bi takım aleyhine.
                                Tamamı tehlikeli pozisyonlar.

Sabrın da bi sınırı var.
                                Yamuk yan hakemler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...