Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli Takımlarında 7 :

7 numara önemlidir.
    Saygılar

(Bir mesajda en fazla 10 resim gönderilebildği için iki parça halinde yazmak zorunda kaldım,afedersiniz.)
    En son alper* tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 02:54.

Yorum

• katılıyorum alper abi 7 numara 10 numara kadar önemlidir.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 7 Deyince Aklıma Birde Bu Geliyor....

Yorumsuz Özledik...
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gokhan unalin 9 mumarali formayi giymesinden baska bir seyde dusunulemezdi zaten..
          Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Bende futbolcularin giydigi numaralari onemsemeyenlerdedim. Kimin hangi numarayi giydiginin pek onemi yok benim icin tabi "61" haric. Futbolcu verimli olsunda isterse 0 giysin. 0 dedimde aklima geldi, 0 numara giymek yasakmi?

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende futbolcularin giydigi numaralari onemsemeyenlerdedim. Kimin hangi numarayi giydiginin pek onemi yok benim icin tabi "61" haric. Futbolcu verimli olsunda isterse 0 giysin. 0 dedimde aklima geldi, 0 numara giymek yasakmi?
              0 ve 100 numara yok.

Yorum

• Bence forma numaralarda aynen trnsferlerimiz gibi cuk oturmuş,kimi kendi isteği ile ya uğurlu sayısını yada doğum yılını almış,
                kiminede teknik yönetim sen bunu giyeceksin demiş.
                Öyle yada böyle olmu,olmuş!!
                Daha bunu kalp kırıcı tartışmalar haline getirmeye gerek yok.
                Hem bana göre o formanın üzerindeki numaradan çok daha önemliolan o formanın büyüklüğüdür.Ve numarası kaç olursa olsun hakkını vermektir.Velev ki ''0'' veya ''100'' olsa bile

Yorum

• herkez aşağı yukarı istediği formayı almıştır
                  belki 1-2 kişi içinden geçeni dillendirememiş olabilir ama çocukta değiller neticede forma numarası oynamayacak içindeki insan oynayacak

beni şaşırtan 7 numaranın Abdülaiz'e verilmesi oldu ama bir o kadar da sevindim,daha fazla motive olacaktır hocamızın ve yönetimin Abdülaziz den beklentisinede ışık tutuyor 7 numarayı ona vermekle,AYRICA KİMSE ANASINDAN 7 NUMARA OLARAK DOĞMUYOR.Abdülaziz Allahın izniyle tam bir 7 numara olacak ve bizde keyfini süreceğiz diye içimden geçiyor

Egemen'in 16 numarayı alması en dikkat çeken olaylardan birisi ama yinede tebrik etmek lazım nasıl bizden giden birinin 61 numarayı giymesine vefa örneği diyorsak Egemen de o şehirde Egemen oldu helal olsun iyi yapmış diyorum

ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer husus
                  Erdinç zaten kadroda düşünülmüyor numara verilmemiş
                  Jabi de aynı
                  Hasan gardaşım da demekki aynı kaderi paylaşacak ki ona da numara verilmemiş bu ilginç.

tekrar hayırlı uğurlu olsun
                  gazamız mubarek olsun
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Tony'nin geleceğini de sayarsak Karadenizspor'a Buğra,Yakup ? ? ? gider bence...

Yorum

• 61 numaranın barışa verilmesi iyi olmuş.eminim olumlu yönde etkilenecektir.egemenede helal olsun.vefalı bir futbolcu.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 numara Umut 99 Ergin aferin Ergin Celaleddin'in yolunda gidiyosun!!
                        süper yorum, baya güldüm buna, yalnız forma numaralarının fazla ciddiye alındığını görüyorum, özellikle abdülazize verilen 7 numara eleştirilmiş, enteresan yani. Nedir forma numarası, kaliteyi gösteren belge mi, bence abartmayalım..
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ya arkadaşlar ne önemi var adam istediği numarayı aldı adamın belkide uğurlu rakamı 20 ve onunla saha çıkmak istiyordur bırakın kim hangi numarayı giyerse giysin yeterki takıma birşeyler katsında ne olursa olsun ister 10 - 20 - 7 fark etmez

önemli olan numara değil önemli olan o formanın hakkını verebilmek yok gerisi yalan
                          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• 8....
                            selçuk inan = eyvah yine o kara çocukk...

Yorum

• bence colman a 20 numara da yakışacaktır
                              61 numaralı formayı her maç 11 de oynayabilecek bir adam giymeli idi
                              inşallah barış her maç oynar( hakettiği sürece)
                              McLas was Here

Yorum

• Umarım Barış kendini çok geliştirir, güçlenir ve her maç sahada olur. Biz Gökdeniz'i malum olaylardan sonra her maç sahada gördük. Eğer 61 numarayı giyiyorsan her maç sahada olmak zorundasın. Bizim için kutsal ise 61 numara her maç sahada görmeliyiz.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim