İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..
Daraltma
X
-
dediğim gibi o sadece trabzonlu olan trabzonspor oyuncularının düşüncesi. bunu genele yaymakta anlamsız anketler düzenlemekte. büyük bir camiayı bir şehre sığdırmak gibi bir yanılgı. dediğim gibi benim için 61 10 9 8 7 56 75 16 bi önemi yok benim için önemli olan forma ve verilen mücadele.SABIR = BAŞARI
-
Numara seçimleriyle ilgili konunun burada tartışldığına henüz tanık oluyorum.
Egemen'in 16 yı tercih ettiğini öğrenince ötekilere bakmadım bile.
Yaşadığım öfke, kızgınlık ve kırgınlığımı Egemen adına açılan sayfada belirttim.
İfadelerim çok ağır bulundu. Hemen hemen herkes kınadı.
Doğrusu buradaki yorumları okuduktan sonra duraksadım.
Acaba abartmışmıyım, benimki kompleks mi diye düşündüm.
Sanmıyorum.
Duygularımdan eminim.
Dileyen arkadaşım okuyup yorumlayabilir.
Düşündüklerimle ilgili tek kişi kalsam da Egemen 16 yı tercih etmiş olmakla
Trabzonsporumuzu hak etmediğini düşünüyorum.
Kişilik sorunu olduğuna inanıyorum.
İçten olmadığına inanıyorum.
Aidiyetiyle ilgili derin çelişkileri olduğunu düşünüyorum.
Bursa taraftarına kendisini affettirme gibi ucuz ve fantezi kokan kaygıları olduğuna inanıyorum.
Üstelik Bursa Trabzon arasındaki husumeti bildiği halde.
Üstelik Bursalıların "sakın 16 yı giyerek bize yalakalık yapma" dediği halde.
Yorum
-
aldemir
taraftarlıkla holiganlığı birbirine karıştırıyorsun. almanyadaki kafatascılar gibisin. sakın sezon ortasında sahaya dalmayasın yani bunları yazan birinden bunu beklerim açıkçası. bence sen taraftarlığını bu şekilde yaşayacaksan içinde yaşa dışa vurma takıma fayda yerine zarar verirsinSABIR = BAŞARI
Yorum
-
Gel de anlat Engin. Akşamdan beri çabalıyorum ama...İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma numaralarını bile dert ettik kendimize.
Sanki bir futbolcunun performansında belirleyici bir özellik forma numarası
Ergine kaç numaralı formayı verirseniz verin boş kaleye yine top yuvarlayamaz.
Bunlar teferruat. Buralarda takılıp kalmayın.
7 numara önemliymiş. Madem 7 numara adamı futbolcu yapıyor verin Ergin'e, adam prestijini kurtarsın.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Size has muhabbetler
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum