ne şikesi ula??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..
Daraltma
X
-
Egemen'e dünden beri giydiriyorlar bu forumdaİlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene şikesi ula??
Kaç numaralı formayı giyerse giysin millete ne
Yorum
-
Fatih Abi Egemen Bursalı değil Balıkesirli.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Memleketi Balıkesirİlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülememleketi bursa canım adamın.
16 numara giymesinden doğal ne olabilir.?
dışardaki 61 ler bize şike mi yapıyorlar?
saçmalamanın da bi hududu var.
Arkadaşlar kimseye zorla numara vermiyorlar herkes istediği numarayı alıyor.Size ne oluyor anlamadım
Yorum
-
Yahu bu adam senelerce Bursaspordda forma giymiş. Şehri özümsemiş. Bursalıdır veya değildir tam bilmiyorum.
Bu Egemeni eleştirenler onun yerinde olsalar acaba burada yazılanlardan haberdar olunca nasıl tepki verirlerdi.
Emrah Eren 34 numara giyiyordu kaç kere maç sattı.
Yorum
-
gerçektende ben anlayamıyorum. 61 tamam özel bir önemi var ve onuda trabzonlu gencecik bir oyuncumuza verdiler. illa ilk onbirde oynayacak demek veya o numaranın hakkını ver demek nasıl bir mantıktır. daha ligler başlamadan futbolcuları baskı altına alıyorsunuz. aslında en güzeli numarasız çıksınlar o zaman bu tarz ithamlar da baskılarda kalkar. kimi neyi giymek istiyorsa giysin yeterki sahada hakkını versin formanın numaranın değil.kurtulun artık şu baskıcı taraftar zihniyetinden. biraz sakin olun. maçı keyifle izleyin.SABIR = BAŞARI
Yorum
-
ne numarası ya
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu adam senelerce Bursaspordda forma giymiş. Şehri özümsemiş. Bursalıdır veya değildir tam bilmiyorum.
Bu Egemeni eleştirenler onun yerinde olsalar acaba burada yazılanlardan haberdar olunca nasıl tepki verirlerdi.
Emrah Eren 34 numara giyiyordu kaç kere maç sattı.
arkadaşım yalandan ortamı germe biz işin latifeliğine kaçtık fakat sende suyunu çıkartmaya çaılışıyorsun biz kim ne giyerse giysin giydiği o kutsal forma ise farketmez mantığını taşıyanlardanız bi şaka yaptık uzattıkça uzattın ben kimseye inkar edeceğim lafıda sölemem böle bilinsin yoksa egemen 16 giymiş yok barış 61 giymiş hikaye yeterki o furmanın yüceliğini ve önemini bilsinler bu kadar gereceğini bilsem söylemezdim
You Will Never Walk Alone - ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
Yorum
-
gökdeniz 61 numarayı kaç yaşında giymiştiİlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçektende ben anlayamıyorum. 61 tamam özel bir önemi var ve onuda trabzonlu gencecik bir oyuncumuza verdiler. illa ilk onbirde oynayacak demek veya o numaranın hakkını ver demek nasıl bir mantıktır. daha ligler başlamadan futbolcuları baskı altına alıyorsunuz. aslında en güzeli numarasız çıksınlar o zaman bu tarz ithamlar da baskılarda kalkar. kimi neyi giymek istiyorsa giysin yeterki sahada hakkını versin formanın numaranın değil.kurtulun artık şu baskıcı taraftar zihniyetinden. biraz sakin olun. maçı keyifle izleyin.
Yorum
-
gökdenizin 61 nolu formayı kaç yılında giydiğinin bir önemi yok benim için. aslına bakarsan benim için bu yılda yok. çünkü ben sizin gibi trabzonu sadece bir şehrin takımı yapmak gibi garip düşüncelere de sahip değilim. istanbul takımlarında 34 numaranın önemini hiç duymadım. çünkü türkiyenin bütün illerinde taraftar kitlelerine sahip takımlar. ama nedense trabzonda yaşayan tranzonsporlular bunu daha kavrayamadı. benim için trabzonsporda 44 numara önemli desem. birbaşkası 6 dese öteki 15 dese olmaz. siz trabzonsporu sadece trabzondan ibaret saymayın. 61 trabzonspor tarfatralarının yaşadığı şehirlerden sadece birisidir.SABIR = BAŞARI
Yorum
-
senin için bir önemi yok ama Trabzonspor'un altyapısının %99'u Trabzon'dan yetişme ve 61 numara onlar için çooook önemli...tanıdıklarımın hepsinin hedefi 61 numarayı giymekİlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenizin 61 nolu formayı kaç yılında giydiğinin bir önemi yok benim için. aslına bakarsan benim için bu yılda yok. çünkü ben sizin gibi trabzonu sadece bir şehrin takımı yapmak gibi garip düşüncelere de sahip değilim. istanbul takımlarında 34 numaranın önemini hiç duymadım. çünkü türkiyenin bütün illerinde taraftar kitlelerine sahip takımlar. ama nedense trabzonda yaşayan tranzonsporlular bunu daha kavrayamadı. benim için trabzonsporda 44 numara önemli desem. birbaşkası 6 dese öteki 15 dese olmaz. siz trabzonsporu sadece trabzondan ibaret saymayın. 61 trabzonspor tarfatralarının yaşadığı şehirlerden sadece birisidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum