İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Bu güzel olan seçenek...Peki ya diğeriİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğu kişi dışından 2.liğe hazır ama içinde fırtınalar kopuyor.
Ya şampiyon olursak fikri zehir gibi beynimde dolaşıyor. Ama nasıl zehir..
Yorum
-
abi bu duruma zaten hic hazir olmayacagiz ki, en iddiaasiz sezonda bile fener sampiyon oldugunda moralim bozuluyordu.. ama diger ihtimal ucurur beni...İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence pek hazır değiliz o kötü duruma.. yarın şampiyon olamazsak çok kötü olacağız...
)))
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Bu sezon nekadar 'ahan bitti' dediysem, kazanip umudumuz yine geri geldiydi.. aynisi gecen sene kupa macindada oldu.. Insallah dedigin gibi ayni olur.. ama zor, cok zor.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğerini yaşamayı Allah bize nasip etmesin.
Bu duyguyu geçen sene ki fenerle oynadığımız kupa maçından önce de yaşamıştım. İçimden kaybedeceğimiz geçiyordu hiçbir zaman böyle olmamıştı. Ama Allah'a şükür kazandık.
Şimdi de aynı duygu. İnşallah sonuçta aynı olur.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
uyumak istiyorum ama olmuyor birtürlü uyuyamiyorum aklim fikrim bu aksamki macta.
ölümüne trabzonluyum, trabzona hayatimda bir kere gelmeme ragmen ve dogdugum günden beri trabzonsporumun sampiyon oldugunu görmedigime ragmen ölesiye trabzonsporluyum.
icimde öyle bir duygu varki sanki o göremedigim sampiyonlugu busefer görecegim gibi. ama yinede temkinli davraniyorum ve kendimi hazirlikli tutuyorum. sampiyon olamasak bile biz yinede gönüllerin sampiyonuyuz.
Allahim sen bizim yüzümüzü kara cikartmaHERZAMAN HER YERDE ==TRABZONSPOR==
Yorum
-
İçine Devlet Bahceli kaçmış seninİlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRAB7ON kaç harf = 7
Trabzon bu hafta kimle oynuyor KARABÜK len kaç harf 7
Fb nin bulundugu şehrin plakası kaç 34 topla rakamları=7
Trabzonun plakası kaç 61 topla rakamları =7
liğin kaçıncı senesi 52 topla rakamları =7
liğin kaçıncı haftası oynanacak 34 topla rakamları=7
bu sezon hangi sezon 2010-2011 topla rakamları =7
Trabzon bu sene kaçınçı kez şampiyon olacak =7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum