Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umuta alsaydı 38 numarayı memleketinin numarası kardeşim bırak şu 10u aynı mehmet yılmaz ya. hami den sonra yüzümüz gülmedi.

Yorum

• 7 numarada da vugrineçten sonra gülmedi yüzümüz. bu sene güler inşallah abdülaziz'den umutluyum.
      anlamadığım şey sami bolulu değilmiydi 38 ne alaka ?

Yorum

• Vugrineç'ten sonra nasıl gülmüyor. Szymek'de giymişti 7 numarayı.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• benim tahminim yönetim bütün oyunculara 3 numara seçme hakkı verdi (veya daha fazla) sonra ersun hocayla kararlaştırıldı kimin hangisini alacağı. abdulazize verilen 7 numara bence ersun hocanın ondan beklentisini açıklıyor. ben gençlere çok şans verilmesi tarattarıyım. taraftarında sabırla onlara destek çıkması tabiki şart. sonra görün ne yıldızlar çıkıyor.
          SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            7 numarada da vugrineçten sonra gülmedi yüzümüz. bu sene güler inşallah abdülaziz'den umutluyum.
            anlamadığım şey sami bolulu değilmiydi 38 ne alaka ?
            renkdaşım szymeki unuttun galiba..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vugrineç'ten sonra nasıl gülmüyor. Szymek'de giymişti 7 numarayı.
              harbiden yav kanka ben daha uyanamadım. işyerindeyim ama ayakta uyuyorum. mazur gör

Yorum

• 2 sezondur öksüz kalan 9 numara nihayet sahibini buldu.61 Barış a çok yakışacak inşAllah hakkını verir.
                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  umuta alsaydı 38 numarayı memleketinin numarası kardeşim bırak şu 10u aynı mehmet yılmaz ya. hami den sonra yüzümüz gülmedi.
                  aklıma mukayyet ol yarabbim..

forma numarası yüzünden Hamiyle Umutu kıyaslamak nasıl bir mantığın ürünü?

hami bir efsane.. camia olarak kendisine bir jübile borçluyuz.. bence Umuttan önce biz vermeliyiz o '10' numaranın hakkını
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Barış'ın 61 numarayı almasına ben de sevindim.ama inşallah cok çalışır ve 61 numara yedek kalmaz.zira 61 önemlidir bizim için.

Yorum

• bencede barışın 61 in hakkını wermesi lazım ve takımda 61 numaralı futbolcunun her zaman ilk 11 de oynaması ve o ruhu sahaya yansıtması gerekir barış ta da bu yetenek warken inş. daha çok çalışıp kendine ve Trabzonspora faydalı olur
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Gökhan Ünaldan sonra gerçek bir 9 numaramız oldu...gerçek bir 10 numaramız var umut, gerçek bir 11 numaramız var yattara, gerçek bir 4 numaramız var song...bu sene 61 biraz gölgede kalacak gibi..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan Ünaldan sonra gerçek bir 9 numaramız oldu...gerçek bir 10 numaramız var umut, gerçek bir 11 numaramız var yattara, gerçek bir 4 numaramız var song...bu sene 61 biraz gölgede kalacak gibi..
                          hpsine amenna da ..
                          gerçek 10 numara umut değil be cengiz abi.
                          hatta umut 10 numara değil.

Yorum

• Bu forma numaralarını bile dert ettik kendimize.

Sanki bir futbolcunun performansında belirleyici bir özellik forma numarası

Ergine kaç numaralı formayı verirseniz verin boş kaleye yine top yuvarlayamaz.

Bunlar teferruat. Buralarda takılıp kalmayın.

Yorum

• olmamış

ya uşaklar bu ne iş ya biri şu umuttan 10 numarayı alsın artık 10 numara colmana yakışırdı umutta 99 giyebilirdi 7 numarayı promise verebilirdiler. ayrıca egemen niye 16 numarayı aldı demekki içinde hala bursa sempatisi var egemeni bursa maçında oynatmamak lazım değil mi? pekala 2 numarayı giyebilirdi boşta zaten. bir tek barışın forması olmuş oda bu sene çok çalışıp o formanın hakkını vermeli

1-SLYVA
                              2-EGEMEN
                              3-CALE
                              4-SONG
                              5-HÜSEYİN
                              6-CEYHUN
                              7-ISSAC
                              8-SELÇUK
                              9-GÖKHAN
                              10-COLMAN
                              11-YATTARA
                              61-BARIŞ
                              99-UMUT

NUMARALAR HA BOYLE OLSA SÜPER OLURDİ

You Will Never Walk Alone - ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
                              ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• Bu nasıl bir zihniyettir yarabbim

Forma numarası yüzünden bir futbolcumuz dünden beri forumda şikeci muamelesi görüyor

Sizler varken bizim düşmana ne ihitiyacımız var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim