Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok istemeyin,ama çok inanın...
    Ben tam tersini yapıyorum.
    Çok istiyorum ama çok inanmıyorum

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben tam tersini yapıyorum.
      Çok istiyorum ama çok inanmıyorum
      Mervem,çok istemek doğru değil(dir),ama bu dünyada her şey için geçerli olan inanmak,en büyük rol...O yüzden inan,sakın vazgeçme. Şampiyon olamazsak dünyanın sonu değil Ama olacağız inşallah

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mervem,çok istemek doğru değil(dir),ama bu dünyada her şey için geçerli olan inanmak,en büyük rol...O yüzden inan,sakın vazgeçme. Şampiyon olamazsak dünyanın sonu değil Ama olacağız inşallah
        Ne kadar çok inanırsam o kadar büyük hayal kırıklığı yaşayacağım için inanmıyorum, belki de inanmıyormuş gibi yapıyorum. Allah büyük. Sadece adalet yerini bulsun diye dua ediyorum, başka da bir şey gelmiyor hiçbirimizin elinden

Yorum

• Malesef öyle.İnanmak ve dua etmekten başka bizim yapabileceğimiz bir şey yok.7'ye 7 gün var bugün...Allah'tan dileğimiz gülen taraf olmak...Biz zaten şampiyon olduk,ama onlar almaya çalışıyor.Kupayı alabilirler,şampiyon sıfatını asla!

Yorum

• ikinci olsak bile şampiyonuz aslında....

Yorum

• Az önce TRT HD'de bu sezonki fenev maçlarımazda kaçırdığımız çok net 5 pozisyonumuzu gösterdiler. Bir an sanki midem kalktı be, en azından iki tanesini atsak lider biz olmuştuk şimdi.

Yorum

• Basbakan halen hazir degil...

"Bir aksilik olmasin" misali...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basbakan halen hazir degil...

"Bir aksilik olmasin" misali...
                  Öyle deme,''Ayarlarız'' misali...

Yorum

• ....Allahım sen büyüksün...Bu yüreği temiz insanların yüzünü güldür....
                    "Şehitler Unutulursa ölür"
                    Unutma-Unutturma

Yorum

• kanalturk Hacıosmanoğlu konusuyr...
                      "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
                      Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce TRT HD'de bu sezonki fenev maçlarımazda kaçırdığımız çok net 5 pozisyonumuzu gösterdiler. Bir an sanki midem kalktı be, en azından iki tanesini atsak lider biz olmuştuk şimdi.
                        Yok hic sanmiyorum. Biz ne yaparsak yapalim, bu adiler, bir yolunu bulur bizi yine gecerdi. Bosuna dert etme.

Yorum

• Hacıosmanoğlu döktürüyor !

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hacıosmanoğlu döktürüyor !

Müthis....

Ben bu adami Yönetim'de görmek istiyorum...!
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Nevzat Şakar Hacıosmanoğlu'na bakıp konuşmayı öğrenir umarım!
                              "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
                              Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı yendikçe hırslanıyorum diyor, ve başkan olursam Aziz Yıldırım'ın anasını ağlatacağım diyor bir anlamda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim