Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senin için bir önemi yok ama Trabzonspor'un altyapısının %99'u Trabzon'dan yetişme ve 61 numara onlar için çooook önemli...tanıdıklarımın hepsinin hedefi 61 numarayı giymek
    dediğim gibi o sadece trabzonlu olan trabzonspor oyuncularının düşüncesi. bunu genele yaymakta anlamsız anketler düzenlemekte. büyük bir camiayı bir şehre sığdırmak gibi bir yanılgı. dediğim gibi benim için 61 10 9 8 7 56 75 16 bi önemi yok benim için önemli olan forma ve verilen mücadele.
    SABIR = BAŞARI

Yorum

• bence olur...
      SeNiN İçİn CaNıM ve MaLıMı VeRiRiM...

Yorum

• isaac numarasıda guselde colman olmadı ya versene arkadas 10 numarayı

Yorum

• Takımın 100 numarası kim olacak?
          Ziya Doğan gittikten sonra bir sürü futbolcu(!) gönderildi; pek fazla aday kalmadı.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:03.

Yorum

• neden 16'ya 61'in tersi olarak bakmıyorsunuz?? çok boş tartışmalar muhabbetler dönüyor. hayret

Yorum

• Numara seçimleriyle ilgili konunun burada tartışldığına henüz tanık oluyorum.
              Egemen'in 16 yı tercih ettiğini öğrenince ötekilere bakmadım bile.
              Yaşadığım öfke, kızgınlık ve kırgınlığımı Egemen adına açılan sayfada belirttim.
              İfadelerim çok ağır bulundu. Hemen hemen herkes kınadı.
              Doğrusu buradaki yorumları okuduktan sonra duraksadım.
              Acaba abartmışmıyım, benimki kompleks mi diye düşündüm.
              Sanmıyorum.
              Duygularımdan eminim.
              Dileyen arkadaşım okuyup yorumlayabilir.
              Düşündüklerimle ilgili tek kişi kalsam da Egemen 16 yı tercih etmiş olmakla
              Trabzonsporumuzu hak etmediğini düşünüyorum.
              Kişilik sorunu olduğuna inanıyorum.
              İçten olmadığına inanıyorum.
              Aidiyetiyle ilgili derin çelişkileri olduğunu düşünüyorum.
              Bursa taraftarına kendisini affettirme gibi ucuz ve fantezi kokan kaygıları olduğuna inanıyorum.
              Üstelik Bursa Trabzon arasındaki husumeti bildiği halde.
              Üstelik Bursalıların "sakın 16 yı giyerek bize yalakalık yapma" dediği halde.

Yorum

• Acaba abartmışmıyım, benimki kompleks mi diye düşündüm.
                Kişilik sorunu olduğuna inanıyorum.
                aynı yazıda bile abartmışsın abi

Yorum

• aldemir
                  taraftarlıkla holiganlığı birbirine karıştırıyorsun. almanyadaki kafatascılar gibisin. sakın sezon ortasında sahaya dalmayasın yani bunları yazan birinden bunu beklerim açıkçası. bence sen taraftarlığını bu şekilde yaşayacaksan içinde yaşa dışa vurma takıma fayda yerine zarar verirsin
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

• benim adıma endişlenme eyinc

Yorum

• burda bile kendini kontrol edemeyenlerin statda kendilerini kontrol edebileceklerine dair endişelerim var.
                      SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu forma numaralarını bile dert ettik kendimize.

Sanki bir futbolcunun performansında belirleyici bir özellik forma numarası

Ergine kaç numaralı formayı verirseniz verin boş kaleye yine top yuvarlayamaz.

Bunlar teferruat. Buralarda takılıp kalmayın.
                        Gel de anlat Engin. Akşamdan beri çabalıyorum ama...
                        7 numara önemliymiş. Madem 7 numara adamı futbolcu yapıyor verin Ergin'e, adam prestijini kurtarsın.

Neyse uzatmanın anlamı yok. Size has muhabbetler
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bizim taraftar adam olmaz nerde önemsiz ufak tefek ey var ona takılır

Yorum

• kimine göre önemsiz bana göre olmazsa olmaz,bu kadar basit.

Yorum

• İbrahİma yattara yenİ sezonda 61 numara gİyecek!!!!!!!!!!!

ArkadaŞlar okuduĞum sİtede 2009-2010 sezonunda takimimi'zin gİnelİ top cambazi 61 numarali formayi gİyecek ve bariŞ memİŞ İse 11 numarali formayi gİyecek

kaynak = haber61
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• o zaman yattara'nın formasını almak farz oldu artık
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim