Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne şikesi ula??

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne şikesi ula??
      Egemen'e dünden beri giydiriyorlar bu forumda

Kaç numaralı formayı giyerse giysin millete ne

Yorum

• memleketi bursa canım adamın.
        16 numara giymesinden doğal ne olabilir.?

dışardaki 61 ler bize şike mi yapıyorlar?

saçmalamanın da bi hududu var.

Yorum

• Fatih Abi Egemen Bursalı değil Balıkesirli.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            memleketi bursa canım adamın.
            16 numara giymesinden doğal ne olabilir.?

dışardaki 61 ler bize şike mi yapıyorlar?

saçmalamanın da bi hududu var.
            Memleketi Balıkesir

Arkadaşlar kimseye zorla numara vermiyorlar herkes istediği numarayı alıyor.Size ne oluyor anlamadım

Yorum

• Yahu bu adam senelerce Bursaspordda forma giymiş. Şehri özümsemiş. Bursalıdır veya değildir tam bilmiyorum.

Bu Egemeni eleştirenler onun yerinde olsalar acaba burada yazılanlardan haberdar olunca nasıl tepki verirlerdi.

Emrah Eren 34 numara giyiyordu kaç kere maç sattı.

Yorum

• Balıkesirliyse 10 numara giysin
                Boşverin giydiği numarayı. Futbolları 10 numara olur İnşallah hepsinin.
                Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• yahu egemeni egemen yapan bursa..
                  hayatı orada geçmiş..
                  ali kemal de rizeliydi aslen.. ama en trabzonludan daha trabzonlu idi.

bana bişe olduğu yok.
                  egemene sardılar dedi engin ona dedik o lafı.

Yorum

• gerçektende ben anlayamıyorum. 61 tamam özel bir önemi var ve onuda trabzonlu gencecik bir oyuncumuza verdiler. illa ilk onbirde oynayacak demek veya o numaranın hakkını ver demek nasıl bir mantıktır. daha ligler başlamadan futbolcuları baskı altına alıyorsunuz. aslında en güzeli numarasız çıksınlar o zaman bu tarz ithamlar da baskılarda kalkar. kimi neyi giymek istiyorsa giysin yeterki sahada hakkını versin formanın numaranın değil.kurtulun artık şu baskıcı taraftar zihniyetinden. biraz sakin olun. maçı keyifle izleyin.
                    SABIR = BAŞARI

Yorum

• ne numarası ya

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu bu adam senelerce Bursaspordda forma giymiş. Şehri özümsemiş. Bursalıdır veya değildir tam bilmiyorum.

Bu Egemeni eleştirenler onun yerinde olsalar acaba burada yazılanlardan haberdar olunca nasıl tepki verirlerdi.

Emrah Eren 34 numara giyiyordu kaç kere maç sattı.

arkadaşım yalandan ortamı germe biz işin latifeliğine kaçtık fakat sende suyunu çıkartmaya çaılışıyorsun biz kim ne giyerse giysin giydiği o kutsal forma ise farketmez mantığını taşıyanlardanız bi şaka yaptık uzattıkça uzattın ben kimseye inkar edeceğim lafıda sölemem böle bilinsin yoksa egemen 16 giymiş yok barış 61 giymiş hikaye yeterki o furmanın yüceliğini ve önemini bilsinler bu kadar gereceğini bilsem söylemezdim

You Will Never Walk Alone - ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
                      ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gerçektende ben anlayamıyorum. 61 tamam özel bir önemi var ve onuda trabzonlu gencecik bir oyuncumuza verdiler. illa ilk onbirde oynayacak demek veya o numaranın hakkını ver demek nasıl bir mantıktır. daha ligler başlamadan futbolcuları baskı altına alıyorsunuz. aslında en güzeli numarasız çıksınlar o zaman bu tarz ithamlar da baskılarda kalkar. kimi neyi giymek istiyorsa giysin yeterki sahada hakkını versin formanın numaranın değil.kurtulun artık şu baskıcı taraftar zihniyetinden. biraz sakin olun. maçı keyifle izleyin.
                        gökdeniz 61 numarayı kaç yaşında giymişti

Yorum

• gökdenizin 61 nolu formayı kaç yılında giydiğinin bir önemi yok benim için. aslına bakarsan benim için bu yılda yok. çünkü ben sizin gibi trabzonu sadece bir şehrin takımı yapmak gibi garip düşüncelere de sahip değilim. istanbul takımlarında 34 numaranın önemini hiç duymadım. çünkü türkiyenin bütün illerinde taraftar kitlelerine sahip takımlar. ama nedense trabzonda yaşayan tranzonsporlular bunu daha kavrayamadı. benim için trabzonsporda 44 numara önemli desem. birbaşkası 6 dese öteki 15 dese olmaz. siz trabzonsporu sadece trabzondan ibaret saymayın. 61 trabzonspor tarfatralarının yaşadığı şehirlerden sadece birisidir.
                          SABIR = BAŞARI

Yorum

• bence kadro şahane inş bu sene şampiyon olacağız

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gökdenizin 61 nolu formayı kaç yılında giydiğinin bir önemi yok benim için. aslına bakarsan benim için bu yılda yok. çünkü ben sizin gibi trabzonu sadece bir şehrin takımı yapmak gibi garip düşüncelere de sahip değilim. istanbul takımlarında 34 numaranın önemini hiç duymadım. çünkü türkiyenin bütün illerinde taraftar kitlelerine sahip takımlar. ama nedense trabzonda yaşayan tranzonsporlular bunu daha kavrayamadı. benim için trabzonsporda 44 numara önemli desem. birbaşkası 6 dese öteki 15 dese olmaz. siz trabzonsporu sadece trabzondan ibaret saymayın. 61 trabzonspor tarfatralarının yaşadığı şehirlerden sadece birisidir.
                              senin için bir önemi yok ama Trabzonspor'un altyapısının %99'u Trabzon'dan yetişme ve 61 numara onlar için çooook önemli...tanıdıklarımın hepsinin hedefi 61 numarayı giymek

Yorum

• Bence barış memiş gökdenizin görevini yerine getirecek gibi siz ne dersiniz?:tsmeşale:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim